od jindra999 28. 10. 2009 12:34
Mě naopak velmi potěšilo, že satelity to nalezlo téměř okamžitě a to jsem ležel doma v posteli v baráku a ne u okna. Dřív to trvalo hrozně dlouho a často to ani v baráku nenašlo. Stejně tak potěšil kompas. Dřív psal neustále BAD signal, ať jsem to protáčel jak chtěl, přes všechny osy. Ani jedinkrát to neuspělo. Teď stačilo párkrát otočit a okamžitě se to chytlo. Takže to nebylo aplikací kompas, ale asi nastavením parametrů kompasu ve firmware. Rychlost menu mě rychlejší nepřipadá. Mám tak moc aplikací. Pokud jste někdo nový fw. využil jako záminku pro formát přístroje, tak zrychlení způsobí ten formát a ne firmware. Paměť se zvětšila, přes 40 MB. Ale jen RAM, protože interní paměť datová mám pořád 9 MB jako před fw. A to je hrozně málo. Do vlajkové lodě měli dát několikanásobně větší paměti. Jinak přes Windows 7 64bit flešovat nešlo, nejnovější NSU oznámil, že není kompatibilní a musel jsem přes XP v netbooku. A pak jsem změny v mobilu testoval do 2:15 v noci.
Ale dodávám, že jsem GPS zkoušel přes aplikaci Garmin a ne Nokia maps. Jsem zvědavej, jak to bude v provozu, minule mě to pořád ukazovalo, že jsem v lese místo na silnici.
Jo a novější n-gage nebo nokia messaging v nabídce nemám, pouze ovi kontakty a nokia maps a to nepotřebuju. Moc bych si přál, aby nová verze nokia mess. uměla oznamovat maily diodou.
Naposledy upravil
myšpulín dne 28. 10. 2009 14:38, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno, příště uprav původní příspěvek místo psaní dalšího hned za sebou!