Nokia 6303 classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eagle22 16. 7. 2009 21:54

Michal P píše:tak potom by to mělo být to VKGPRS Web.
Já mám symbianovou Nokii tam je to nastavení trochu jinak než na S40.

Bohužel, ani to nepomohlo.
eagle22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eagle22 16. 7. 2009 23:43

To, co jsem hledal, je již nalezeno. :tleskani Toho nastavování bylo vcelku dost, ale výsledek za to stojí. Tak tedy, postup je zde:
[url]http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php?co_online_x=1&nastmt[]=1429[/url]
Po dokončení se doporučuje restartovat telefon.

Tímto jsem tedy zprovoznil Operu Mini. Všiml jsem si ovšem, že zároveň přestala fungovat stránka Vodafone Live. Což mě trochu zarazilo. Vám to taky funguje takhle napůl, anebo jak Opera tak i VLive?

Edit: korekce linku
Naposledy upravil eagle22 dne 17. 7. 2009 00:15, celkově upraveno 4
eagle22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod adidas 16. 7. 2009 23:44

Ahoj, nastavení telefonů pro Vodafone je možno nalézt na:
http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php

Bohužel 6303 tam ještě není. (Můžesš zkusit jiný...)

Pokud máš Vodafone kartu je na internet jiné APN: ointernet

Nebude problém v tom?
Sagem MC939/Siemens ME45/CX70/Nokia 6234/Siemens S75/LG BL20/GD880/P990/Nokia N8 / Samsung Galaxy Note II / Samsung Ativ S / LG G Flex 2 / Moto X Style / Moto Z / S7 + Samsung Gear S3 Frontier / Nokia 7 plus / Samsung Note9 / Moto Z3 play
adidas
Junior

Odeslat příspěvekod eagle22 16. 7. 2009 23:47

I tak díky za odpověď ;) Mimochodem, ten profil, co jsem použil, je pro Nokii 6300.
Jo a jde ti zároveň VodLive i Opera?
eagle22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod otasj 17. 7. 2009 13:31

Zřejmě narušuji diskuzi, ale potřeboval bych poradit. Na displayi jsou na pozadí zobrazeny analog. hodiny, i když jsou vypnuté, hraju hry, fotím. Když fotím, tak se analog. hodiny uloží do obrázku. To není v pořádku. Co s tím? Díky
otasj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 7. 2009 15:04

Jak taková fotka vypadá? Byla by možná nějaká ukázka?

Odeslat příspěvekod otasj 17. 7. 2009 20:58

Stáhnul jsem fotky do PC a zjistil, že v PC na nich analog. hodiny již nejsou. Tzn. opravuji se - analog. hodiny se do obrázku nezapíší. Nicméně když se dívám na fotky, hru či tapetu přímo na telefonu, tak pořád na pozadí vidím analog. hodiny (bez rafiček) - viz přiložený obrázek.
Přílohy
Tapeta.jpg
Tapeta s analog. hodinami na pozadí
otasj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 17. 7. 2009 22:02

To vypadá, že jsou vpálené přímo na displeji. Nechal bych si ho vyměnit.

Odeslat příspěvekod Kycltov 17. 7. 2009 22:47

Ja to uz rikal na zacatku, bylo to i na prodejne Nokie, tam byl take vypaleny text..
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fillipek 18. 7. 2009 12:05

ahoj, mám N6300 a baterka mě vydrží maximálně den.. (někdy musím dobíjet i 2x denně).. jsem asi hodinu na netu (opera mini) a 1-2 hod na qip mobile 2008, pošlu asi 10-50 sms denně (přes vodafone sms gratis) >takže další spojení Edge a s tím další rychlejší vybíjení baterky.. (moc nevolám)
Mám 2 otázky:
přemýšlím o nějakém telefonu s podporou sítí třetí generace (e52, 5630 apod), jde mi o rychlost načítání stránek (s větším množstvím fotografií apod).. je změna Edge x 3G opravdu velká? stojí za to připlatit si 2,5-3,5 tis za telefon s HSDPA, 3G apod.. nebo počkat třeba jestě rok a půl (mezitím se spokojit s EDGE a 6303 a až potom koupit něco rychlejšího na net..? má na to někdo nějaký názor? poradíte prosím?
Mrzí mě že s40 6Th nemá multitasking.. ovšem ta cena a kovová konstrukce za cca 3700-3900 kč.. to je dost lákavé..(někdy mě celkem štve když jsem na icq a přijde mě sms nebo tak něco a já to musím ukončit, odepsat na sms a pak znova spustit klienta icq.. strasně to zdržuje)
Je mi 18, peněz nemám na rozdávání a tak bych si chtěl přečíst něčí názor...
díky
fillipek
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 18. 7. 2009 12:52

fillipek: nazdárek, no on ten rozdíl není zase 2,5-3tisíce, jsou telefony i levnější s HSDPA (např. SonyEricsson), každopádně když jsi zmínil tu 5630, tak ta se prodává kolem 6000 v čisté verzi, má HSDPA, dokonce i HSUPA a Symbian, takže i multitasking. E52 bude dražší a pořád jí odkládají :( A ta 5630 vypadá opravdu dobře, i co se týče ovládání a jako nástupce 6300 bys byl myslím hodně spokojenej.

Co se týče baterky: ono tě to přejde, když Vodafone sms gratis končí :D

Otázkou ale je, jestli jsi v místě pokrytí HSDPA :))
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 18. 7. 2009 12:53

Co se týče 3G (a popřípadě HSDPA), rozdíl tam je obrovský. Ale jestli máš Vodafone, tak ještě pár měsíců počkej, než rozšíří pokrytí na použitelnou úroveň.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod fillipek 18. 7. 2009 13:20

to je právě to.. (n6300 budu mít už druhým rokem..zažila toho opravdu hodně, dokonce i levý dolní roh je už několikrát slepený sekundovým lepidlem.. o zadní straně ani nemluvím..)řeším dilema zda počkat.. až bude 3G a Koupit něco lepšího (ovšem i dražšího) a nebo se vykašlat na 3G koupit třeba tu pěknou 6303 a až bude 3G (nebo snad i LTE apod) tak třeba za rok a půl koupit něco s OS apod
..SE nechci, nějak sem jim nepřišel na chut ( posím nechci žádné hádky nokia vs. SE).. jen jsem zvyklej na nokii a hodlám u ní zůstat, bydlím 10 min od centra Brna, takže myslím že s pokrytím by nebyl problém, mám tarif student online za 89 kč /Fup 100mb/měs..
Láká mě u nové 6303 hlavně výdrž.. nenabíjet telefon každej den to je pro mě nepředstavitelné... ani nevím kdy naposledy sem toto dělal ( snad před dvěma lety kdy sem si koupil SE p1i, ale ten sem po 2 měsících prodal.. bylo to strašný).. prostě dost píšu a potřebuji pohodlnou klávesnici..

5630 je fajn (rychlost, takt 600mhz, OS, multitask..i cena celkem ujde.. jen je z plastu, nemá autofocus a ta výdrž? to si od 6300 asi nepolepším..)
a 6700 cena vysoká a nemá wifi? jinak je stráášně pěkná, moc se mi líbí, (kdyby měla wifi, oželím multitask.. a jdu do ní, ale takhle?...)
Naposledy upravil fillipek dne 18. 7. 2009 13:26, celkově upraveno 1
fillipek
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 18. 7. 2009 13:26

Tak v Brně má 3G jen O2, ale čekal bych, že tam bude mít Vodafone ještě letos, protože před pár dny začal stavět v Praze novou výstavbu, čekám, že Brno bude druhé (možná i souběžné).
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fillipek 18. 7. 2009 13:43

kdyby to bylo třeba v říjnu tak ok, beru a počkám si..a pak koupím třeba tu e52 (nebo tak něco).. ale vodafone pořád něco oddaluje.. a pak člověk čeká, čeká a nic..
jsem s 6300 spokojenej, jen ta výdrř.. a dost často mě hází qip mobile 2008 errory.. nemá někdo dobrej a stabilní program (java) pro IM? podpora icq.. atd. něco co mě nebude padat a nebudu to muset spouštet 10x a doufat že se konečně připojím.. :-| (jimm, qip jadriss pack a nimbuzz mě moc nevyhovují)
fillipek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka