Nokia E52 - FAQ, obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mattworld 3. 7. 2009 15:28

smith22
s tim hlukem bych to nebral az tak vazne. ale jiste to bude uzitecna funkce.
Mattworld
Junior

Odeslat příspěvekod navibok 3. 7. 2009 20:44

čekání na E52=čekání na Godota /aspoň zatím/... ;-)
HTC HD2
navibok
Junior

Odeslat příspěvekod bakada 4. 7. 2009 07:59

Prisla mi zprava z Nokia store, ze uz je naskladnena......
bakada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TheMelin 4. 7. 2009 09:07

Tak to je dobrá zpráva.
nyní: BlackBerry Bold 9700 dříve: HTC Topaz , HTC Raphael, Nokia e52

Canon EOS 400D
TheMelin
Junior

Odeslat příspěvekod Mattworld 4. 7. 2009 19:44

bakada
z e - shopu Mshop.cz mi odepsaly, že ještě v červenci by se měla objevit v prodeji.
Mattworld
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 7. 2009 21:10

Dneska další prodavač(asi) v Nokia Store mi řekl, že jí očekává, tak asi za měsíc.
anonymni

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 7. 2009 22:06

Dyť to furt neřešte. Ten řekne to, ten to.. Až bude, tak objednávejte :D
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MichalKus 5. 7. 2009 07:33

No ja bych rekl ze oni vi stejnej prd jako mi....... akorad uz nevi co odpovidat a kdyz nekdo pride a zepta se kdy tak vypada jako vul kdyz rekne nevim...... takle streli datum od boku a vypada dulezite ;-) Ale je krasny jak se tu na xxx stranach resi jen spekulace o datu prodeje.....
Co poresit neco zajimavejsiho treba ze ta Optical Navi u E72 vypada hodne zajimave a ze je skoda ze neni v E52 ikdyz na druhou stranu je tim tak trosku porusena cistota ovladaci technologie :-P Dal by mne treba zajimalo kdyz je u telefonu uvedeno karty microSD max 16GB a na strankach nokie naji uvedene podporovane prislusenstvi jen tu 1GB variantu tusim MU 22 a moje karta od nokie je microSD 16GB MU 44 tak mne zajima rozdil mezi MU 22 a MU 44 krom rozdilne kapacity.... skratka proc maji u podporovaneho prislusenstvi uvedenou jen MU 22 ? 8-P
MichalKus
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 5. 7. 2009 22:45

Ja osobne jsem se spokojil s trochu levnejsi a proverenou E51.Designove se mi libi vic jen nema tak velky displej jako E52 ma "jen" 2" zatimco E52 rovnou 2.4" coz je fakt hodne.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Mattworld 6. 7. 2009 08:10

Mi se zase libi vic E52. E51 sem mel a po trech mesicich mi odesel prohlizec .pdf souboru a nepomohla ani aktualizace softweru.
Mattworld
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 6. 7. 2009 09:12

mam e51 a e52 je po stranke dizajnu krok spat, ale po stranke vybavy je to konecne pporiadna nokia. Clovek uz nemusi liezt do n-series kvoli GPS, 2,4 displeju a 3,5 jacku, naviac je tu pridany daleko lepsi procak...

to Michalkus - vsetko nokie - tie lepsie -podporuju MicroSDHC karty - zatial do 16GB, ale este by mali v pohode zvladat aj 32 GB, len na tuto karetu sa este akosi caka
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Mattworld 6. 7. 2009 10:23

Proč dizajnově krok zpět?
Mattworld
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 6. 7. 2009 10:40

No, podle toho, co tady všichni píšou, tak by mi přišlo, že bych ještě teď šel do E51 než abych čekal, ale zas jsem se byl ptát v Nokia Store na Novém Smíchově, tak uvidíme. Ještě bych teda minimálně chvilku počkal.
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 6. 7. 2009 10:59

ja neviem, proste sa mi daleko viac paci dizajnom e51, ale trebars aj e66, e71, to su krasne telefony, ale aj e55 a e75. E52 mi uz taka krasna nepride.
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod smith22 6. 7. 2009 11:08

***** píše:No, podle toho, co tady všichni píšou, tak by mi přišlo, že bych ještě teď šel do E51 než abych čekal, ale zas jsem se byl ptát v Nokia Store na Novém Smíchově, tak uvidíme. Ještě bych teda minimálně chvilku počkal.

Kupovat v této době E51 je už krok zpět......doporučuji ti počkat a radši si připlatit na E52.....pak by ses tloukl do hlavy a mohlo by tě to pěkně mrzet.
smith22
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka