Nokia N97 [obecná diskuze] 01.07.2010 nový firmware 22.0.110

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kamil.25 29. 10. 2009 16:30

Dobrý den.
Mám možnost získat tenhle mobil a měl bych jeden dotaz.
Product Code je 0586782
A myslím že to není mobil určený pro ČR.
Je to tak???
kamil.25
Junior

Odeslat příspěvekod georgeoldman 29. 10. 2009 16:30

Po nahrání nového fw20 jsem provedl HR trojhmatem, stalo se někomu z Vás, že jste poté v mobilu neměli Accu, Facebook a některé další aplikace, zmizela mi i hra Guitar, která po HR přes 7370 v mobilu vždy byla, zmizelo i default video. Nevadí mi to, stejně jsem přemýšlel, jak odinstalovat některé aplikace, jenom mne to zajímá, zda-li máte podobné zkušenosti.
MacBook Pro Retina
iPad Air
iPhone 5S
Apple TV
Airport Express
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod lolo_man 29. 10. 2009 16:40

ludia , prosim vas , len ma neukamenujte, za to ze sa pytam mozno pre vas blbu otazku . . . nokiu n97 mam ako prvu moju nokiu , mam ju kupenu uz od prveho dna dostupnosti na slovensku , a mam stale nejasno medzi soft resetom , hard resetom a trojhmatom . . . co je naco , ako sa vykona , a v akom stave necha mobil po vykonani ? diki za vysvetlenie lebo uz by sa jej celkom zisiel daky reset , no neviem ktory . . .
lolo_man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigFoot007 29. 10. 2009 16:58

Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 29. 10. 2009 17:09

Stačí projít forum Nokie

http://discussions.europe.nokia.com/dis ... ng&page=11

Zdá se, že V20 je opravdu stažený ze serverů NSU.
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kamil.25 29. 10. 2009 17:18

Měl bych ještě dotaz.
Mobil bych chtěl používat místo MP3 přehrávače a zajímalo by mě,jak je na tom po Hudební stránce??
Jaká je hklasitost a když jsou připojená sluchátka,tak se hlasitost zvyšuje o 5 nebo o 10%????
Jediná Nokie N96 měla zhlašování o 5%,tak mě to opravdu zajímá....
Díky za info...
kamil.25
Junior

Odeslat příspěvekod Rech25 29. 10. 2009 17:19

NSU mi ho stále hlási ako dostupný. Neviem prečo by mal byť stiahnutý. Nenatrafil som na žiadnu vážnu chybu.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod Storky 29. 10. 2009 17:24

kamil.25: hlasitost je podprůměrná. S dodávanými sluchátky je to i na max. těžká slabota, navíc mi hodně špatně drží v uších, Uvažuji o jiných - třeba ty, co byly u Nokia 82 (Nokia HS-43) mi přišly lepší, rozhodně držely lépe a nevypádavaly neustále z ucha.

Navíc, ten ovladač je dost těžký a kabel nepodajný. Mimoto, mít stříbrná sluchátka k černému telefonu je pěkný stylový úlet...

No vůbec mi neříkejte, že to stáhli... a že jsem ze sebe jako všichni kolem udělal beta-testera :-( nicméně, telefon stále funguje bez problému, možná jde o problém s nějakou regionální verzí jenom...
Storky
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 29. 10. 2009 17:27

to Rech25: Nabídne ti to možnost i přeinstalace? Protože já tam přeinstalovat už nemám!
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rech25 29. 10. 2009 17:38

ano ved o tom hovorim ze ponuka preinštalaciu
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod georgeoldman 29. 10. 2009 19:41

Právě jsem fw20 přeinstaloval bez problému, je to tím, že se firmware uloží po prvním stažení do počítače, předpokládám. Vše trvalo max. 8 minut, Accu a Facebook včetně dalších aplikací stále nejsou ani po reinstalaci, widget s wifi a další jsou k dispozici, potřeboval jsem si jen ověřit tuto situaci i po přehrání firmwaru.
MacBook Pro Retina
iPad Air
iPhone 5S
Apple TV
Airport Express
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod jarda50 29. 10. 2009 20:05

To je zajímavé po instalaci jsem tam oba widgety měl. Jinak dnes jsem testoval po Praze navidaci a proti N95 je to hrůza signál najde sice vcelku rychle, ale navigace nic moc. Reakce na změnu trasy je pomalá pokud je za sebou pár odbočení tak změna na navigaci proběhne hrozně pomalu. Pokud jsem dle navigace odbočil a cca do 100m bylo další odbočení musel jsem po prvním odbočení docela čekat. Tohle je opravdu hrůza. Občas signál vypadne a pak slýchám trasa se přepočítává. Tohle opravdu není stroj na navigaci a nebo tak na dálnici a odbočka tak po 1 km. To pak zvládne. Nájezdy a výjezdy z kruhových objezdů je lahůtka kdy gps totálně zblbne. A to nemluvím o zobrazování momentální rychlosti. Ta si pokakuji klidně +- 20km/h. Podotýkám, že po updatu jsem dal hard reset a vše pečlivě nainstaloval. Prostě mám pocit, že tahle mašinka se Nokii moc nepodařila. A pokud se sejde špatný hw se sw, který má chyby tak je to konec.
jarda50
Junior

Odeslat příspěvekod dark_hood 29. 10. 2009 20:50

vyzera to tak, ze tento "slavny" telefon mi v servise ostane dlhsie. chcem sa vas opytat na moznost vratenia penazi. kupoval som ho v inter. obchode epicentrum a servis je v kosiciach (zlaty partner nokie). posielali ho do blavy a obavam sa toho (nakolko ked mi tam poslali 5800XM, tak sa mi vratila s rezonujucim sluchatkom). po kolkych dnoch v servise mam narok na vratenie penazi? mam sa obratit na epicentrum ako predajcu? ak telefon bude v srvise dokopy 3 tyzdne a ja ho nevyzdvihnem koli nedostatku casu a bude tam dokopy mesiac, pripadne trosku viac, vratia mi spat peniaze? :( vopred dakujem
SE Xperia X10 black (r00ted) + 8GB microSDHC class 6 +"spunty" creative EP-630
dark_hood
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 29. 10. 2009 20:55

Není to jako u nás, že na to servis na to má 30 dní?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dark_hood 29. 10. 2009 21:02

ja praveze netusim ako postupovat aby mi vratili plnu sumu. moze sa k tomu niekto zo slovenska, niekto kto sa v tom vie pohybovat vyjadrit?
SE Xperia X10 black (r00ted) + 8GB microSDHC class 6 +"spunty" creative EP-630
dark_hood
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka