Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hokysan píše:Josef Simon píše:Pravda je, že jsem byl v Italii a navi .......
Jen otázka,nepomohlo by vám všem nahrát do telefonu dannou zemi-tedy mapy země -do které pojedete,než vyrazíte z ČR?Já,pokud pádim do DE,stáhnu si mapu a v německu se pak v poho spojím i vypnutou asistencí.
Ivo Kocera píše:Rolls píše:Zdravim uzivatelov (aj tych buducich) e72
3/Hodiny setrica. V navode je uvedene: "Když je aktivován spořič displeje (displej je černý), můžete stisknutím navigačního tlačítka zobrazit datum a čas" Neviem ci to spravne chapem, ale ako sporic mam "ten tenky pruzok zobrazujuci datum, cas a profil" a ak stisnem akekolvek tlacidlo, tak mi ho nezvyrazni.... Je to mozne ?
Rolls
Volbu spořiče s digitálními hodinami a datumem v tenkém proužku používám, když mám zamknutou klávesnici stačí stisknout a podržet střed směrové klávesy a rozsvítí se na displeji veliké digitální hodiny a čas a aktuální profil, téměř přes celý displej. Tato funkce je tím podle mě myšlena.
jkoudy píše:hokysan píše:Josef Simon píše:Pravda je, že jsem byl v Italii a navi .......
Jen otázka,nepomohlo by vám všem nahrát do telefonu dannou zemi-tedy mapy země -do které pojedete,než vyrazíte z ČR?Já,pokud pádim do DE,stáhnu si mapu a v německu se pak v poho spojím i vypnutou asistencí.
Tady si někdo dělá srandu... Samozřejmě, že jsem měl nahrané mapy jak německa tak rakouska... Prostě se tel nikde nechytl. Ať už jsem vypnul A GOS nebo nechal zapnuté. Na všechno mělo podle mě vluv smazání přístupového bodu na GPRS. To znamená, že je to fakt trapný a v zahraničí nevyužitelný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků