koper1: N86 má otvírání/zavírání klávesnice magneticky, pokud ti dělá to co říkáš, prostě vypni automatické zamykání klávesnice při zasunutí a přestane to.
Tak jako tak, extra kvůli tomu co jsi psal jsem to teď testoval, pouzdro s magnetem mám taky, nedělá to, vzal jsem si klasické magnety z lednice (už celkem silné) a mohl jsem jezdit po telefonu jakkoli a nic, nedělá to. Až když jsem si vzal opravdu sakra silný magnet vypreparovaný z reproduktoru a tím přejížděl po mobilu, začalo to dělat to co ty uvádíš, při přejetí přes zasunutý mobil probliklo odemčení klávesnice, která se ihned zase uzamkla.
Takže podle mě je citlivost v pořádku, žádným obyčejným magnetem, určitě ne zmagnetizovaným šroubovákem a ani pouzdrem s magnetem to blbosti nedělá, alespoň moje nokia tedy ani omylem a ani náhodou, prostě krom toho magnetu z repra se mi to nepodařilo ničím jiným ani jednou.
A co se týče zhoršené navigace s vypnutým A-GPS, zajímalo by mě, proč ho máte vypnuté. Ono N86 je v podstatě multimediální telefon a tak nějak se při jeho vlastnictví předpokládá, že člověk bude mít i nějaký datový tarif a je mu jedno kdy je a nebo není na netu a kolik stáhne dat. Alespoň já bych si bez připojení k netu neuměl představit používání ani mé starší N70, natož této N86... Takže u mě A-GPS stále zapnuté, jak jsem už psal, jezdím po celé republice a navigaci jsem začal používat v podstatě pořád a na to co jsem si původně myslel o navigacích v mobilu mám na ní jen a jen kladný názor, samou chválu. Samozřejmě klasická navigace je lepší, ale na tuhle si nemůžu stěžovat, naviguje parádně, včas, signál neztrácí a satelity hledá relativně rychle. Nemůžu na účet té navigace říci jediné špatné slovo, možná krom platby licence, ale holt za všechno se platí