Nokia 5630 Xpress Music (FAQ, nový FW)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 2. 9. 2009 19:26

Diakritika funguje normálně.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Policak 2. 9. 2009 19:35

Potvrzuji
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod lipidek 3. 9. 2009 08:06

Díky!
Otočme list...
lipidek
Junior

Odeslat příspěvekod energizer01 3. 9. 2009 15:13

Zdar, ví někdo odpovědi na moje dotazy?
1. Jdou vám v novém fw zakládat standardní mailové schránky bez použití Nokia Emailu?
2. Pokud ne, jak downgradovat?
Zkoušel sem to přes J.A.F., ale vždy mi to hlásilo:
"can't prepare the phone for downgrade"
3. O kolik je lepší baterka BL-5CT oproti BL-4? S tak třema hoďkama denně na EDGE mi 4ka vydrží tak 2 dny.
Díky, Tom
energizer01
Junior

Odeslat příspěvekod otilrak 6. 9. 2009 08:33

Nevíte jestli bude 5630 XM v prodeji taky u Vodafonu?
Philips Savy>N 5110>Si A55>SE T230i>N 6610i>N 1600>N 2610>N 6300>N N79>Sa E1120>HTC Wildfire S>HTC Desire C>THL W100>Sa E1180>Lumia535>Ulefone U008>Xiaomi Redmi 6>Pixel4a5g
otilrak
Junior

Odeslat příspěvekod qeg 6. 9. 2009 09:28

To porovnání Bl-5CT vs. BL-4CT by mě taky zajímalo, protože ani nikde na internetu jsem nic nenašel.
qeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Joska6868 6. 9. 2009 10:40

A co byste chtěli slyšet? Prostě to má o 22% větší kapacitu. Ta nic nezmění na tom, že budete běžně nabíjet ob den. Pokud by se prodávala baterie s kapacitou kolem 1500mAh, tak ta by měla skutečně smysl, protože by posunula výdrž v řádu dnů, ne jednotek hodin. Je to ale dost subjektivní záležitost (proto se o tom nidke nepíše) a někdo mi může oponovat, že mu telefon s touto baterií vydrží 4 dny. Jenže já si nekupuji telefon kvůli tomu, aby mi ležel na stole.
Joska6868
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 6. 9. 2009 11:26

energizer01:
1) Nevím co přesně máš na mysli, já používám Nokia Messaging a jde bez problémů. Pokud chceš dobrý mail, tak tohle je nejlepší řešení.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mrrca 21. 9. 2009 13:59

Tak jsem si ji taky poridil..
Moje 6630 odesla do vecnych lovist, tak jsem poridil E52. Na te ale snad nic nefungovalo tak, jak by melo, takze jsem ji zase ani ne po tydnu vratil. Po dukladnym rozhodovani (5630 x 5730 x E51 x 6220 x ....) jsem se rozhodl zkusit to zkusit s 5630. A jsem nadsenej! Mam ji cca 2 tydny a rozhodne si nemuzu stezovat! Je to rychlik a ergonomicky mi dokonce sedne mnohem vic nez E52. A vsechno funguje, je to vubec normalni? :-D Jen jednou se mi sekl prehravac (mam puvodni FW), ale davam mu pokourit hodne, takze jeden zasek za 2 tydny mu odpustim a pockam si na oficialni uvolneni novyho FW. Jen vydrz je teda slabsi (1,5 - 2 dny), mit baterii jako E52, tak by to byl pro me asi mobil snu..
Zatim jsem nainstaloval vsechny aplikace bez problemu (QIP, Locify, Sports Tracker, Mail for Exchange, DivX Player, X-plore, jbakTaskMan). Uplne me dostalo, ze nemusim nijak prevadet filmy z PC. Proste nahraju DivX v plne palbe na microSD a DivX Player to bez problemu vezme.. je to sice ptakovina, kterou vyuziju minimalne, ale potesi :)
Jo a dodavanej poukaz na zakoupeni NGAGE hry neni omezenej jen na ty predinstalovany v mobilu!Ja poridil Worms World Party. Dotazy? :)
mrrca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lipidek 23. 9. 2009 15:03

Tak další, kdo (skoro) nemá problém s restartem při poslechu hudby... Já snad budu muset ten můj kus reklamovat.. :oops: Štve mě to, protože jinak všechno funguje... Video a hudbu sice poslouchám pomocí jiných softwarů, ale není to ono. Zvukovej výstup mi přijde z předinstalovanýho přehrávače prostě nejlepší, i možnost ekvalizace tam je slušná a hlavně ten zvuk opravdu hezky modifikuje... A jde taky o princip..Prostě mě to s..e. Novej firmware furt nikde...ticho po pěšině :hm .. Tak holt asi půjde milá Nokia na reklamaci... :-/
Otočme list...
lipidek
Junior

Odeslat příspěvekod krtek7 23. 9. 2009 21:56

Jdi to reklamovat, nemáš co ztratit. Teda pokud máš náhradní telefon :-D
Nokia N96 + telefony na testování
Acer Aspire 5542
Já myslím, že mají všichni pravdu, kromě mě, takže zapomeňte, že jsem něco řekl.
krtek7
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod CJ_Kubik 27. 9. 2009 16:14

Ahojte,

docela mně štve, že po zmeškané události v kalendáři nezůstane žádná indikace, takže je to celkem nanic. Máte to taky tak, nebo mám něco špatně nastaveného...a nebo...mám vadný kus.

díky za odpověď
CJ_Kubik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 27. 9. 2009 17:35

Bohužel opravdu se tak chová
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BigFoot007 27. 9. 2009 18:49

kurna. tak ako tu citam o 600 MHz procaku a prehravani divixzu bez konverzie - to by som chcel, no nic, dalsi telefon bude snad u mna dotykovka od nokie s hw e52/5630...600 MHz procak by vela spravil. Pri 369/434MHz verzii ARM procaka divixy sekaju
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 28. 9. 2009 17:15

Jak jste na tom (majitelé 5630ky) s kvalitou hovoru a se signálem?
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka