Nokia 5530 XpressMusic - (fw. 32.0.007 listopad 2010)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod alan88 7. 5. 2010 20:11

vidim ze tady resite spise technicke veci, ale mohl by mi nekdo poradit? mam nokii od vanoc a nejak jsem neprisel na chut baterce, protoze mi ukazuje ze je plne nabita a kdyz nekomu zavolam tak mi mobil hned chcipne a nebo se carky o stavu baterie zmensi na jednu a porad to pipa ze je baterie slaba a potom se telefon vypne. mate stejnou zkusenost? pomohlo by mi koupit si silnejsi baterii? pred tim jsem mel sonyericsson a kdyz byla baterie vybita tak proste byla vybita ale u tohodle mobilu clovek nikdy nevi. dekuji za radu.
alan88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cosby 7. 5. 2010 22:27

Kluci,mám doma dvě 5530 XM,jedná se starším FW a druhá s novějším.Když pomocí Nokia sw. updateru připojím telefon a dám aktualizovat,napíše,že není nověkší FW než který je v telefonu a přitom jak jsem psal,v tom druhém je novější.Víte někdo kde je chyba?Díky
cosby
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapr73 8. 5. 2010 09:33

@cosby: chyba neni nikde, ten kus, co se nechce aktualizovat je treba od operatora a pro ne se vydavaji nove verze pozdeji...
Postup je stejny jako oranzovy ramecek pro zmenu jazyka, je si zde najdes pro ktery Product Code je nejnovejsi FW k dispozici
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod inzaghi 8. 5. 2010 10:31

cosby: to je mobil urceny pro cesky trh, proto nejde aktualizovat, ja mam mobil z ofiko prodejny Nokie a stejne to nejde, takze operatorem to neni

alan88: silnejsi baterii nekoupis, me vydrzi pri beznem pouzivani 2 dny
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod foxshop 8. 5. 2010 11:58

cawte chcem sa opytat ohladom instalovani firmwaru..

1) ak nainstalujem firmware cez nokia software updater nainstaluje mi firmware podla mobilneho operatora ?? (t-mobile) ? lebo ak vraj nainstaluje iny tak stracam zarucnost. mam v11.0.054 a chcel by som novsi stale mi zamrza displej :oops:

2) Ak by sa instalacia nepodarila uznaju mi reklamaciu ?
foxshop
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 5. 2010 12:54

1) Nainstaluje takový, který je dostupný pro tvůj PC, takže jo, pokud máš brandovaný telefon, nainstaluje ti tam fw pro operátora
2) Záruku při nepovedeném přehrávání pomocí NSU uznají
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod I.K.I 8. 5. 2010 14:04

Zdravim,
dnes jsem provedl upgrade FW (20.0.080.301.01). Musel jsem svoje PC změnit aby se mi to podařilo a následně jsem ho změnil na to svoje původní. Upgrade proběhl naprosto v pohodě, ale teď jsem zjistil, že mi z nabídky Připojení zmizelo Bezdrátové LAN :-( . Nemáte s tímhle někdo zkušenosti?
I.K.I
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod foxshop 8. 5. 2010 14:59

seterwohipikule píše:1) Nainstaluje takový, který je dostupný pro tvůj PC, takže jo, pokud máš brandovaný telefon, nainstaluje ti tam fw pro operátora
2) Záruku při nepovedeném přehrávání pomocí NSU uznají

chcem dat novy softvare lebo mi stale mrzne displej teda iba dotykove senzory.. napriklad dam v menu tlacitko ukoncit a ono mi to otvori hodiny..... ci hram hru ci pozeram film stale... keby som si to h*ckol alebo dal certifikat uznali by mi reklamaciu ?? rozmyslal som ze ze zmenim product code a aktualizujem firmware daky iny...ale pri zmene product code neuznaju reklamaciu.. keby som zmenil product code po uploadnuti softwaru na ten povodny uznali by ???
foxshop
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod numeros77 8. 5. 2010 15:21

Zdravim neni chyba nahodou ked stahuje aktualizacie a najprv tam bolo, ze treba stiahnut 146 MB a ked dovrsi tu hodnotu stahuje stale dalej? teraz mi ukazuje uz stiahnutych 193 MB a stale neinstaluje firmware...nechapem to...za radu diki dopredu...

-- 8. 5. 2010 15:27 --

numeros77 píše:Zdravim neni chyba nahodou ked stahuje aktualizacie a najprv tam bolo, ze treba stiahnut 146 MB a ked dovrsi tu hodnotu stahuje stale dalej? teraz mi ukazuje uz stiahnutych 193 MB a stale neinstaluje firmware...nechapem to...za radu diki dopredu...

teraz mi to zacalo opat stahovat tu istu aktualizaciu...
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod inzaghi 8. 5. 2010 15:52

aktualizujte mobil pouze pres NSU, je to bezpecnejsi, pokud zmenite product code, prichazite o zaruku, kdyz ho date zpet, i tak na to pak muzou prijit a bude jim jasny ze kdyz tam mate novy firmware, ktery neni urcen pro vas mobil, tak se vas zeptaji jakto ze ho tam mate!
pokud ti zamrzava displej, zkus soft reset pomoci 7370, anebo reklamaci
IKI: asi si zadal product code spatneho kusu
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod frenzyfish 8. 5. 2010 15:58

zdravim.. koupil sem tento mobil cca pre pulrokem na mall.cz a od tej doby s nim furt ten stejne problem.. a tim je dotykova obrazovka. casto se mi stava, ze kdyz odemknu klavesy, tak nereaguje nekolik desitek sekund a kdyz pak zacne, tak chci jit treba do zprav a misto toho se mi pusti facebook.. proste jak kdybych kliknul na jinou cast displeje. firmware mam 10.0.0.050 a kdyz mobil propojim s pocitacem a zapnu nokia software updater, tak se mi zadnej novej firmware nenabidne.. v mobilu to sami. pritom co sem tady projizdel forum, tak sou uz i fw daleko novejsi. mobil mam urceny pro ceskou republiku a cesky, zadna sedivka. dik za pomoc
frenzyfish
Junior

Odeslat příspěvekod foxshop 8. 5. 2010 16:46

presne to iste robi aj mne a mam firmware 11.0.054
Naposledy upravil Fíla dne 8. 5. 2010 19:02, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
foxshop
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod I.K.I 8. 5. 2010 16:48

Tak to je paráda... A nevíte někdo jak ten FW přehrát přes jinej PC? Pže NSU mi nenabídne přeinstalaci a pouze napíše, že FW je aktuální.
I.K.I
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod foxshop 8. 5. 2010 18:58

frenzyfish > na anglickom fore mi poradili soft reset *#7780# restartuje iba nastavenia,meno telefonu atd... nezabudni po restartu urobit kalibraciu - Nastavenia>Telefon>Dotykovy vstup>Kalibracia zatial mi to ide vpohode musim poklepat :D good luck and have fun :D:D
foxshop
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Paramore 10. 5. 2010 20:48

čuus už se to tu někde psalo ale já to as zapoměl xD...jak se změní Zvuk při ohlášení zpravy? furt sem to v mobilu zkoumal ale nenašel sem to...a ještě se chci zeptat jak změnit verzi softwaru nebo jak se to nazývá....xD mám 20.0.080...
Paramore
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka