Nokia E72 - nový firmware 081.003 (listopad 2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Josef Simon 16. 3. 2010 06:07

To hokysan: zřejmě si na to kápnul...Jen nevím, proč to nikoho nenapadlo dřív... Vyzkouším až pojedu do Rakous...
Canon EOS 500D, Canon 18-55 IS, Canon 50mm f/1.8II, Canon 17-55 f/2.8 IS USM, Canon 70-300 IS USM, UV Hoya HD 77mm, Hoya PL-Cirkular HD 58mm
Josef Simon
Junior

Odeslat příspěvekod jkoudy 16. 3. 2010 09:10

hokysan píše:
Josef Simon píše:Pravda je, že jsem byl v Italii a navi .......

Jen otázka,nepomohlo by vám všem nahrát do telefonu dannou zemi-tedy mapy země -do které pojedete,než vyrazíte z ČR?Já,pokud pádim do DE,stáhnu si mapu a v německu se pak v poho spojím i vypnutou asistencí.

Tady si někdo dělá srandu... Samozřejmě, že jsem měl nahrané mapy jak německa tak rakouska... Prostě se tel nikde nechytl. Ať už jsem vypnul A GOS nebo nechal zapnuté. Na všechno mělo podle mě vluv smazání přístupového bodu na GPRS. To znamená, že je to fakt trapný a v zahraničí nevyužitelný.
jkoudy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rolls 16. 3. 2010 12:20

Ivo Kocera píše:
Rolls píše:Zdravim uzivatelov (aj tych buducich :-) ) e72

3/Hodiny setrica. V navode je uvedene: "Když je aktivován spořič displeje (displej je černý), můžete stisknutím navigačního tlačítka zobrazit datum a čas" Neviem ci to spravne chapem, ale ako sporic mam "ten tenky pruzok zobrazujuci datum, cas a profil" a ak stisnem akekolvek tlacidlo, tak mi ho nezvyrazni.... Je to mozne ?

Rolls

Volbu spořiče s digitálními hodinami a datumem v tenkém proužku používám, když mám zamknutou klávesnici stačí stisknout a podržet střed směrové klávesy a rozsvítí se na displeji veliké digitální hodiny a čas a aktuální profil, téměř přes celý displej. Tato funkce je tím podle mě myšlena.

Ano vdaka,
tuto funkciu som myslel....pridrzanim stredoveho tlacidla to funguje OK.

Rolls
Rolls
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RoMeiRo 16. 3. 2010 16:42

Zdravím... tak jsem dneškem také majitel E72...

Prodal jsem svou 5800 XM - byl to děs a hrůza! Proto jsem se vrátil ke klasické konstrukci a ikdyž to bylo těžký dneska vybrat něco solidního nedotykovýho, tak vyhrála E72... (původně to měla být E52 ale co jsem četl názory tak ruce pryč).

Koupil jsem "zánovní" - měsíc starou - rozdíl mezi novou (9.399,-) a tou co jsem koupil (6.999,-) s ještě 23 měsíci záruky byl 2.400,- tak nebylo co řešit - v týhle cenový relaci jsem mohl jít klidně do bazarovýho HTC Touch HD nebo N97 a spoustu jiných, ale chtěl jsem klasiku!

Po pár hodinách mi přijde že super!
- co se týče prosvítání mezi displejem a klávesnicí, tak u mě téměř nic.. tady problém osobně nemám
- co mě teda neskutečně vyděsilo a překvapilo, když jsem vkládal simku, zandal jsem baterku a telefon otočil baterka normálně vypadla.. opakoval jsem to několikrát a pořád.. baterka prostě v telefonu nedrží, takže KATASTROFA! ještě že nevypadává zadní kryt, to by byl průser!
- pouzdro v balení je sice hezký, telefon jsem do něj teda narval ale už nedostal ven (jo, ale po 10 minutách), takže uplně k ničemu!
- zadní kryt se lehce prohýbá když mačkám levý nebo pravý potvrzovací tlačítko, nijak to nevadí ale jde to lehce cítit
- jinak zatím hodnotím velmi kladně.. vypnul jsem efekty a systém běží velice svižně! E72 je určitě dobrá volba!
Naposledy upravil RoMeiRo dne 16. 3. 2010 18:08, celkově upraveno 1
RoMeiRo
Junior

Odeslat příspěvekod Josef Simon 16. 3. 2010 18:03

To RoMeiRo: Co se týče toho pouzdra, tak se prostě musí ochodit, měl jsem taky ten problém a teď absolutně bez problémů, jinak mám i toto pouzdro: http://www.pdair.com/catalog/product_in ... s_id=23218 a je super, zatím jsem ho ale měl jenom jednou, jsem si tak nějak zvykl na to origo, takže by možná mohlo jít do světa.
Canon EOS 500D, Canon 18-55 IS, Canon 50mm f/1.8II, Canon 17-55 f/2.8 IS USM, Canon 70-300 IS USM, UV Hoya HD 77mm, Hoya PL-Cirkular HD 58mm
Josef Simon
Junior

Odeslat příspěvekod Rolls 17. 3. 2010 14:43

Zdravim,

chcel by som sa opytat, ci niekto pouziva drziak do auta na E72 na lavej strane od volantu (ak ano, pls. hodte link odkial ste objednavali). Viem, ze to dost zavisi od typu automobilu, ale ide mi hlavne o to, aby nebol prilis dlhy klb drziaku....

Rolls
Rolls
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rolls 17. 3. 2010 14:46

jkoudy píše:
hokysan píše:
Josef Simon píše:Pravda je, že jsem byl v Italii a navi .......

Jen otázka,nepomohlo by vám všem nahrát do telefonu dannou zemi-tedy mapy země -do které pojedete,než vyrazíte z ČR?Já,pokud pádim do DE,stáhnu si mapu a v německu se pak v poho spojím i vypnutou asistencí.

Tady si někdo dělá srandu... Samozřejmě, že jsem měl nahrané mapy jak německa tak rakouska... Prostě se tel nikde nechytl. Ať už jsem vypnul A GOS nebo nechal zapnuté. Na všechno mělo podle mě vluv smazání přístupového bodu na GPRS. To znamená, že je to fakt trapný a v zahraničí nevyužitelný.

Zdravim,

nepredpokladam, ale nemoze to mat suvis s nainstalovanim Ovi maps a samotnych map v pamati tel./karte resp. kombinacia (?)

Rolls
Rolls
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Auto1 18. 3. 2010 21:44

Mám problém s nokia zabudovanou aplikací,která načítá emaily (myslím nokia OVI messaging,nebo tak nějak?proste vestavěný originální klient pro emaily)

1) emaily se nesynchronizují se schránkou centrum.cz,pouze se načítají,takže je musím mazat v telefonu i v PC a když ho smažu v mobilu,tak ve schránce zůstane.
V E71 šlo zadat,zda se má email mazat jak ve schránce tak v mobilu nebo jen v mobilu,E72 to neumí?

2) i když mám v mobilu asi 200 emailů a 200 jich mám smazaných,přesto úvodní obrazovka hlásí: emaily (400) a těch 200 smazaných se neodečetlo a neodčítají se ani jednotlivě odmazané emaily.
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod moonlich 20. 3. 2010 15:37

Ke se prosim vas vypinaji efekty v menu? Nemuzu to v nastaveni najit, diky.
moonlich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 20. 3. 2010 16:32

Na n95 mam menu/volby/animacia ikon.
Alebo mas na mysli efekty tem. http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.ph ... 6#p7176326
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 22. 3. 2010 15:05

tak mám takový anketní dotaz : jak často se Vám u E72 oběvuje hláška "chyba systému" ? stejně jako u E71 jediný co s tím udělat je dát OK ale tak to nezmizí, až vyjmutí baterky.
Mě to dělá průměrně 2 x denně. jako něják ho nepřeťežuju, jsem průměrný uživatel co si nainstaloval jen skype a pár her, ale ta "chyba systému" mě vytáčí.
a když mám víc otevřenejch apps, a pak zapnu foťák, vždy se restartne, což je super vopruz, kor když mám 77mms zdarma :-l
soft - 022.007
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 22. 3. 2010 15:11

To se mi ještě nikdy nestalo. Dnes sem nainstaloval Skype, tak doufám, že nezačne :)
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 22. 3. 2010 16:04

taky jsem to zatím nepozoroval, mám ji ale zatím pár dní, ale o to intenzivněji se jí věnuju... ;)
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 22. 3. 2010 20:42

faktse Vám to nestalo??? že by to bylo proto, že se jí věnuju málo? :hm to by bylo nadmíru divný, a neboj, Skypem to rozhodně není
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 23. 3. 2010 08:05

Rozhodne to neni normalni a neni to ani pretezovanim. Ja bych v prvni rade udelal hard reset, prip. preinstaloval FW a kdyby to nepomohlo, tak servis.
Naposledy upravil Fíla dne 23. 3. 2010 09:52, celkově upraveno 1
Důvod: Necituj předchozí příspěvek!
RobertS
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka