tomopk píše:Konštrukcia? Citlivosť displeja? Kvalita displeja? Odozva? A nejaké fotky do galérie.
Tie fotky ma dostali.

eRiper píše:To samé se chci zeptat i já. Jak reaguje displej na pohyby prstu?
Není to žádný zázrak, ale víceméně je to v pořádku. Jen mi bude chvíli trvat, než si zvyknu, kdy klepnout dvakrát a kdy jen jednou. Na pohyb prstu reaguje poměrně přesně, rolovaní v nabídkách je v pohodě.
Nighthawk píše:má česká mutace klávesnici qwerty nebo qwertz, příp. lze mezi nimi přepínat?
Jde přemínat mezi jazyky vkládání (pro T9), přičemž se změna promítne i na klávesnici, ale v menu se pořád mluví o QWERTZ.
mulo píše:mna hlavne zaujima ako je to s starsimi programami na nete som videl video je sa zjavi dotykova nahrada klavesnice napr pri hrani JAVA hier , funguje to dobre?
BigFoot007 píše:jj. Presne o to ide aj mne. lavne ci ide trebars taky Tomtom, alebo Sygic macguider
Všechno vyzkouším, ale ne dneska. Zatím koukněte na
Jak bude vypadat zpětná kompatibilita aplikací na Nokii 5800 XpressMusic?.
petokiso píše:Má to tam až aj slovenskú lokalizáciu????

Má

Předseda píše::arrow: Je v kalendáři možnost poznámky "Volat"?

umí protokol hovorů sledovat počet odchozích/příchozích sms?

má to stopky?

no a pak mě zajímaj takový detaily jako jestli umí vyhledávat kontakty od CH. Jestli v odchozích hovorech ukazuje ikonku třeba pevný linky nebo furt mobilní telefon..
- Není.
- No, to vypadá, že neumí.
- Nemá, dají se doinstalovat.
- Vyhledávat se podle CH nedá (jak jinak), v odchozích hovorech ukazuje mobil.
Mrick píše:Tak me porad zajima ta dioda. Jeji intenzita, jestli lze pouzit blesk aniz by byla zapnuta atd. Popr. jestli muzes porovnat s SE C702. Diky.
Porovnat nemůžu, ale svítí to slušně. Samostatně by to mělo jít používat s aplikací, ale zatím nevím, jestli nějaká bude fungovat.
V-oo-jta píše:Musim pochválit fotky
1. Jak se ti na ní píšou sms a na které klávesnici se ti píše nejlíp ??
2. Co ty repráky ?? Jsou opravdu tak hlasité jak se říká ??
3. Co otisky prstů ?? Je to hodně na tom vidět ?? Myslim hrany ??
4. Jak na tebe mobil působí ?? Myslíš že se povedl ??
5. Kdyby to šlo tak ještě nějaký fooootky

- Zatím moc nevyzkoušeno, ale klávesnice jsou dobré všechny.
- Dobrý je slabý slovo
- Hrany vůbec, displej hrůza.
- Zatím nebudu nic tvrdit. Ale nemyslím si, že se povedl, třeba změním názor.
- Zítra

near field | Úplně všechno o NFC.