Nokia 6303 classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 18:07

Ahoj Kryštofe, jak je na tom tvoje Nokie s vnitřní pamětí? V katalogu je uvedeno 32 MB. Můj kousek ukazuje cca 20 MB. Z toho mám asi 7,5 MB volné...A dál mně zajímá hlasitost vyzvánění. Pokud dám upravit profil a listuji v tónech, tak jsou celkem hlasité. Ovšem pokud daný tón nastavím na vyzvánění, tak hlasitost je o poznání slabší. A to samozřejmě pří najvyšší hlasitosti. Díky.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 28. 5. 2009 19:46

Je to krásný telefon, dnes jsem se na něj mrknul v Nokia obchodě. Má krásné motivy, ty rybky, opičky :) Nevíte, jestli bude u operátorů? Nejlépe Vodafone. A co konstrukce? Nevrže? Neseká se? Mám teď E65, stojí to za výměnu? Díky moc
    Naposledy upravil Kycltov dne 28. 5. 2009 19:50, celkově upraveno 1
    iPhone 5S Space Gray
    T-Mobile CZ
    Kycltov
    Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 28. 5. 2009 19:47

Ahoj, copak, N79 už nevyhovovala? :)

Paměť mám taky 20 MB. Tu hlasitost zatím nemůžu vyzkoušet, nemám v něm SIMku, zítra napíšu.
    near field | Úplně všechno o NFC.
    Kryštof Korb
    NokiaManiak

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 19:59

Kycltov píše:
      Je to krásný telefon, dnes jsem se na něj mrknul v Nokia obchodě. Má krásné motivy, ty rybky, opičky :) Nevíte, jestli bude u operátorů? Nejlépe Vodafone. A co konstrukce? Nevrže? Neseká se? Mám teď E65, stojí to za výměnu? Díky moc

Telefonek je opravdu krásný. Perfektně padne do ruky. použité materiály jsou velmi příjemné. Konstrukce naprosto vynikající. Prostředí rychlé, neseká se. Pokud si potřebuješ na chvilku odpočinout od Symbianu tak jako já, tak je to vynikající volba.
      lenka2003
      Junior

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 20:04

Kryštof Korb píše:Ahoj, copak, N79 už nevyhovovala? :)

Paměť mám taky 20 MB. Tu hlasitost zatím nemůžu vyzkoušet, nemám v něm SIMku, zítra napíšu.

N 79 už nemám. Špatně mi fotila. Pak jsem zkusila N 5800. S tou jsem byla nadmíru spokojena. Až na to dotekové ovládání. S dlouhými nehty to přece jen není ono. A teď si chci na chvilku odpočinout od věčných aplikací, instalací a cerifikací :oboze Tak jsem koupila 6303. To je pohodička. A výdrž té baterky zatím vypadá velmi nadějně. A to já ocením. Líbí se mi i aktivní pohotovostní režim.
      lenka2003
      Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 28. 5. 2009 20:17

Díky moc za popis, já se totiž bojím chyb :) Měl jsem Nokii 6300 od Vodafonu a byla tam vada, že tam blikal čtvereček na displeji, aktualizace FW nepomohla, buď telefon něco rušilo...nevím. Tak jsem ji prodal kámošovi.

Ale tahle je fakt krásná, teď řeším barevnou verzi :D aby se to neodřelo v kapse, tak nevím..? A otisky.. Co byste mi doporučovali? A když si ji koupit, tak u operátora (pokud bude u Vodafonu) nebo v Nokii? Prý je u operátorů menší kvalita..?
      iPhone 5S Space Gray
      T-Mobile CZ
      Kycltov
      Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 28. 5. 2009 20:22

Kde ji koupit je z HW hlediska zcela jedno, jen tam může být customizace. Ohledně barvy, já mám na test celočenou, ale něco mě na té stříbrno-černé láká :)
      Kryštof Korb
      NokiaManiak

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 20:26

Chybu jsem zatím kupodivu nenašla žádnou. A u Nokií bývají časté. Také jsem nevěděla jakou barvu vzít. V ruce jsem měla obě. Nakonec jsem vzala celou černou. Ale to se musí každý rozhodnout sám. Otisky jsou na zadní straně. Na přední vůbec žádné. Pokud ji budeš brát za plnou cenu, tak já bych ji koupila jinde než u operátora. Často je mají upravované i v prostředí. Nejdou odstranit přístupvé body a také tak často nevychází nový fw.
      lenka2003
      Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 28. 5. 2009 20:30

Aha, tak to se snad rozhodnu.. :) ale láká mě černá, no počkám si na další názory. U té stříbrnočerné se pravděpodobně i při jemném zacházení rychle poškrábe zadní plechový kryt jako u 6300.. Tak by to u té černé snad nebylo vidět...? A co ovládací kříž? Nehýbe se/neviklá? Co jsem dnes testoval, tak se trošku viklal, ale oproti 6300 je to jedna radost :) (promiňte mi to stálé srovnávání s 6300) ;)
      iPhone 5S Space Gray
      T-Mobile CZ
      Kycltov
      Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 20:51

Středový kříž se ovládá báječně. Kontextové klávesy jsou na tom o něco hůř. Tam bude třeba si zvyknout. Jsou jakoby měkké a nemají takový zdvih. Ale klávesnice je úžasná. Nádherně modře podsvícená.
      lenka2003
      Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 28. 5. 2009 21:10

:) úplně jsi mě namlsala! Jinak, a co data? Rád je v mobilu užívám, když jsem na pc jen večer, tak se svou E65 celkem surfuju, a to je panečku záhul! Tak aby se nesložil při prvním přenosu! Samozřejmě bych ho na data tolik nevyužíval jako E65, ale určitě bych se alespoň 1x denně připojil.. Zamrzí jen absence 3G, ale to je v českých luzích a hájích stále hudba budoucnosti, tak EDGE postačí :)
      iPhone 5S Space Gray
      T-Mobile CZ
      Kycltov
      Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 21:25

Tak EDGE jistě postačí. Mně spíš malinko chybí wi-fi. Ale Opera funguje velmi dobře i přes EDGE.
      lenka2003
      Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 28. 5. 2009 21:53

Šmarja, on nemá 3G! Tak to je zásadní chyba. Tím si u mě zkazil reputaci :(

Jinak k tomu poškrábání, naopak, myslím že ta černá se poškrábě spíš (je to lak).
      Kryštof Korb
      NokiaManiak

Odeslat příspěvekod lenka2003 28. 5. 2009 21:57

Tak ne úplně všíchni mají možnost používat 3G. Pokud nebude telefon v pouzdře, tak si také myslím, že se poškrábe. Nakonec jako všechny...to je jasné. A ta černá půjde dolů. Stříbrná asi ne.
      lenka2003
      Junior

Odeslat příspěvekod Kycltov 29. 5. 2009 10:46

Tak počkám do června jestli bude u Vodafonu :) ale je to kráska a už jsem se pro ní rozhodl ;)
      a co baterka?drží?
      iPhone 5S Space Gray
      T-Mobile CZ
      Kycltov
      Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka