Nokia N97 [obecná diskuze] 01.07.2010 nový firmware 22.0.110

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rajs 13. 9. 2009 20:56

Panové tak ta muzika musíš v přehrávači volby obnovit hudební knihovnu potom se to načte vše je v manualu,co se týká nastavení zamykání opět v manualu jen číst a co se týká přístroje je v pořádku je to jak počítač čím více instalací tím více konfliktů je dobré používat jen to co potřebuji a telefon zbytečně nezatěžovat aplikacemi co vůbec nespouštím je dobré nainstalovat best taskmana pro s 9.4 přes něj můžete zbytečné aplikace zavřít a tím docílíte větší pamět i rychlost........čtu tady pořád jen stížnosti koukněte se tedy jaké starosti mají majitelé samsungů a Lg zlatá nokča.....
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod georgeoldman 13. 9. 2009 21:06

Naprostý souhlas! Vše lze nastavit, je potřeba se nejdříve informovat a číst manuál, než začnu lamentovat, jak ten krám nefunguje :-) taskmana používám a vřele doporučuji. A jenom pro příklad, kamarád vlastní SE Xperia, je nešťastný, mobil se nabíjí celou noc a ráno je skoro nabitý, WM se mu sekají, restartují, loupala se mu z krytu barva atd. Všude najdete nějaký problém, u každého výrobce. Cesta k smrti vlastního mobilu je neustálá instalace a odinstalace všech možných pitomostí, které jenom zasírají paměť mobilu, od různých kecálků až po utility, které jsou naprosto k ničemu, je jich plný OVI store :-)
Naposledy upravil myšpulín dne 15. 9. 2009 07:58, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna zbytečná citace celého předchozího příspěvku
MacBook Pro Retina
iPad Air
iPhone 5S
Apple TV
Airport Express
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 13. 9. 2009 21:28

No spíš, než že to tam vůbec není jde o to, že jsi to nahrál do jiného adresáře a musíš se k němu proklikat nebo si to ve správci souborů v mobilu dát přesunout. Já s tím nemám problém.
Ale zato když natočím video mobilem, tak potom není v integrovaným přehrávači vidět. Přes správce ho najdu jinde a přehrát jde.

juxton19 píše:No tak konecne naslo usb tak dam velko.kap pamet hodim si tam pesnicky odpojim zapnem hudbu a neni to tam :(:(
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod juxton19 14. 9. 2009 17:06

Uz tom to nasiel v tej kniznic. dik moc :D .. ked budem mat zase problem napisem
juxton19
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rech25 14. 9. 2009 18:10

Chcem sa Vás opýtať, či niekto nemá skúsenosť s týmto záložným zdrojom DC-8:
Obrázek
Na Nokia Care a internetový predajca všemožne sľubovali, že keď to zapojím do redukcie, ktorú mám v balení, že mi to telefón bude nabíjať. Keď však to pripojím k fónu, tak to nabíja možno 1 sekundu.
Nevie niekto prečo to nenabíja moju N97?
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 14. 9. 2009 20:35

N97 vyžaduje silnější napájení. Mě to taky nevzalo cestovní nabíječku, sice normálně na 230V, ale jen asi 250 mA dokáže dávat. Mobil se tvářil, že se nabíjí, ale nenabil se vůbec.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rech25 14. 9. 2009 23:14

Asi to bude napájaním. N97 je jednoducho žrút. Avšak prišiel som k tomu na zúbok. Keď som mal N97 skoro vybitú tak cez tento záložný zdroj nenabíjalo vôbec, keď som nabíjačkou telefón nabil na polovicu a pripojil záložný zdroj cez redukciu tak ma prekvapilo, že to začalo nabíjať a telefón som dobil, takže zaujímavé.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod Rech25 14. 9. 2009 23:17

Zaujímala by ma ešte jedna vec. Neporadíte mi ako nakalibrovať kompas v Nokia Mapách 3
Skúšal som toto ale akosi mi to v Mapách nejde
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 14. 9. 2009 23:56

Mě to šlo rychle, otočením podle všech os, stačilo jednou. Ale zato mě nejdou aplikace kompas, zvlášť. Obě jsou z Ovi store. Jedna graficky chudá a jedna atraktivní, jako na iPhone 3GS. Ale ani v jedné mě to nejde. Píše to špatný signál. Otáčel jsem to pořád dokola podle všech os a nechytlo se to. Přitom v Ovi store tomu dávají pozitivní hodnocení.
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 15. 9. 2009 15:04

zapni kompas, drz telefon vodorovne, asi 3-4 krat ho naklon doprava aby bol otoceny dolu displejom...pomaha to skor ako to kalibrovanie otacanim okolo os
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Odeslat příspěvekod jindra999 15. 9. 2009 16:16

Ani toto nepomohlo. Záleží jestli je to venku nebo v baráku? Zatím jsem to vždy zkoušel doma nebo na chatě a ne venku. Myslím ty aplikace kompas, ne mapy.

EDIT: Tak ani venku to nešlo. Pořád píše BAD signal. A v mapách funguje, zezelená.

JeSuA_mAsTeR píše:zapni kompas, drz telefon vodorovne, asi 3-4 krat ho naklon doprava aby bol otoceny dolu displejom...pomaha to skor ako to kalibrovanie otacanim okolo os
Naposledy upravil jindra999 dne 15. 9. 2009 22:19, celkově upraveno 1
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 15. 9. 2009 18:22

neviem, ja som to vzdy robil vonku, ale kedze to je z casti zavysle aj na GPS (poloha) tak to skus vonku...
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Odeslat příspěvekod Rech25 15. 9. 2009 18:40

Ja som to skušal v kompase a tam bez problemov ale v Ovi Mapach som sa nedostal viac ako po žltú.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod P-atr1k. 15. 9. 2009 21:31

Kdo se chysta tuto nokii kupovat nebo by si chtel procist mensi recenzi... Mel jsem tuto nokii na 3 dny pujcenou, tak se muzete kouknout na www.maccast.cz . Celkova spokojenost... Kdyztak se zapojte do diskuze komentarem, zajimal by me vas nazor :) . Ale take me zajima model n900. Chystate kupovat i tento model kdyz mate n97?
P-atr1k.
Junior

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 15. 9. 2009 21:41

urcite ju vymenim za n900 :)
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka