Nokia N97 [obecná diskuze] 01.07.2010 nový firmware 22.0.110

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Storky 27. 10. 2009 22:53

jindra999: asi je to problém 64-bit OS, mně to jede v poho. A aplikace mi zůstaly po updatu všechny, funkční.
Storky
Junior

Odeslat příspěvekod jarda50 27. 10. 2009 23:34

Nějak se nemohu dostat na ovi contacts kdepak to najdu?
jarda50
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 28. 10. 2009 00:24

jarda: Aktualizace aplikací telefonu (Aplikace - Aktualizace sw.) nabízí Kontakty Ovi 1.20, mj. také N-Gage 1.30 a Nokia Messaging 10.0.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jarda50 28. 10. 2009 09:13

Filipe, když jsem se pokušel stáhnout aktualizace tak mi píše, pouze N-Gage a když jsem chtěl samostatně stáhnout Ovi contacts tak telefon tvrdí, že je v něm již novější verze, ale nějak ji nemohu v telefonu najít pokud si pamatuji tak u dřívějšího fw byla ikona a nyní ji nenacházím.
jarda50
Junior

Odeslat příspěvekod Kerikus 28. 10. 2009 11:52

Stala se mi taková nepříjemná věc, nejde mi GPS. Né, že by to před tím fungovalo nějak super, ale po flashnutí firmwaru už nejde vůbec, ani po 30 minutách to nenajde satelit. Před flashnutím to našlo satelity hned jenom na fix jsem čekal dýl. Ještě někdo má problém, nebo jsem v tom sám a musím udělat reset? (do toho se mi moc nechce)
Kerikus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jindra999 28. 10. 2009 12:34

Mě naopak velmi potěšilo, že satelity to nalezlo téměř okamžitě a to jsem ležel doma v posteli v baráku a ne u okna. Dřív to trvalo hrozně dlouho a často to ani v baráku nenašlo. Stejně tak potěšil kompas. Dřív psal neustále BAD signal, ať jsem to protáčel jak chtěl, přes všechny osy. Ani jedinkrát to neuspělo. Teď stačilo párkrát otočit a okamžitě se to chytlo. Takže to nebylo aplikací kompas, ale asi nastavením parametrů kompasu ve firmware. Rychlost menu mě rychlejší nepřipadá. Mám tak moc aplikací. Pokud jste někdo nový fw. využil jako záminku pro formát přístroje, tak zrychlení způsobí ten formát a ne firmware. Paměť se zvětšila, přes 40 MB. Ale jen RAM, protože interní paměť datová mám pořád 9 MB jako před fw. A to je hrozně málo. Do vlajkové lodě měli dát několikanásobně větší paměti. Jinak přes Windows 7 64bit flešovat nešlo, nejnovější NSU oznámil, že není kompatibilní a musel jsem přes XP v netbooku. A pak jsem změny v mobilu testoval do 2:15 v noci.

Ale dodávám, že jsem GPS zkoušel přes aplikaci Garmin a ne Nokia maps. Jsem zvědavej, jak to bude v provozu, minule mě to pořád ukazovalo, že jsem v lese místo na silnici.

Jo a novější n-gage nebo nokia messaging v nabídce nemám, pouze ovi kontakty a nokia maps a to nepotřebuju. Moc bych si přál, aby nová verze nokia mess. uměla oznamovat maily diodou.
Naposledy upravil myšpulín dne 28. 10. 2009 14:38, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno, příště uprav původní příspěvek místo psaní dalšího hned za sebou!
jindra999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 28. 10. 2009 12:51

ada4me píše:Hack nefunguje :)

Už ano - http://www.symbian-freak.com/news/009/1 ... on_nsu.htm.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rech25 28. 10. 2009 13:06

Na Nokii pisu ze pre n97 vysiel opat novy firmware
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2009 13:18

Rech: to už se ví, mrkni o pár stran zpět, nebo i na název tématu, ten tu informaci také obsahuje
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rech25 28. 10. 2009 14:18

Ja viem ze je verzia 20. ale ze dnes opat vysiel update.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod laforez 28. 10. 2009 14:23

Ja by som sa chcel spytat, objednavali ste si uz niekto folie? Kde sa daju kupit nejake dobre presne na N97??? Ta co mam od nova uz zacina byt celkom doskrabana a chcel by som vymenit...
laforez
Junior

Odeslat příspěvekod P800 28. 10. 2009 14:30

Nejlepší dostupná ochrana jsou folie Invisible SHIELD. Drahá, ale nekompromisní. Na běžné folie se podívej např. u Sunnysoftu.

Rech25 píše:Ja viem ze je verzia 20. ale ze dnes opat vysiel update.

Můžeš prosím vložit odkaz, kde jsi na tuto informaci narazil? NAVIFIRM o žádném update neví. Díky
P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod laforez 28. 10. 2009 14:34

A v com su tie folie invisible shield ine a lepsie? nemam problem priplatit ak budu naozaj dobre
laforez
Junior

Odeslat příspěvekod P800 28. 10. 2009 14:40

P800
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rech25 28. 10. 2009 15:12

Ja mam na mojom miláčikovi Screen Protector, ktory drzi pevne a je klzavejsi ako Ivisible Shield:
http://www.screenprotector.cz/nokia-n97.html

recenzia: http://www.mobilmania.cz/clanky/screenp ... fault.aspx
Rech25
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka