Nokia 6303 classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Deleted user 26. 5. 2009 20:18

Aha, takže když 6300 nebo 6500c mají 2 MPx, tak by měly fotit stejně dobře jako SE K750? ;-) O počtu megapixelů to vážně není.

Odeslat příspěvekod pomec 26. 5. 2009 21:42

Ona to myslela pravdepodobne tak, že kvalitatívne by mohli byť aspon podobnej úrovni pri tom rozlíšení.
pomec
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 5. 2009 00:46

Ale ani na podobné úrovni to být nemůže, když ten přístroj k tomu není určený... což tyhle Nokie prostě nejsou... 8-)

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2009 09:35

Majkl vP. - zas je trošku divná strategie, když kvalitní fotoaparáty mají pouze telefony N-Series, jejichž cena jak každý ví, není pro každýho. To je jako kdyby kvalitní fotoaparát byl u nich luxus, který si každý nemůže dovolit. To jsou teda pak inovace, zvednu rozlišení, přidám zaostřování a to je vše ? Tak tam měli nechat stejné rozlišení ale zapracovat třeba na kvalitě. Spousta lidí by ocenila, kdyby měl 2 mpx rozlišení ale zas by ty fotky byly byly oku lahodící. Vždyť i U800ka na dálku produkuje mnohem lepší snímky....
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 5. 2009 11:03

Ale vždyť to je samozřejmé, ne? Pokud si někdo koupí Nseries, musí mít přece pocit, že ta investice stála za to, že ten telefon nepodá stejný výkon jako zařízení, které stojí polovinu. Za nějakou optiku Carl Zeiss se holt připlácí. To je jedna věc.

Druhá věc je pak to, že Nokia u klasiků nepracuje na zdokonalení něčeho, o co lidi nestojí. Upřímně se skoro divím, že ten fotoaparát v 6303c má autofocus, to prodejnost IMO nijak zvlášť neovlivní, spousta budoucích majitelů tohoto telefonu o něm dost možná ani nebude vědět.

Odeslat příspěvekod burton8793 27. 5. 2009 13:41

Prosím vás mohl by sem někdo hodit ten soubor co je na paměťové kartě. Myslím že se jmenuje cities. Omylem jsem ho totiž smazal a pak sem zjistil že patří k těm nokia mapam.
Děkuju.
burton8793
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2009 20:04

To jo, ještě mě navíc překvapilo, že ani nemá spoušť, tudiž se pořizují snímky středovým tlačítkem, pohodlné no :) a optiku Carl Zeiss, spíš optiku, která pouze nese tuto jmenovku :)) Spousta lidí podle mě chce aby aspoň telefon fotil obstojně, ale tohle je až velká tragoška :)) Proto se taky nedivím, že C510ka jde na dračku :)

I když na galerce je teď další snímek a ten je celkem kvalitní

http://galerie.mobilmania.cz/data/592/Obraz00471.jpg

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 5. 2009 20:20

C510 jde na dračku? Ještě jsem ji u nikoho neviděl... :oops:

Hele, já vím, že tebe focení mobilem baví, ale řekl bych, že tomu foťáku přikládáš až moc velký význam, hlavně při posuzování mobilů obecně.

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2009 20:37

Já už i docela jo :)

U mě to je jedno z hlavních kritérií, kdybych neměl mobil s dobrým fotoaparátem, nemůžu příspívat do fotogalerií xD xD

Ale stejně se spíš těším na 6305ku, nebo tak nějak, podobný vzhled, baterka 960 mAh a 5ti mego foťák :)

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod BigFoot007 27. 5. 2009 20:44

to carreaum17 - ta foto s tymi kvetinkami - to je z nokie???
ak hej, tak je good, very good. farby su krasne syte, dobre to vyzera, uznavam ze ked to clovek priblizi, tak je vidiet hodne sum a zrnitost, ale inak je to dobre, sa neda porovnat s 5800(pouzivam jej automaticke nastavenie, co bude asi najvacsi problem, cez leto sa s tym skusim vyhrat)
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2009 20:58

Jojo to je z Nokie, slušné, že ? :) automatické nastavení vždycky dělá neplechu, min. základem je aspoň nastavení ,, bílé ,,

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod BigFoot007 27. 5. 2009 21:41

ok. a co treba vsetko zmenit, aby clovek dostal lepsie fotky z nokii?
mohol by si dat strucny navod ze co a ako?
ta fotka je ozaj ale ozaj dobra, ani by som to na fotomobil netipoval, nie to este na tu lacnejsiu verziu
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 27. 5. 2009 21:45

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod honziss 27. 5. 2009 23:40

Nevite nekdo jestli bude 6303 k mani u VF?
F20 / 116d / 8° Steptronic
honziss
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 28. 5. 2009 15:49

Tak už ji mám doma, ptejte se.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Předchozí stránkaDalší stránka