od MaxT 10. 5. 2009 17:27
To roberts:
No, nevím jak vy, ale já mám E71 právě před sebou a například složku odeslané v exchange nevidím.Co se zpoždění týče je to běžně i 10 minut a to v případě že čekáte důležitý mail problém je.
Ano vím,na E75 jsou již složky všechny, ale ta rychlost je příšerná.Nevíte-li o čem mluvím,otevřete si měsíční náhled na kalendář a dívejte se jak se pomalu vykresluje.
No a jestli s exchange na Nokii nemáte problémy, zkuste se podívat na zahraniční diskuse a najdete stovky uživatelů, kteří problémy mají.
BB umí v základu synchronizovat vše.Téma, maily, volání, kontakty, velikost písma,prostě vše.Stratím-li přístroj, stačí mi na novém zadat už.jméno a heslo a mám vše zpět.Dále umí pin maily což je dost výhoda chcete-li poslat mail a zároveň nechcete aby šel přes server.
Ale dost vyzdvihování BB.Mám rád Nokie, být E71 s FP2 tak ji používám, ale E75 je dle mého špatný produkt.(alespoň zatím). Jo a taky mě na ní dost štve (ne)kvalite zpracování.Ostré hrany,vůle mezi vrchní a spodní částí a s tím spojené viklání což je při psaní lahůdka.Ano, vím že u Nokií je to normální, ale u řady E bývalo zvykem zpracování kvalitní.
Co se celodenních kontaktů týče, omlouvám se, samozřejmě jsem měl na mysli události.Jedná se o svátky.Po synchronizaci se celodenní změní na :od 00.00 do 23.59 a tudíž se na ploše zobrazují špatně.Opět je na toto téma fórech spousta diskusí.Jde to celkem složitou cestou upravit,ale v případě,že střídáte přístroje tak jste po výměně opět na začátku.Jde to trvale řešit zakoupením RoadSync4 za 50USD což je lepší verze MFE, ale zase se mi na něm hůře prochází mezi jednotlivými maily.