Nokia 5630 Xpress Music (FAQ, nový FW)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod soptikpetr 25. 7. 2010 18:29

fridge píše:MImo to mi ještě vestavěný web prohlížeč padá každou třetí stránku, takže musím používat Operu, ať se mi to líbí, nebo ne.

Vestaveny prohlizec je pro me bohuzel jediny rozumny i pres to, ze co chvili pada + dalsi problemy
Skyfire sice vypada dobre - slusne odezvy, lip si poradi s flashem atd.; bohuzel jakmile mi vypadne treba jen na chvili wifina, chce vybrat dalsi "zdroj internetu" a pokud ho nevyberu tak se sam vypne (navic to vypada ze autori zacli podporovat spise Android nez Symbian).
Opera byla vicemene v pohode, bohuzel absence flashe je pro me celkem bolestna
soptikpetr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 25. 7. 2010 21:14

soptikpetr: tebe skyfire funguje?
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod soptikpetr 25. 7. 2010 21:32

Aha, tak se omlouvam za mylnou informaci. Dlouho jsem ho nepouzival, ted zkusil a uz je mi to jasne.
Naposledy upravil Kniter dne 25. 7. 2010 21:36, celkově upraveno 1
Důvod: necituj predchadzajuci prispevok, warez odstraneny
soptikpetr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qeg 27. 7. 2010 15:52

Mě zase nyní skoro po roce začal blbnout nějakým podivným způsobem. Jakoby nějak špaťně reagovala klávesnice ( zmáčknu vstup do menu a přitom se mi označí 4). A jednou když jsem u příchozího hovoru zmáčkl "ticho" , tak to jakoby zůstávalo stále stisklé a i přestože měl mobil normálně vyzvánět a vibrovat, tak nedělal nic a pod nosem mi utekly 3 následující hovory.
qeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cristusch 28. 7. 2010 11:48

Ahoj, před 2 dny jsem si pořídila Nokii 5630.

Mám k ní pár dotazů:
1) Jak můžu ke kontaktu přiřadit vyzváněcí tón?
2) Je normální, že tlačítko s ikonkou "menu" (ten na levé straně, nad tlačítkem přijetí hovoru) je jaksi "zapadlé"? Nejde stisknout stejně dobře, jako tlačítko mazání naproti němu na pravé straně.
3) Je normální, že než se telefon zapne, tak krátce zavibruje a chvíli trvá, než se rozsvítí displej?
4) Při vypínání se displej nevypne celý najedou, ale zhora dolů a jaksi "sekavě".

Dík za odpovědi
Cristusch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 28. 7. 2010 22:29

1) skus otvorit kontakt/volby/upravit/ton zvonenia
alebo chod do hudby a v pesnicke daj volby/pouzit ton/pridelit kontaktu. Alebo ak ma skupiny, tak sa presun na skupinu, neotvaraj, ale daj volby/ton zvonenia.
Mozno, ze to je aj v navode k telefonu.
3) je to normalne u vsetkych nokii
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Cristusch 29. 7. 2010 07:52

Kniter:
1) toto jsem zkoušela, ale žádnou takovou volbu tam nevidím...
Cristusch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qeg 29. 7. 2010 11:56

Mohl by mi někdo říct přesnou kombinaci na trojhmat? Zkoušel jsem zelené+červené+ tl. foťáku a potom 3+hvězdička+zelené, ovšem obojí bez výsledku. Díky.

edit: Tak už se mi to povedlo. Předtím jsem udělal zálohu pomocí PC suite. Jen by mě zajímalo, jak obnovím FIFU a nGage klienta na hry? PC Suite i mobil mi říkají, že je to nainstalováno,ale v menu to nevidím.
qeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PadiseK 31. 7. 2010 22:22

Tak musím reagovat na to, co jste psali na Wifi. Mám domácí wlan, a jede mi naprosto v pohodě, i třeba všude jinde, na pizzerkách, v restauracích bez záseku, bez padání.
Telefon jsem si přispůsobil k obrazu svému, a že mi 2 věci daly pořádně zabrat : ztišení zvuku fotoaparátu a rozsvícení LED diodek. Kdokoli by potřeboval LED Diodky trvale rozsvítit, hledejte aplikačku pod jménem PhoneTorch (je třeba certifikát, nejlépe přes OPDA)

Jinak věstavěný prohlížeč je zcela nemožný, nedokážu si představit surfovaní bez Opery.
Co mi trošku vadí je, že když mám deaktivovanou úsporu energie, a surfuju pomocí opery, tak se mi to sekne a musím operu ukončit, zvláštní je, když mám usporu energie aktivovanou, to už se neseká.

Další 2 poslední věci co mi vadí na tomto telefonu je vrzací přední kryt a absence AF :(.
AMD Phenom II X4 955 BE 3,2@4,0 GHz + AC Freezer 13 | NVIDIA GeForce GTX560 Ti | Kingston HyperX Blu 8GB 2x(kit 2x 2GB) 1600MHz | ASUS M4A88T-V EVO/USB3 | Crucial M4 128 GB | Seagate Barracuda 7200.12 3.5" 1TB | CM Elite 371 | WD Green 2TB | iPhone 5
PadiseK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fridge 2. 8. 2010 22:46

Cristusch píše:Ahoj, před 2 dny jsem si pořídila Nokii 5630.

Mám k ní pár dotazů:
1) Jak můžu ke kontaktu přiřadit vyzváněcí tón?
2) Je normální, že tlačítko s ikonkou "menu" (ten na levé straně, nad tlačítkem přijetí hovoru) je jaksi "zapadlé"? Nejde stisknout stejně dobře, jako tlačítko mazání naproti němu na pravé straně.
3) Je normální, že než se telefon zapne, tak krátce zavibruje a chvíli trvá, než se rozsvítí displej?
4) Při vypínání se displej nevypne celý najedou, ale zhora dolů a jaksi "sekavě".

Dík za odpovědi

2) Není. Zkus reklamovat. U mě se mačkají stejně dobře.
3) Naprosto normální. Je to Symbian, takže nahrávání driverů chvíli trvá
4) Taky normální, opět se to váže k Symbianu. Tahle to funguje už několik let.
Vždy možnost volby. Zvolit si nesvobodu je taky volba.
fridge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Malinali 4. 8. 2010 09:22

Mám, na vás dotaz. Mám necelý rok tento mobil. Od samého začátku mi špatně doléhal jeden spodní roh zadního krytu - bylo potřeba jednou začas ho docvaknout zpátky. Pravděpodobně díky tomu, se mi v tomto rohu začala tvořit prasklina. V servisu mi sdělili, že ano, že mi kryt v rámci záruky vymění, ale že si mám provést zálohu dat, protože při každé záruční opravě musí do mobilu nahrát nejnovější verzi firmware. Je tohle opravdu běžný postup? Nechce se mi totiž kvůli pouhé výměně krytu strávit půl dne opětovnou instalací aplikací a obnovou dat. Navíc nechápu, jak je možné, že když si firm nahrávám sama, aplikace mi v mobilu zůstanou a ze servisu mi dodají dle slov technika čistý mobil jako z výroby. :-(
Malinali
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fridge 4. 8. 2010 14:49

Bohužel to tak často dělají. Můžeš zkusit změnit servis, ale neviděl bych to jako moc perspektivní.
fridge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Malinali 4. 8. 2010 15:55

Hmm, zajímavá praxe. Ale teď jsem napojila mobil na updater a zjistila, že nejnovější verzi mám. Tak to by snad mohli mobil nechat na pokoji, ne? Nebou půjdou až do takové absurdity, že to budou přeinstalovávat i tak? A ještě asi hloupý dotaz, ale fakt to nevím - data na paměťovce se při aktualizaci firmu zálohovat nemusí, těm by se nic stát nemělo, že?
Malinali
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 8. 2010 16:47

Ne, o data na kartě nepříjdeš. Můžeš ji před aktualizací i vytáhnout
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fridge 4. 8. 2010 21:34

No, absurdita to pochopitelně je, ale servisy (ani ty značkové) v poslední době nejsou schopny opravit telefon tak, aby aspoň neudělali obří škrábanec po displeji. Chtělo by to od nich trochu víc přemýšlet.
fridge
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka