Nokia E72 - nový firmware 081.003 (listopad 2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rose26 26. 3. 2011 19:44

Stačí si nastavit u přístupového bodu přístup jen po zadání hesla.
rose26
Junior

Odeslat příspěvekod teret 30. 3. 2011 11:13

Ahoj, už jste někdo aktualizoval na 54.005 ? Lidi ho moc nechválí, tak by mě zajímalo jestli už ho někdo má a jak je spokojen. V jiné dikuzi k tématu je napsáno: "když mi přijde sms už se mi nezobrazí na výchozím displeji tel. číslo a kontakt od koho zpráva je....". Jinak aktualizace obsahuje toto:

E72 RM-530 - fw. 054.005
changelog:
SIM Lock 3.0
B2B Certificate, phase 1
Startup settings baseline updated (wk47, 2010)
First use experience baseline updated (wk47, 2010)

Menu layout changes

- Camera shortcut is replaced with Ovi Store shortcut in the Home screen
- Removal of Ovi Files
- Vlingo application removed
teret
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 31. 3. 2011 19:31

Já jsem provedl update a telefon se mi zdá rychlejší a docela o dost. Ale bohužel musím potvrdit, že přestal zobrazovat u příchozí sms, kdo ji poslal. Svítí jen okénko s nápisem nová zpráva. Je to celkem škoda, docela jsem si na to zvykl... Ale zase na druhou stranu tu vyšší svižnost systému využiji více... :-) .
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 31. 3. 2011 20:51

Já zrychlení nepozoruju.. SMS moc nedostávám tak ještě nevím :)
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod rose26 1. 4. 2011 08:09

Ja pouzivam na zobrazeni prijatych SMS zprav Best FS Message - primo otevre SMS pres cely display. Problem s nezobrazenym jmenem tak nemam ani s poslednim FW.
rose26
Junior

Odeslat příspěvekod Dave_1984 1. 4. 2011 10:34

Já jsem včera updatoval a žádnou změnu jsem zatím nezaregistroval. Rychlost telefonu je pořád stejná. A sms mi to zobrazuje normálně.
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovojt 1. 4. 2011 11:29

Ahoj! Muzete mne nekdo, prosim, poradit?
Predevcirem jsem aktualizoval firmware v telefonu (sam mi nabizel aktualizaci emailoveho klienta). Jenze po aktualizaci mi prestalo fungovat automaticke doplnovani adresy prijemce (pole "komu"). Kontakty se mi sice nabizeji, ale jsou sedive, cili jakoby neaktivni. Pritom u vsech kontaktu mam porad emailove adresy...
Netusite nekdo, kde je zakopanej pes? Hrozne me to rozciluje...
Uz jsem preinstalovaval firmware (054.005), odinstaloval a zase nainstaloval svoji schranku u Gmailu (v telefonu) a nic.
Diky predem za vase podnety
Ovojt
Junior

Odeslat příspěvekod rose26 1. 4. 2011 12:33

Bohuzel to mam taky. Jen kontakty kterym jsem nove poslal e-mail opet zcernaly. Taky me to moc netesi. Nokie zase makla aby si uzivetele vsimli, ze ji maji.
rose26
Junior

Odeslat příspěvekod Ovojt 1. 4. 2011 14:39

dik za "re".
uz jsem psal na jejich strankach do stezovaciho formulare; mam zkusenost, ze tak do jednoho tydne fakt zavolaj, jenze vetsinou nic nevyresej. stezoval jsem si treba na editaci poznamek v kalendari (kdyz se hrabes v textu, tak ti vicemene cela poznamka zmizi).
Ovojt
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 3. 4. 2011 19:04

Aktualizoval jsem OTA, ale žádné extra změny nevidím. Nedělal jsem formát telefonu, takže viditelné změny poznám asi až po něm. Zatím se mi zobrazuje vše jak dřív a i rychlost je stejná.
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ovojt 5. 4. 2011 14:00

Telefon mi prave sam (!) a bez varovani odinstaloval mailovou schranku, dva pokusy o instalaci zatim nevysly. At jdou vyvojari s verzi 054.005 do haje...
Ovojt
Junior

Odeslat příspěvekod mindwarp.cz 21. 4. 2011 19:43

Ahoj,

hledám na E72 dvě věci a už jsem bezradný. Potřebuji prosím tip na nějakou aplikaci, která při vytažení sluchátek vypne reproduktor. Protože jak známo, když vytáhnu sluchátka, hudba začne hrát nahlas a to vážně nechci. Vím, že něco na to existuje, ale nevím co, nicméně bych to moc potřeboval.

Druhá věc je, že pokud použiji bluetooth headset BH-214, tak ok, funguje. Ale chci mít sluchátka připojená do mobilu, nebo do headsetu. Ale v tom případě mi to vždy napíše Použit mikrofon telefonu. Takže ten v headsetu je pak nefunkční a k ničemu. To by také někde mělo jít změnit, ne? Jinak totiž ten headset ani nemůžu používat. U N900 to šlo takhle v pohodě.

Předěm díky za odpovědi,
Jindra
mindwarp.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 21. 4. 2011 19:50

Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod snse 1. 6. 2011 17:08

Zdravím, u předchozí N78 jsem s tím problém neměl, ale u E72 nevím, jak na to. Jde o tohle: Mám v sms odkaz, na který když kliknu, tak se mi to na web automaticky začne připojovat přes O2 Wap nastavení. Na N78 mi to vždy dalo na výběr, jestli chci použít wifi nebo wap. Tak by mě zajímalo, kde to najdu, popř. kde upřednostním wifi před wapem. Díky moc!
N78 --> E72
snse
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jartop 1. 6. 2011 18:39

Mně to tak funguje... Zkus v Menu-ovl panely-nastaveni-pripojeni-cile
jartop
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka