Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
blahodej píše:Ahoj, potřeboval bych poradit s malým problémem. Na E72 používám Handy Shell a při vyhledání kontaktu z výchozí obrazovky přes Handy Shell nebo z 12 uložených kontaktů a následném uskutečnění hovoru se mě sice na displeji zobrazí jméno volaného kontaktu, ale to se mě neuloží do protokolu hovorů tzn. když chci následně volat kontakt znovu a vyvolám protokol hovorů zeleným tlačítkem neobjeví se mě jména volaných kontaktů, ale pouze čísla. Při vyhledání kontaktu z obrazovky základního pohotovostního režimu nebo přes rychlé tlačítko kontakty se jméno volaného do protokolu normálně uloží a při opakovaném volání zobrazí. Handy Shell mám oficiálně koupený tzn. žádný crack či neoficiální SN, nicméně používám i jiné aplikace od Handy (Taskman, Calendar). Zkusil jsem i nainstalovat Handy Shell s neoficiálním SN, výsledek úplně stejný. Dříve jsem měl N82, kde to normálně fungovalo. Nevím v čem by mohl být zádrhel, rozdíl mezi E72 a N82 je snad pouze FP2 vers. FP1. Dokáže někdo poradit? Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků