Nokia 5630 Xpress Music (FAQ, nový FW)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 29. 10. 2009 20:21

Rozměry jsou v pohodě a to ovládání mi vyhovovuje, zkoušel jsem ji mnohokrát. Holt ti nesedla, no :)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tooomer2 31. 10. 2009 11:06

GiGiDAGia píše:Jak nahrát nový firmware přes program Phoenix

Inspirace z těchto návodů: viewtopic.php?f=6&t=1054939, http://www.symbian-os.eu/viewtopic.php?f=74&t=1014

Ahoj, jen jsem Ti chtěl upřímně poděkovat! Podle Tvého návodu jsem bezpečně změnil FW ve své N6303 a zase ji mám česky. Moc Ti děkuji :tleskani
Tooomer2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mareczech89 1. 11. 2009 14:15

No...čekal jsem to =/
A s vypnutím nabíjení během připojení k pc via USB je to asi stejný, co?
Mareczech89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sewen 3. 11. 2009 22:26

Heloo Nokia forever...

Tak po tom čo sa moja 6120c rozhodla odísť do servisu /prestal svietiť diplay a podsvietenie klávesnice/ a daľším faktom, že mi skončila 2 ročná viazanosť u mojho "zdierača" a v neposlednom rade že momentálne fungujem na veteránovi Nokia 3510 nakoľko všetky funkčné mobily úspešne brázdia v rodinnom kruhu a nič iné doma nemám :grr: , začal som surfovať po nete s cieľom nájsť vhodného nástupcu...

Prvý adpet na nástupcu Nokia E52. Po prvom fyzickom kontakte a krátkou prácou s phone, ktorý mi mimochodom vôbec nesadol do ruky a prečítaní x-fór, plných zažívania strastí a chvíľ s nedoladeným softom a presvietajúcim tlačítkom, vrzgajúcim rámčekom, slabým signálom vďaka kovovému telu atd..atd...price cca. 260,-€... som dospel k záveru, že radšej nie... :pozor

Druhý adept na nástupcu Nokia N79...Prvý kontak vcelku ok, až na funkčné klávesy prijatie a ukončenie hovoru, titerné C a vstup do menu a tuhosť klávesnice /ktorá vraj po čase "usadne", siahodlhlé čítanie problémov s FW. a problémami s ním spojenými a samozrejme po skúsenostiach majiteľov, že po dlhšom používaní nastáva problém s klávesnicou, display-om atd.atd...price...cca.280,-€...záver...že radšej nie... :pozor

Tretí adept na nástupcu Nokia 5630XM...Prvý kontak bude zajtra v predajni...Na prvý dojem však telefón vo mne vyvolal len pozitívne dojmy...čo sa týka tech. suportu phone tak pre mňa ideálna voľba...pekný dizajn, rýchly procesor, Wifi, Symbian - s ktorým mám už nejaké roky skúsenosti takže viem do čoho idem, postačujúci fotoaparát ktorý využívam fakt len na momentky, príťažlivá hmotnosť, absencia GPS pre mňa absolútne nepodstatné a samozrejme prečítanie dostupných fór o jeho kvalite a stabilite, samozrejme počítam so zakúpením 1050mAh batérie - čo ak náhodou...price cca. 200,-€...záver...po fyzickom kontakte ktorý absolvujem, možem pravdepodobne ukončiť dilemu a mám dôstojného nástupcu!!!... :tleskani ...

Toľko postreh obyčajného smrteľníka po hodinách surfovania po nete a niekoľkých návštevách kamenných obchodov
Nokia FOREVER, Symbian is the BEST!!! :-)
sewen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod doddo99 3. 11. 2009 23:54

Dobrý deň.
Mám Nokiu 5630XM. Dostal som k nej kód na jednu hru zadarmo. Ten som použil na registráciu hry. Terz sa chystám na update firmware. Ako odzálohovať túto plnú hru?
doddo99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bett 4. 11. 2009 00:54

Ahoj. Chystám se koupit nový telefon a váhám mezi dvěma kousky Nokií - 5530XM (s dotykáčem) a 5630XM. Jaký je váš názor na 5630? Klidně i na 5530, pokud ji někdo měl v ruce :) Na fóru 5530 jsem našla celkem dost problémů, hlavně s tím, že se seká a nefunguje například budík. To je ale asi problém všech Simbianů. Díky za váš názor.
Bett
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryszot 4. 11. 2009 19:44

to Mareczech89: vypnout to jde, pokud si v diskuzi zalistuješ o pár stránek dál (myslím, že je to str. 22), mám tam popsáno, jak se toho zvuku zbavit - musíš tam nahrát jeden ne úplně oficiální java program a je to....

ad dodo: pokud vím, tak to by snad nemělo vadit, ne? O tu hru bys neměl přijít, si myslím.....

ad Bett: já jsem teda s 5630 na 100% spokojen - asi mám kliku ale mě se neseká, hudba hraje, videa taky, internet sice používám málo ale funguje bezchybně, foťák je sice horší ale na momentky stačí.....spokojenost největší....
Kryszot
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod racek 5. 11. 2009 08:51

Zdravím,

5630 mám asi týden a zatím spokojenost, ale...
Napoprvé jsem tam nahrál asi 1GB hudby a vsechno v porádku, skladby se mi zobrazily jak v "interpretech" tak ve "všech skladbách".

Nicméně včera jsem si nahrál další cca 1,5 GB hudby a proste se mi tam nezobrazí, v menu jsem zadnou aktualizaci skladeb nenasel.

MP3 jsem nahrál do stejné slozky jako poprvé, to jest Music a jsou nahraný rovnou (bez slozek) jedna za druhou. Ve správci souborů se mi tam zobrazí, v prehrávaci ne.

Problem vyresilo vytazení pametovky a pri opetovnem vraceni se vsechno aktualizovalo, doufam ze to nebudu muset delat vzdy kdyz si nahraju nové skladby...
Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.

***FCUK OF SHELL***
racek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Myxin 5. 11. 2009 11:07

Prosím tě, schválně, až to znovu vyzkoušíš, dej vědět ;-)
Myxin
Junior

Odeslat příspěvekod lipidek 5. 11. 2009 20:50

to racek: Prosímtě...až příště naláduješ hudbu na kartu, tak než ji zas budeš vyndavat, tak si spust přehrávač hudby, pak tlačítko - volby, a pak zvol - obnovit knihovnu. Má to stejnej efekt jako vyndat a zandat paměťovku, jen je to příjemnější... ;-)
Otočme list...
lipidek
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 17. 11. 2009 14:52

instaloval uz nekdo software 012.020 ? ja mam 12.08 zatim. tak jestli je naky viditelny zlepseni ?
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qeg 20. 11. 2009 20:05

Zdravím, pod dlouhé době na nokii 3510i jsem si pořídil tento telefon. A zajímalo by mě, jak zajistit, abych na internet přistupoval pouze přes wi-fi popřípadě, jak GPRS úplně zakázat a vypnout.
Nebo mě napadlo, když použiju připravené youtube, facebook apod. tak se to automaticky připojí přes GPRS?
qeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod audiobullys 21. 11. 2009 01:43

tak jsem stahnul novou verzi softwaru a prijde mi ze zlepseni to ma v tom kdyz odpojim mobil od usbcka pripichlyho ke kompu na pc suite, tak driv zustavalo bily pozadi a s jinym vyzvanenim a tedkom se to vraci do normalního puvodního tematu a nastaveni.

co se tyce gprs /edge/3g jediny co me napada je si tydle pristupovy body v nastaveni pripojeni vymazat.
jednou jsem si do mobilu co mam o2 dal sim t mobile , automaticky tam naskocili t mobile nastaveni na wap, mms i net, takze jsem je smazal.
kdyz to smazes tak nema podle jakyho nastaveni se pripojovat - otazka ovsem je jestli ten tlf nemas nahodou od operatora - ale asi nikdo ho nevedou tak by to melo fungovat. i u toho youtube se me to pta na pristupovej bod pres kterej chci pripojit.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qeg 21. 11. 2009 08:42

Ano nějak jsem to už prolezl a nastavil, že se mě to ptá na přístupový bod. Jenom teď už se zase nedostanu přes wi-fi(mac adresa telefonu v routeru zadaná), po zadání hesla wi-fi sítě se to tváří jako připojené, ale následné zadání adresy webu to napíše, že není přístupné.
Naposledy upravil qeg dne 21. 11. 2009 12:43, celkově upraveno 1
qeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod svasa 21. 11. 2009 11:54

Zdravím, chci se zeptat, jesti se na 5630 dají sledovat filmy(jestli tam jde něco vidět)
svasa
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka