Máme Nokii 5800 XpressMusic: otázky & odpovědi

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomkulitom 17. 1. 2009 14:11

2 martin: Když máš foun v kapse, tak to nejspíš funguje jako když máš telefon u ucha tzn. zakryješ přední čidlo, které zamkne displej. Mech. zámek na boku stím nemá co dělat. Otočením na displej vypneš vyzvánění. Při zvonění je ztižení v pravo dole "ticho".
tomkulitom
Junior

Odeslat příspěvekod haceksks 17. 1. 2009 14:35

mam otazku: kupil som si tento mobil,,, avsak bol tam nejaky starsi softver, tak som ho updatol , teraz ho mam vsak v anglictine, ako nie ze by mi to vadilo ale predsa len rodny jazyk je len jeden, da sa tam nejak dat slovencina, tak aby sa neohrozila zaruka na mobil?? som cital niekde ze po zmene product code, sa vlastne strati zaruka, tak neviem,,, a este jedna vec,,, s tymto novym softom nemozem instalovat temy, vypise mi to tam: expired certifikate,, viete niekto poradit aspon s niecim??

presne tento problem jsem mel take a pomohl hard reset telefonu (*#7370#) akorat pak musis na telefonu nastavit vse znova ale pujde ti instalovat
Samsung Omnia 2, Tomtom go 950
haceksks
Junior

Odeslat příspěvekod mattpro 17. 1. 2009 15:01

tak to je super,,, a sorry ze sa pytam, ale ako spravim ten reset phonu?? nikdy som to nerobil tak neviem o tom nic,,, poradte pls ;-)
mattpro
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 17. 1. 2009 17:25

*#7370# toto vytukas v pohotovostnom rezime a dalej pokracuj podla pokynov
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod tomkulitom 17. 1. 2009 18:43

2 mattpro: Předpokládám, že záruku máš od prodejce a máš šedivku ve které máš dohraný FW přes Phoenix (od prodejce). Ten ti musel změnit PC aby ti tam dostal slovenštinu. Nemyslím si, že ti hard reset vráti do founu slovenštinu, když tak dej vědět jestli to funguje. Hard reset vráti akorát telefon do továrního nastavení, ale nevymaže nový FW - tak že ti tam zůstane ta jazyková sada jakou tam máš tzn. bez slovenštiny. Ale hodně čtestí. Pokud neuspěješ, zkus servis. Mně tak nahráli FW 11... ještě než byl ofiko na NSU. Půbodně jsem měl FW 10... bez češtiny a teď mám FW 11... jaz. sada 06.
tomkulitom
Junior

Odeslat příspěvekod mattpro 18. 1. 2009 03:48

a este jedna otazka k tomu resetu,,, neviete nahodou ako ziskam Lock code ?? telefon to o mne pozaduje a netusim co za heslo to moze byt
mattpro
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 18. 1. 2009 07:39

12345
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod mattpro 18. 1. 2009 12:51

no dobre, resetol som to, slovencinu mi to sice nevratilo ale to mi je jedno,,, konecne mozem instalovat aplikacie, a idu mi aj temy,,, GPS uz tiez som spojazdnil takze, mi uz nic nechyba :-D takze az na ten jazyk, je vsetko super :-D
mattpro
Junior

Odeslat příspěvekod tomkulitom 18. 1. 2009 13:15

2 mattpro: Nech si tam nahrát nový FW se slovenštinou v servisu. Nebo zkus štěstí přes Phoenix.
tomkulitom
Junior

Odeslat příspěvekod petokiso 18. 1. 2009 20:08

tomkulitom píše:.... Nebo zkus štěstí přes Phoenix.

Fasa že "zkus štěstí" a keby nevydalo??? :mrgreen:
petokiso
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 18. 1. 2009 22:00

Nevite proc na MM zverejnili recenzi na 5800 az ted? Krystof ji vydal 1.1. na nokiamanii...nechapu tento krok [kdyz navic ma co nevidet vyjit recenze 5800 od Radka Hulana pro MM]..
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Ardeth 18. 1. 2009 22:25

Hulan bude recenzovat 5800 pro MM oficialne? To si delate srandu...
Ardeth
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 1. 2009 22:28

Ne, je to bohužel pravda. Jsem zvědavý, kolikrát v té recenzi napíše: HTC Touch HD :mrgreen:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Qual 18. 1. 2009 23:08

Podivej se na jeho MyEgo a uvidíš to v tom "předkrmu"... Neni odstavec kde by se alespoň HTC nebo Touch HD neobjevilo... Jestli takhle bude vypadat ta recenze tak to mě teda ***
Qual
Junior

Odeslat příspěvekod Mrick 19. 1. 2009 01:31

No ale aspon si uvedomuje, ze 5800 neni a ani nema byt hi-endovy telefon. Snad na to bude myslet i v recenzi (i kdyz si nemyslim, ze by se tam mohlo objevit neco noveho)...
Mrick
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka