Tak jsem dnes také zkusil přejít z 11.043 na 20.115 a mnou zaznamené rozdíly jsou, že jak už tu bylo řečeno zmizel stav satelitu, což mi trochu vadí, protože jsem si tím pomáhal při hledání signálu, ale na druhou stranu, přijde mi pocitově že teď to chytá slušně rychle (do cca půl minuty) signál i tam kde jsem si předtím musel pomoct právě stavem satelitu a chytnu celkově signál kde jsem nechytl, už nemám problém u mě v pokoji v paneláku kde jsem ho předtím nechytl ani u okna, teď ho chytnu bez problémů, sice slabý, ale chytnu.
Takže mé obavy ohledně zhoršení navigace se nepotvrdily, hurá

Další čeho jsem si všiml že fotoaparát umí ostřit ne jen na střed ale i na určité místo + přibyla funkce rozpoznání obličeje, která sice vypadá zajímavě, ale to je podle mě vše. Celkově jsem zkoušel fotoaparát celý den a žádné změny v kvalitě fotografií, ani za šera, jsem nikde nezaznamenal, fotí stejně jako předtím. Naopak se velmi výrazně zpomalilo samotné zapnutí fotoaparátu. Se verzí 11.043 při odsunutí krytky fotoaparátu skočil režim fotografování a objevil se obraz v podstatě okamžitě, za cca 1 vteřinu, teď se režim fotografování také zapne hned, ale cca 5 sekund je černá obrazovka a trvá než se objeví obraz.
Dále což mě pro změnu potěšilo, konečně začaly fungovat poznámky z kalendáře na displeji tak jak mají, tak jak jsem byl zvyklý u své starší N70, zobrazí se pouze tři nejbližší poznámky a ne že se jich zobrazí plný displej a udělá se tak celkem nepřehledným, předtím se tam těch poznámek objevovalo asi šest a nešlo to omezit, teď jsem s tím konečně spokojen.
Další změna, které jsem si všiml, na displeji v pohotovostním režimu přibyla funkce chat, tu stejně nevyužívám a naštěstí šla vypnout.
Takže moje celkové dojmy z nového firmwaru.... V podstatě kladné, navigace stále funguje a dokonce nepatrně lépe, i když zmizel stav satelitu, který se ukáže jen když už je signál zachycen, jsou v pořádku poznámky z kalendáři, fotoaparát dle mého beze změny (a ty změny co zde jsou jsou podle mě bezvýznamné, alespoň zatím jsem se je nenaučil využít), mobilní telefon je stále stejně rychlý, nekonalo se ani zrychlení ani zpomalení, ale už asi třikrát se mi stalo že sem tam u některé aplikace jsem dal "Zpět" a nebo "Konec" a nic se nestalo, telefon jakoby na povel tlačítka nereagoval a musel jsem v aplikaci něco udělat a pak už vypnout šla, to se předtím nestávalo, tak uvidíme jestli se to bude opakovat a nebo ne.
Takové jsou mé dojmy z aktualizace firmwaru.