Tak, dneska jsem si ho stříbrný čerstve koupil přímo u Vodafone, takže vám sem hodím pár postřehů. Logo Vodafone pod tím displejem nakonec je. Divím se, že se jim tam vměstnalo

. Ale jinak to není tak hrozné. Téma se dá změnit, funkční tlačítko je taky možné přenastavit na jinou fci než Vodafone Live, takže mé první obavy z customizace jsou ty tam. Jinak telefon je příjemný, nic mi nevrže, akorát trochu problematičtěji se stíská klávesa "3". Nevím, jestli je to jen konkrétní kus, nebo je to u všech (tj. dotaz na ty, kteří jsou též vlastníky)? Taky se mi zdá, že paměťovka jde vydělávat vcelku ztěžka. Musím ji z telefonu doslova vyviklat

. Pomalu se člověk bojí, aby ji nezlomil. Ale možná to tak má být?
Jo a vyskytl se jeden problém. Připojení funguje - právě jedu přes "Vodafone v mobilu na den". Interní prohlížeč šlape, ale když chci použít Operu Mini (která je tam už nainstalovaná), tak ta se nechce připojit. Program se spustí, ale ať zadávám jakou chci stránku, nic. Chvíli načítá, a pak to hodí chybové okno "Nelze se připojit k Internetu". To mě vcelku štve, protože Operu bych chtěl používat primárně. Má někdo nějakou radu, prosím?