Nokia E72 - nový firmware 081.003 (listopad 2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Karlos009 1. 2. 2011 10:51

Nevíte někdo o softu na nahrávání hovorů, který nepípá? Ty co jsem používal na E71 pípají. Díky.
Karlos009
Junior

Odeslat příspěvekod blahodej 1. 2. 2011 12:40

Ahoj, potřeboval bych poradit s malým problémem. Na E72 používám Handy Shell a při vyhledání kontaktu z výchozí obrazovky přes Handy Shell nebo z 12 uložených kontaktů a následném uskutečnění hovoru se mě sice na displeji zobrazí jméno volaného kontaktu, ale to se mě neuloží do protokolu hovorů tzn. když chci následně volat kontakt znovu a vyvolám protokol hovorů zeleným tlačítkem neobjeví se mě jména volaných kontaktů, ale pouze čísla. Při vyhledání kontaktu z obrazovky základního pohotovostního režimu nebo přes rychlé tlačítko kontakty se jméno volaného do protokolu normálně uloží a při opakovaném volání zobrazí. Handy Shell mám oficiálně koupený tzn. žádný crack či neoficiální SN, nicméně používám i jiné aplikace od Handy (Taskman, Calendar). Zkusil jsem i nainstalovat Handy Shell s neoficiálním SN, výsledek úplně stejný. Dříve jsem měl N82, kde to normálně fungovalo. Nevím v čem by mohl být zádrhel, rozdíl mezi E72 a N82 je snad pouze FP2 vers. FP1. Dokáže někdo poradit? Díky
blahodej
Junior

Odeslat příspěvekod Karlos009 3. 2. 2011 15:25

To mi hlava nebere. :-/ U E71 od asi 3 aktuallizece nerozlišovalo vyhledádávání v telef. seznamu písmena s diakritikou. Tzn. když jsem volal např. Šikmého, zadal jsem Sikm a už jsem ho měl. E72 tohle neumí, musím zadat "Š". Když už to jednou bylo vyřešené, proč to zase nefunguje? :-/
Karlos009
Junior

Odeslat příspěvekod Dave_1984 7. 2. 2011 22:13

Tak po odstranění beta verze email. klienta zase 4 dny výdrž baterie. Nechápu.. :hm
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 8. 2. 2011 02:42

Proč by ne? U beta-verze nikdo nezaručí správný chod. Stačí, aby taková aplikace enormně šťavila výkon, tím zvyšovala spotřebu a problém je na světě.

Odeslat příspěvekod dolnajs 8. 2. 2011 22:04

Ale ne všem to ta beta dělá... :)
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 8. 2. 2011 22:49

Je tam zřejmě ještě nějaký aspekt, který chování aplikace u jednotlivých telefonů individualizuje. Jak říkám, za beta-verzi se nikdo nezaručí. :-)

Odeslat příspěvekod rose26 13. 2. 2011 12:18

Rád bych se zeptal zda je tady někdo komu se úspěšně podařilo rozběhat Garmina na E72?
E72
rose26
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 13. 2. 2011 14:40

Garmin na E72 chodi vytecne bez potizi,staci zakoupit.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod bigm 15. 2. 2011 10:18

Tak jsem svoji E72 úspěšně rozflákal na několik kusů. LCD na prach. Nicméně po secvakání dílů dohromady mi hormádka úlomků zbyla, přesto telefon v podstatě funguje, jenom nic nevidím. Funguje mi po USB i spojení s Nokia PC Suite.
Akorát ať koukám jak koukám, tak v PC suite se nedostanu k poznámkám napsaným v telefonu? Celkem nutně bych potřeboval, mám tam dost důležitých věcí.
Asi jedině sehnat jinou E72 (zatím jsem z šuflíku vyndal E61) a udělat zálohu plnou mobilu a nahrát to do druhé a pak si to z toho vylupat nebo je na to jiná fligna? Nebo dostanu s ek tomu pokud použiju OVI Suite místo PC Suite?
bigm
Junior

Odeslat příspěvekod teret 15. 2. 2011 14:12

Podle mě by stačilo, jen si POZNÁMKY nasynchronizovat do Outlooku (pokud je k dispozici), samozřejmě je potřeba to nastavit tak, aby nedošlo k nějaké kolizi.
teret
Junior

Odeslat příspěvekod bigm 16. 2. 2011 14:57

Bohužel Outlook nemám a nemám tím pádem ani nastavenou synchronizaci s ním. :-(
Používám Thunderbird. Pro OTA synchronizaci jsem používal ScheduleWorld, ale daná služba v prosinci zanikla.
bigm
Junior

Odeslat příspěvekod stampee 17. 2. 2011 18:36

jde udelat i sync s outlook express - ten by mel byt standardne k Internet Explorer.
Staci jen nastavit
stampee
Junior

Odeslat příspěvekod blahodej 18. 2. 2011 20:04

blahodej píše:Ahoj, potřeboval bych poradit s malým problémem. Na E72 používám Handy Shell a při vyhledání kontaktu z výchozí obrazovky přes Handy Shell nebo z 12 uložených kontaktů a následném uskutečnění hovoru se mě sice na displeji zobrazí jméno volaného kontaktu, ale to se mě neuloží do protokolu hovorů tzn. když chci následně volat kontakt znovu a vyvolám protokol hovorů zeleným tlačítkem neobjeví se mě jména volaných kontaktů, ale pouze čísla. Při vyhledání kontaktu z obrazovky základního pohotovostního režimu nebo přes rychlé tlačítko kontakty se jméno volaného do protokolu normálně uloží a při opakovaném volání zobrazí. Handy Shell mám oficiálně koupený tzn. žádný crack či neoficiální SN, nicméně používám i jiné aplikace od Handy (Taskman, Calendar). Zkusil jsem i nainstalovat Handy Shell s neoficiálním SN, výsledek úplně stejný. Dříve jsem měl N82, kde to normálně fungovalo. Nevím v čem by mohl být zádrhel, rozdíl mezi E72 a N82 je snad pouze FP2 vers. FP1. Dokáže někdo poradit? Díky

Žádná rada nebo nápad? Nikdo nemá obdobnou zkušenost třeba i na jiné Nokii s S60 FP2?
blahodej
Junior

Odeslat příspěvekod Firestone 25. 2. 2011 11:08

Možná debilní otázka -- ale jak se řeší psaní diakritiky (třeba v mailu) pomocí té QWERTY klávesnice?
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka