Nokia N86 8MP: finských osm mega

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pantheralion 8. 11. 2009 19:54

Máte někdo zkušenosti s výdrží baterie a zapnutým spořičem (hodiny, datum, zmeškané události)?
Já ho mám zapnutý a když ráno nabiji, tak večer mám jen jednu čárku?! Ještě to vyzkouším s vypnutým spořičem a uvidím :hm
pantheralion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 8. 11. 2009 20:41

Me vydrzi max. 2 dny a to mam dva dny vsechny carky a pak zniceho nic ubyde jena,za pul hodky druha a behem 2 hodin je telefon upne vybity i bez pouzivani.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod pantheralion 8. 11. 2009 20:58

Není vadná baterie? Nebo myslíš, že to je normální? Kdybych dělal s telefonem nějaké kousky tak neřeknu, ale celý den jsem ho neměl téměř v ruce??!! No uvidím, nyní to zkusím bez spořiče a pokud bude stejný výsledek, tak asi reklamace :hm
pantheralion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 8. 11. 2009 21:35

Tak moje výdrž je zatím taková, že jsem poslouchal dvě a půl hodiny hudbu, byl asi 4 hodiny na webu přes Wi-fi a telefon vydržel den.

Jinak jak jste na tom s kontrukcí ? máte při zavřeném stavu nějakou vůli ?
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod guiz 8. 11. 2009 21:57

No nejake vule tam jsou ale neni to zadna hruza,N95 ma mnohem horsi. :-) Mel jsem v ruce uz tri N86 a na vsech stejna mensi vule.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod pantheralion 9. 11. 2009 07:57

U mne vůle také snesitelná, jinak jsem maximálně spokojený s kvalitou fotek a hlavně videa :tleskani Jinak se chci zeptat jestli máte aktivní spořič(datum)? Protože od včerejška ho mám vypnutý a zatím baterie všechny čárky, takže to vypadá, že ten spořič ubírá tak 50% a to je teda mazec!!!
pantheralion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pavloz 10. 11. 2009 10:57

Vůle minimalní - oproti N85 je to zlaty,baterka vydrzí okolo 2 dnů, jinak s indigo motivem je to trosku rychlejsi - ale vubec se mi origo motivy nelibi.
Navigace funguje perfektne.
Jen me porad trápi ze vyskakuje to skenovani site i kdyz to mam vsude vypnute, a schvalne jsem odinstaloval i fring..... ale porad vyskakuje, nevite cim to muze byt ???
pavloz
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 10. 11. 2009 19:28

Používá někdo přípojení wi-fi ? já i když se připojím k domácí síti tak se mi internetové stránky nechtějí načítat.

Jinak to skenování mi taky občas vyskakuje, nejspíš to bude bug.

Kvalita fotek je super, když je horší počasí tak jsou docela dost zašuměné.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Meregue 10. 11. 2009 20:28

už jsem tady psal že my to skenování taky vyskakovalo a pořád se to ptalo na přístupovej bod... nepomohlo mi ani odinstalování různejch aplikací a nic. Prostě jsem vrátil tím trojhmatem mobil do původního stavu a přestalo to. K domácí síti nevím proč ale nikdy se mi to nepřipojí na poprvý takže vždycky zavřu prohlížeč a když ho pustím podruhý tak už se mi stránky načtou...
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 10. 11. 2009 20:40

Jenže trojhmatem ti to smazalo všecky data ne ? :) škoda, že nejde vrátit FW.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Meregue 10. 11. 2009 21:29

No smazalo, ale říkám že díky tomu mě to takhle přestalo otravovat a pak jsem si tam všechno zas doinstaloval
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 10. 11. 2009 21:32

Meregue - a ty máš founa od operátora ? :) ten reset je fakt účinný, smazalo to úplně vše tak jsem zvědav :)

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Meregue 10. 11. 2009 21:36

jj od O2, a v pátek ho nejspíš půjdu bohužel reklamovat, kvuli tomu prachu, je to blbost ale vadi mi to. i když si myslím že ho tam ještě víc zničej...
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 10. 11. 2009 22:13

Zrovna mi teď jeden prodavač říkal, že nejlepší je servis cellnet tak pokud jsi z Phy tak ho zkus. A měnil sis product code ? customizované firmwary jsou aktualizovány až za sto let, tak mě zajímá zda ti ho vezmou pokud bys ho měl změněn na nebrandovaný.

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Meregue 11. 11. 2009 08:36

nn neměnil jsem to, slyšel jsem jak si na něj pak lidi stejně stěžujou, že se telefon zpomalil, špatně natáčí video...Takže mi nevadí že bude od 02 o něco víc později. Kdybych už si ten product code změnil, tak než bych ho dal do servisu vrátil bych tam asi zpátky ten původní firmware, ale stejně to neumím :D
Meregue
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka