Ahoj,zkousel jsem do sve N5800 nahrat (preinstalovat)stavajici fw-20....protoze jde po tom pry nainstalovat pres FOTA fw 21..jenze,NSU mi stahne fw(cca 135,mb)potom zacne "aktualizovat"(preinstalovavat),dole mi to pise odhaodvany cas 15min,ubehne par carek a winndows mi zacne hlasit: nalezeno nove zarizeni NOKIA USB ROM,tak dam vyhledat ovladace pomoci sluzby win.network(nebo jak se to jmenuje)zahlasi ovladace nenaleznuty zarizeni nebude spravne fungovat,NSU stale bezi ale zadny posun s carakmi a cas taky stejny,to je nokia jakoby zamrznuta(cerna obrazovka)neco asi mezi restartem,po chvili se nahodi obrazovka a win zase zacne hlasit to same a pak zazni v pc ton jako kdyz odpojujete-zapojujete USB udela to asi 4x,potom se mi vlastne jakoby po restartu teleofnu objevi u telefonu zase nabidka rezimu usb: PC SUitu prenos dat,medii atp..a to me NSU nahlasi ztrata spojeni se zarizenim(odpojil se telefon)tam je jako navod at odpojim teleofn,vyndam baterkua znova nejak zaonzu,i kdyz jsem toudella stejnak to nepomohlo a v NSU akorat ubehlo misto 15min tak 9min zbyvajici cas ale carky se nikam nehnuly a po chvili mi to ukaze zase ze tel.neni zapojen,takze mi nezbyva nez dat jen storno,a tak mam dotaz..MOHLO SE MI STIM TELEFONEM NECO STAT?ZATIMS E ZDA ZE BEZI OK,ale jake jsou rizika??OPAKUJI BYL TO PREINSTALOVANI JEN POTOM MELO DOJIT K UPDATU NA FW 21..kcemuz nedoslo protoze mi to stejne zase nenajde,mate stejny problem?nevite co mam stim delat??dekuji vsem za pomoc