Ahoj. Tak i já se přidávám k početným zástupcům Nových vlastníků Nokie 6303. Dneska mi dorazila a jsem s ní fakt paf

Je nádherna,skvěle se drží v ruce,menu je barevně jemné a obrázky jsou slast pro oči. Ale abych jen nelital v oblacich...po vybalení,vložení baterie a nasazení zadního krytu jsem trošku zaoufal,protože bohužel můj kousek má vůli a je zde cítit mezírka v přilnavosti krytu k telefonu...ale už mi to nepřijde tak hrozný;-),stejně tak i psaní SMS...je to o zvyku

Moji předchůdkyni byla Nokia 6234 (mimochodem taky velmi dobrý telefon na svou dobu) a s ní se nedá 6304 srovnat!To neskutečné pípání při jakémkoliv i sbemenším náznaku zmáčknutí klávesy je ta tam...a zadní kryt už mi neskřípe a tolik nehýbe...

Několik dnů jsem se pro tohoto krasavce rozhodoval. Zvažoval jsem a promítal v hlavě něj.mobil s OS, ale teď již nelituju...Myslím si,že kdo OS nepoužívá a ještě ho ani nikdy v mobilu neměl,tak není proč po něm bláznit...opravdu běžte raděj do N6303! Mám trošku zkušenosti se Symbianovskou E65 a nervy s její obsluhou mě ujistily o správnosti mého rozhodnutí pro N6303ku,tedy mobil bez Symbianu,bez OS...složitost a pomalost mi prostě prozatím nesvědčí

Uvidíme,jak se budu vyjadřovat po dalších dnech užívání, ale tuším, že se bude asi jen a jen chválit...viz předchozí příspěvky. Na závěr bych chtěl ale říci,že všechna tato "superlativa" o N6303ce musíme brát v kontextu do jaké třídy tento telefon spada a pro koho je vlastně primárně určen...ne speciálně pro manažery,ne pro hudební fajnšmekry,ne pro fotografy...byl určen pro nás...pro ty,kteří očekávají od svých "miláčků" skloubení všeho podstatného dohromady,a to do krásné pohodlné ulity...a to se u této Nokie vážně povedlo

Krásný večer s N 6303...jdu zase na ni;-)