Nokia N86 8MP: finských osm mega

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavloz 4. 11. 2009 10:32

guiz píše:Otaceni dipleje funguje normalne,jen kdyz mas zapnute efekty motivu tak se to na par vterin zasekne.Staci efekty vypnout a je to.Snad to co nevidet v pristim firmwaru vyresi. :-]

Ja mam efekty motivu vypnute , a stejne se mi to na 1-2 sec sekne.....
pavloz
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 4. 11. 2009 15:04

Vsiml jsem si take ze zalezi co mate nastavene za thema,u nekterych doinstalovanych se to opravdu na vterinku zasekne,ale u originalniho N series to nedela.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Meregue 4. 11. 2009 17:14

pavloz: nevím jakou to bylo aplikací, vrátil jsem telefon do původního stavu, takže se mi všechny smazaly a od tý doby je to dobrý. Až na ten prach pod displejem
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 4. 11. 2009 17:26

Tak ten prach se mi v levem dolnim rohu zacina objevovat take a celkem me to stve. :grr:
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Carismatico 4. 11. 2009 17:28

To jsou teda hezké zprávy :( tak ale tohle by snad měl vyřešit servis ne ? nosíte telefony v pouzdrech nebo pouze v kapse u kalhot či tak podobně ?
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Meregue 4. 11. 2009 17:45

guiz: tak mě se zase po prvý ten prach objevil u horního pravýho rohu :D a teď je už po celym displeji. carreaum17: na telefon jsem si hned koupil pouzdro a právě že ten prach se mi tam dostal i tak, takže teď už je to vlastně jedno jestli ho mam v pouzdře. Půjdu ho dát do O2 reklamovat asi za týden.
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 4. 11. 2009 17:59

To je k fakt super, telefon drahý jak sviňa a displej je neutěsněný. Chjo

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Meregue 4. 11. 2009 19:11

právě to mi vadí. Stál tolik peněz a je tam hned nějakej prach
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 4. 11. 2009 19:21

I když u Nokií se není čemu divit, na zpracování konečně zapracovali tak se zas vykašlali na těsnění displeje :( snad to dokážou v servise spravit.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod guiz 4. 11. 2009 19:41

No ja nosim telefon take v pouzdre a presto se tam zacina objevovat prach.Sel bych to take reklamovat,mam telefon od O2 a mam strach ze to bude nejaky tyden trvat nez mi ho vrati z reklamace,protoze ho stejne musi poslat nekam do servisu.Napadlo me zajit do Brna do znackove prodejny Nokia,maji tam servis tak by to mohly udelat na pockani,co myslite? :hm

To Meregue:Pak dej urcite vedet jak si v O2 pochodil.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Meregue 4. 11. 2009 20:42

jj konstrukce je až na malou mezírku mezi těma dvěma částmi dobrá. Příští čtvrtek tam jedu tak pak kdyžtak napíšu, taky mi bude vadit, že nebudu mít dlouho telefon a prach tam možná bude znova.
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 4. 11. 2009 20:59

Ono se za to dá připlatit, přímo v Brně je špičkový servis Mobilask, aspoň já s ním mám ty nejlepší zkušenosti a oprava náročná byla vždy hotova do 14 dní. Tady by to mohl být tak týden spíš ani ne, a pokud to trvá déle tak člověk si může připlatit za rychlejší opravu.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod pavloz 5. 11. 2009 00:01

Jak piše carreaum17 , jdi přímo do mobilasku - tam to stejně prodejce (operator zanese) mam s nima taky dobre zkusenosti, Jinak ja jsem zatim bez prachu.
Jen se nemuzu zbavit toho skenovani site, nevite nekdo jak? ktera aplikace za to muze ?
Jo a k tem motivum, kdyz dam jiny jak original, tak je stejne pomaly jak originalni - resp. nevidim v tom zadny rozdil - stale cca 1-2 sec.
pavloz
Junior

Odeslat příspěvekod pedro1771 7. 11. 2009 21:31

Ahoj,mám N86 cca.3týdny,proběhla po týdnu výměna za nový kus.Zdála se mi větší vůle na vysouvání,u novýho kusu o něco lepší,asi jde o zvyk a nebude se horšit,doufám.Jinak z mé strany samá chvála.Před tímto founem jsem měl N73,potom N79,ale N86 je někde jinde.Displej,rozlišení barev,menu,úžasná rychlost,foták,navigace Sygic bez problémů,přhrávač(mám Kossy)taky pohoda.Je toho samozřejmě víc,každopádně spokojenost,šel bych do ní určitě znovu.Jo a já taky bez prachu na displeji.
pedro1771
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martinsip 7. 11. 2009 22:02

Ohledně prachu pod sklíčkem na to pouzdro vůbec nemá vliv. Buˇse tam dostane nebo ne.

A originál témátko by mělo být rychlý. Některý témátka jsou fakt brzdy a ty okamžitě mažu. Nemá cenu mít vyšperkovaný témátko, když pak člověk čeká a je *****... :oops:
martinsip
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka