Nokia N86 8MP: finských osm mega

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mojmirus 11. 11. 2009 09:41

Dvoj(tečka) u času
Netuší někdo jak u hodin zobrazovat dvojtečku místo tečky? Mám Sice Handy Shell a ten to zobrazuje spravne. Bobuzel v jinych aplikacich a napr v systemovych hodinach mi ukazuje jen tecku, coz me stve - zameni se to snadno za datum ....
Pánové, o nic nejde , jde jen o to , kdyby o něco šlo , abyste věděli o co jde
mojmirus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 11. 11. 2009 15:56

jojo, cellnet je dobrej, mohu doporucit...

Jinak vas nalakam na srovnani bile/modre verze, zanedlouho na NM :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod guiz 11. 11. 2009 18:12

Meregue píše:nn neměnil jsem to, slyšel jsem jak si na něj pak lidi stejně stěžujou, že se telefon zpomalil, špatně natáčí video...Takže mi nevadí že bude od 02 o něco víc později. Kdybych už si ten product code změnil, tak než bych ho dal do servisu vrátil bych tam asi zpátky ten původní firmware, ale stejně to neumím :D

Ja nevim jak ostani,ale me po nahrani firmware verze 20 telefon nataci video uplne normalne bez sekani a rychlost telefonu zustala stejna neli o neco rychlejsi.Telefon od O2 a zmenil jsem product code,vse v poradku az na sekani efektu motivu pri zapnutem stavu,ale da se vypnout a vse ok. :-)
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Meregue 11. 11. 2009 21:16

Já neříkám, že to dělá každýmu, jen jsem to někde četl, že kdyby to ten člověk věděl tak si tam nechal ten starej firmware. A já jdu v pátek teda reklamovat :-|
Philips Savvy Vogue -> Nokia 3100 -> Sony Ericsson K300 -> Sony Ericsson K750 -> Nokia 6120c -> Nokia N86 -> HTC Desire -> Samsung Galaxy S
Meregue
Junior

Odeslat příspěvekod Amores_L 12. 11. 2009 09:28

mojmirus píše:Dvoj(tečka) u času
Netuší někdo jak u hodin zobrazovat dvojtečku místo tečky? Mám Sice Handy Shell a ten to zobrazuje spravne. Bobuzel v jinych aplikacich a napr v systemovych hodinach mi ukazuje jen tecku, coz me stve - zameni se to snadno za datum ....

Máš to v nastavení hodin přece.. nastavení/obecné / datum a čas ... oddělovač času
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jka79 12. 11. 2009 09:37

Amores_L píše:Máš to v nastavení hodin přece.. nastavení/obecné / datum a čas ... oddělovač času

Ano je to tam. Ale take zalezi na theme. V nekterych theme je to blbe videt. Ted mam solace light a je to videt pekne.
jka79
Junior

Odeslat příspěvekod jka79 12. 11. 2009 09:44

Take se tu zeptam. Nepouziva nekdo Fring na N86? Volam pres Fring na skype a kvalita hovoru je otresna. A to volam pres wifi. Na te same wifi kdyz volam pres notebook (s plnokrevnym skype klientem) tak je kvalita slusna a bez problemu. Zkousel jsem i Nimbuzz a v podstate se stejnym vysledkem. Mirne lepsi to je, ale ne o mnoho. V obou klientech je to u me ale prakticky nepouzitelne. Nevi nekdo cim by to mohlo byt?
jka79
Junior

Odeslat příspěvekod Anfy 12. 11. 2009 10:54

Zdravím, podařilo se někomu zprovoznit internetový telefon? Mě tedy ne, SIP je vyplněn a registrován, ale položka internetové voání v telefonu chybí, FRING sice funguje, ale kvalita hovoru je strašná, jiný způsob, jak volat přes SIP v Nokii N86 jsem nenašel, podařilo se to někomu? Díky
Anfy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jandovka95 13. 11. 2009 14:13

tento mobil se mi líbí, ale koupila jsem si Nokii E52 . Nevíte něco o Nokii N87?
E52
jandovka95
Junior

Odeslat příspěvekod FrankNStein 13. 11. 2009 19:16

Ahoj Jandovko,

pamatuju si Tě z fóra k E52. Ale osobně jsem se právě pro děsné seky v E52 přesunul po opačné ose. Čili z E52 na N86 a jsem naprosto spokojen.
FrankNStein
Junior

Odeslat příspěvekod jandovka95 13. 11. 2009 19:22

tak já jsem zase spokojená s E52 je novej fimware takže pohoda
E52
jandovka95
Junior

Odeslat příspěvekod atala 13. 11. 2009 19:30

Používám často Nimbuzz na N86, kvalita hovoru i stabilita srovnatelná s gsm-hovorem. Fring jsem tak před rokem opustil pro mnohem horší přenos, tehdy na E51.
atala
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod penav 14. 11. 2009 00:07

Anfy píše:Zdravím, podařilo se někomu zprovoznit internetový telefon? Mě tedy ne, SIP je vyplněn a registrován, ale položka internetové voání v telefonu chybí, FRING sice funguje, ale kvalita hovoru je strašná, jiný způsob, jak volat přes SIP v Nokii N86 jsem nenašel, podařilo se to někomu? Díky

Pro internetové telefonování musíš dohrát aplikaci od nokie, která to následně zpřístupní. Je tu někde k nalezení odkaz.
penav
Junior

Odeslat příspěvekod FrankNStein 14. 11. 2009 11:36

Sleduji vývoj na obou frotnách, Jandovko.

Ale u E52 nejsou problémy jen softwarového charakteru.....bohužel. Proto jsem poprvé v životě prchl od nějakého přístroje. :shock:
FrankNStein
Junior

Odeslat příspěvekod pavloz 16. 11. 2009 12:45

Zdarec, tak jsem asi zjistil proc vyskakovalo to pripojeni - je to v nastaveni emailu , co a kdy synchronizovat. Pokud to mate zapnute, tak to vyvolava to přihlašovaní se.......
pavloz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka