Nokia 6303 classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pomec 24. 5. 2009 21:35

Ahojte,
viete mi povedať ako je to s konštrukciou - či je taká kvalitná ako pri 6300? Asi ho ešte nikto nemá tak dlho, aby mohol zhodnotiť výdrž batérie - to by ma asi najviac zaujímalo.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Shandra 24. 5. 2009 21:48

Majkl vP. píše:6303 je už 6th Edition...

Aha, tak to jsem ani nevěděla, že už existuje. A co má navíc oproti 5th?
SE V630i :(

Coming soon: Nokia E51 :) - no, vlastně spíš E52, ale ještě to není nic definitivního
Shandra
Junior

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 26. 5. 2009 10:29

konstrukce je výborná a pevná; k výdrži zatím tolik, že jsem 6303 dobil v pátek a je úterý a ukazatel stavu baterie se ani nehnul, za sebou má jen několik budíků, hovorů a zpráv, trochu poslechu hudby a pořízení asi 30ks fotografií
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zdenek sport 26. 5. 2009 11:03

A jak se jeví fotoaparát ,třeba v porovnání s 6500slide nebo 5800 8-D
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 26. 5. 2009 11:03

Já jsem s konstrukcí také velice spokojena. Prvně jsem nabíjela v noci ze soboty na neděli. Ale telefon jsem téměř nepustila z ruky-nastavování všeho, synchronizace, přenosy různých souborů z PC atd. Dnes dopoledne chybí jedna čárka na baterce. Překvapila mně kvalita fotek. Na displeji jsou velice pěkné i za horších světelných podmínek. Jediné co mi trochu vadí je nízká hlasitost reproduktoru při vyzvánění, ale to je asi způsobeno tím, že jsem rozmlsaná z N5800. Dokonce jsem zatím nenašla žádnou chybu, kterou obyvykle Nokie z prvních dodávek mívají. No uvidíme ..
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Shandra 26. 5. 2009 11:21

Jaký chyby z prvních dodávek máš konkrétně na mysli?

Coming soon: Nokia E51 :) - no, vlastně spíš E52, ale ještě to není nic definitivního
Shandra
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 26. 5. 2009 11:49

Konkrétně těžko říct, ale u S40 je to skoro pravidlem, že v první verzi firmware ještě není všechno tak úplně odladěné a bývá to spraveno dodatečně.

Odeslat příspěvekod Shandra 26. 5. 2009 11:53

Jo tak to bejvá dost často i u jinejch značek. U SE se o tom třeba hodně mluvilo když byla nová platforma A200, ale ani teď nebejvaj ty první verze FW nic moc.

Jinak ještě k mojí otázce o S40 6th, nikdo neví? ;)

Shandra
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 26. 5. 2009 12:42

6 edice nabídne tito vylepšení

- Zlepšuje a přidává podporu Adobe Flash, vč. Flash lite 3 přehrávače
- V základu jsou nové flashové animace, tapety ai spořiče
- Podpora hudebních formátů WMA a video formátu WMV
- Zlepšená verze OMA MMS zpráv na verzi 1.3 max. MMSka může mít nyní velikost až 600 kb
- Zlepšený standart java aplikací a her JSR 248

Samozřejmě to není všechen výčet

Obrázek
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod pomec 26. 5. 2009 12:49

Ďakujem za odpovede Ivovi a Lenke :-) Pravdepodobne pri normálnom(bežnom) používaní by mohla vydržať aj týždeň. A to by bolo maximálne skvelé.

BTW.: Mohli by ste sem hodiť nejakú fotku?

to Shandra: Whats new in N s40 6th http://www.intomobile.com/2008/06/28/wh ... ition.html
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Shandra 26. 5. 2009 12:59

Dík za info, to vypadá opravdu zajímavě :)

Jsem teda zvědavá na ty organický tapety, jestli to bude třeba něco jako na S500i, tam to schéma Everchanging bylo fakt povedený :)

Shandra
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 26. 5. 2009 13:07

Taky by mě zajímalo jak fotí, i když jedna fotka je v galerce zde na MM a není to tak hrozný :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 26. 5. 2009 13:12

fotky jsou zklamání, podívejte sami http://img20.imageshack.us/gal.php?g=obraz0009.jpg

plná automatika, pěkné počasí a výsledky otřesné :-(
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Shandra 26. 5. 2009 13:18

No taky bych teda čekala víc, na foťák v mobilu by mi to sice stačilo, ale když už ti výrobci prodávaj ty megapixely, tak by to mohlo bejt někde vidět...

Shandra
Junior

Odeslat příspěvekod pomec 26. 5. 2009 13:23

Tie fotky to mohlo robiť aj lepšie veru. Mi to príde ako keby tam nedali Auto Focus a ten šum je tam tiež dosť vysoký, ale na momentky to stačí.
pomec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka