Nokia 6303 classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zdenek sport 23. 7. 2009 09:08

Jsem na tom podobně mám sluchátka sony MDR-W08 a rádio ani ťuk ,pouze s origoš šlape >:-( , ale mě to neva já stejně poslouchám jen mp3 a ty hrajou na tomto founku se sonkama bombově :love:
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod labuda 23. 7. 2009 18:48

ahoj.ja mam kossy a je to super.mnel jsem 5610 a nebolo to ono,tenhle fonek je super. ja mam jeste dotaz ma nekdo aplikaci jak udelat z blesku svitilnu.dik Honzo
labuda
Junior

Odeslat příspěvekod Gepy 23. 7. 2009 22:34

uz se to tu resilo a nakonec se tusim konstatovalo, ze aplikace, ktera by udelal z blesku svitilnu neni... jen neco na SE. Osobne bych tuto aplikaci uvital...
Hitorie: +/- 28 tel.
Současnost: Nokia N8
Gepy
Junior

Odeslat příspěvekod lobo_72 24. 7. 2009 11:41

Mám prosbu, ví někdo, kde najdu v menu, nabídku simtoolkit ? Hledal jsem v telefonu, pak v návodu, i tady na fóru a nenašel. Díky
lobo_72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 7. 2009 12:59

Vždycky to bylo přímo v hlavním menu, z výroby úplně na konci.

Jen bych dodal, že pokud máte nastavené zobrazení menu "Tabulka s popisky" (což bývá výchozí zobrazení), těch položek je v hlavní nabídce víc, než těch 9, co jsou vidět. Pro další je třeba odrolovat směrem dolů.

Odeslat příspěvekod lobo_72 24. 7. 2009 15:52

Stačilo scrollovat a byla tam. Děkuji
lobo_72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S0T0 25. 7. 2009 12:54

tak 6303 sem si vcera poridil, procetl si tuto diskuzi a mel par prispevku..

1. kryt 6300x6303... hlinik x ocel..takze tech mikroskrabancu bych se moc nebal..

2. piskani pri podsvetlenem displayi oproti zminovane 6234 nadherne ticho

jinak foun klasicka nokia, vse delano logicky a slusne propracovano, zkousel sem foto na foceni starych skript a v tomto rezimu srovnatelne s K770i
Lenovo T420 + 16GB RAM +mSATA SSD, Huawei G6
S0T0
Junior

Odeslat příspěvekod StanR 25. 7. 2009 14:07

Zdravim, už docela dlouho přemýšlím, že se stanu majitelem n6303. :-) jen bych se rád zeptal na pár věcí před koupí, abych pak nebyl zklamaný.. někdo tady napsal, že je na display vypálený text, tomu moc nerozumim.. mohl by to někdo upřesnit? je mi jasné, že foťák nebude nic převratně úžasného.. je to přece jenom mobil.. ale spíše mě zajímá, jak je to s kvalitou reprodukce muziky? v současnosti mam mp3 Emgeton e5 cult a i když je to docela stará krabička, tak jsem zatím nenašel konkurenta co se týče kvality zvuku.. bohužel mi ale odchází kruhové kolečko, takže jde ovládat hodně špatně.. upoutal mě 3,5 jack, ale nevim nevim, jestli kvalitu dotahnou sluchátka.. myslíte, že na portaPro bude zvuk skutečně jako na hudební Nokii (např. na 5310)? předem díky.. ;-)
StanR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 7. 2009 16:41

Text vypálený na displeji byla vada možná několika konkrétních kusů. Nejde o vlastnost telefonu, toho se není třeba obávat. :-)

Odeslat příspěvekod StanR 25. 7. 2009 21:19

aha díky.. a ten zbytek pls? má s tim někdo nějaké zkušenosti? hlavně s tim přehrávačem..
nevíte někdo o solidním eshopu? nemam s tim moc zkušeností, tak abych nenaletěl.. zatim všude, kde je dobrá cena, jsou negativní recenze.. :hm tak kdyby někdo prosim napsal, kde ho kupoval a jaký bylo jejich jednání, abych měl přehled.. díky ;-)
StanR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dkovidd 25. 7. 2009 21:47

napadla mě alza.cz. Myslím že jsem ji tam viděl za 3900 :)
dkovidd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paja 72 26. 7. 2009 20:46

Já ho chci koupit na Mobilvěci-doprava zdarma :tleskani Cena 3880,- kč
paja 72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tudy 27. 7. 2009 13:17

Tak mi dnes taky prisel. Ono neni moc co psat pac vsechno uz tu bylo napsano. Jediny co by pro me mohlo byt lepsi jsou postrani tlacitka na hlasitost. Nevim jak u ostatnich ale u me jsou strasne tuhy a musim je mackat nehtem. Jinak spokojenost
Tudy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod solaris1 27. 7. 2009 23:01

Má někdo echo o novém firmware? nebo bude vůbec? Hlavně po tom průšvihu u E75, by se mohla Nokia rozhoupat :-(
Je zajímavé, že nikomu nevadí chyba, kterou jsem tady již psal, a to po při příchozí sms. nebo hovoru písnička jede od začátku :( a to je pěknej vopruz, když máte dvojhodinovej setík 8-S

I ta rychlost mohla být lepší, hlavně u např. načítaní MMS, delšího tel. seznamu, nebo sms atd.

Musím hlavně pochválit vydrž baterie, v pohodě týden bez nabití ;-] a klavesnici ^^
Konstrukce, displej bez debat 8-)
Ad Astra
solaris1
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 7. 2009 23:18

To je docela blbá chyba, řekl bych, podle mého skromného názoru, že to opraví. Snad..
Ale kdy vyjde firmware, který to opraví, se neví. Zkrátka až bude.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka