Máte někdo zkušenosti s výdrží baterie a zapnutým spořičem (hodiny, datum, zmeškané události)? Já ho mám zapnutý a když ráno nabiji, tak večer mám jen jednu čárku?! Ještě to vyzkouším s vypnutým spořičem a uvidím
Me vydrzi max. 2 dny a to mam dva dny vsechny carky a pak zniceho nic ubyde jena,za pul hodky druha a behem 2 hodin je telefon upne vybity i bez pouzivani.
Není vadná baterie? Nebo myslíš, že to je normální? Kdybych dělal s telefonem nějaké kousky tak neřeknu, ale celý den jsem ho neměl téměř v ruce??!! No uvidím, nyní to zkusím bez spořiče a pokud bude stejný výsledek, tak asi reklamace
U mne vůle také snesitelná, jinak jsem maximálně spokojený s kvalitou fotek a hlavně videa Jinak se chci zeptat jestli máte aktivní spořič(datum)? Protože od včerejška ho mám vypnutý a zatím baterie všechny čárky, takže to vypadá, že ten spořič ubírá tak 50% a to je teda mazec!!!
Vůle minimalní - oproti N85 je to zlaty,baterka vydrzí okolo 2 dnů, jinak s indigo motivem je to trosku rychlejsi - ale vubec se mi origo motivy nelibi. Navigace funguje perfektne. Jen me porad trápi ze vyskakuje to skenovani site i kdyz to mam vsude vypnute, a schvalne jsem odinstaloval i fring..... ale porad vyskakuje, nevite cim to muze byt ???
už jsem tady psal že my to skenování taky vyskakovalo a pořád se to ptalo na přístupovej bod... nepomohlo mi ani odinstalování různejch aplikací a nic. Prostě jsem vrátil tím trojhmatem mobil do původního stavu a přestalo to. K domácí síti nevím proč ale nikdy se mi to nepřipojí na poprvý takže vždycky zavřu prohlížeč a když ho pustím podruhý tak už se mi stránky načtou...
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
jj od O2, a v pátek ho nejspíš půjdu bohužel reklamovat, kvuli tomu prachu, je to blbost ale vadi mi to. i když si myslím že ho tam ještě víc zničej...
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Zrovna mi teď jeden prodavač říkal, že nejlepší je servis cellnet tak pokud jsi z Phy tak ho zkus. A měnil sis product code ? customizované firmwary jsou aktualizovány až za sto let, tak mě zajímá zda ti ho vezmou pokud bys ho měl změněn na nebrandovaný.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III
Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli"
nn neměnil jsem to, slyšel jsem jak si na něj pak lidi stejně stěžujou, že se telefon zpomalil, špatně natáčí video...Takže mi nevadí že bude od 02 o něco víc později. Kdybych už si ten product code změnil, tak než bych ho dal do servisu vrátil bych tam asi zpátky ten původní firmware, ale stejně to neumím