Tak jsem si ji taky poridil..
Moje 6630 odesla do vecnych lovist, tak jsem poridil E52. Na te ale snad nic nefungovalo tak, jak by melo, takze jsem ji zase ani ne po tydnu vratil. Po dukladnym rozhodovani (5630 x 5730 x E51 x 6220 x ....) jsem se rozhodl zkusit to zkusit s 5630. A jsem nadsenej! Mam ji cca 2 tydny a rozhodne si nemuzu stezovat! Je to rychlik a ergonomicky mi dokonce sedne mnohem vic nez E52. A vsechno funguje, je to vubec normalni?

Jen jednou se mi sekl prehravac (mam puvodni FW), ale davam mu pokourit hodne, takze jeden zasek za 2 tydny mu odpustim a pockam si na oficialni uvolneni novyho FW. Jen vydrz je teda slabsi (1,5 - 2 dny), mit baterii jako E52, tak by to byl pro me asi mobil snu..
Zatim jsem nainstaloval vsechny aplikace bez problemu (QIP, Locify, Sports Tracker, Mail for Exchange, DivX Player, X-plore, jbakTaskMan). Uplne me dostalo, ze nemusim nijak prevadet filmy z PC. Proste nahraju DivX v plne palbe na microSD a DivX Player to bez problemu vezme.. je to sice ptakovina, kterou vyuziju minimalne, ale potesi

Jo a dodavanej poukaz na zakoupeni NGAGE hry neni omezenej jen na ty predinstalovany v mobilu!Ja poridil Worms World Party. Dotazy?