Nokia E72 - nový firmware 081.003 (listopad 2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zaruch 27. 8. 2012 18:20

Ahojte nokiaci, s e72 som spokojny, mam vsak jeden problem, ked mi bateria zacne signalizovat posledne tri ciarky, hned sa prepne do aktivneho setrenia energie a zacne ukazovat jednu ciarku. Ked ho vypnem/zapnem tak je to v poriadku, ukazuje tri ciarky a vydrzi este 2 dni. Mate niekto s tymto skusenost? Ak ano da sa to opravit?
PS robilo mi to aj pred instalovanim noveho firmware 091.003
Dakujem za postrehy a za rady.
Zaruch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 8. 2012 18:24

Ten režim by měl jít vypnout, ne?
Vypínací tlačítko a vypnout ten režim. Je to tam?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Bender1 26. 10. 2012 11:17

Už mám Nokii E72 a už je dost poškrábaná. Nevíte, kde prodávají za dobrou cenu kryty a překrytují vám to na místě? Nerad bych kupoval díly na pochybných e-shopech. Nebude popřípadě lepší zajít do servisu Nokia? Díky.
Bender1
Junior

Odeslat příspěvekod Petr H.. 11. 11. 2012 11:57

Já jsem koupil nový přední kryt na e-shopu. Vybíral jsem ten, kde psali "originál Nokia". A jsem spokojený. Vyměnil jsem si ho sám, na youtube jsem si našel návod na rozebrání mobilu... Jen jsem pak trochu bojoval se smítky prachu na displeji, ale nakonec se zadařilo.

Včera jsem si v mobilu stáhnul a nainstaloval češtinu na čtení zpráv. Hlas Zdena, mělo to cca 1,5 MB. V mobilu je to nainstalováno, ale při výběru jazyku čtení se čeština stále nezobrazuje. Čím to a jak na to?
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Abracas 11. 11. 2012 19:09

A neni hlas Zdena jen do navigace?
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 11. 11. 2012 19:23

Jazyk zdena je pre citacku.

Skus restart telefonu ak si ho nerobil.Aj ked menim jazyk na swype musim restartovat mobil. Aj pri vacsine instalacii. Hlavne ak sa jedna o systemovu aplikaciu.

na n97 mini je nastavenie hlasu menu/nastavenia/telefon/hlas/volby/jazyky na nacitanie a v sekcii hlas je polozka jazyk/cestina a polozka hlas/zdena. Integrovany pomocnik pise ze je to pre citacku sprav.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr H.. 12. 11. 2012 05:05

Restart jsem zkoušel ale nepomohl. Stále v nabídce jazyků čeština není :-(
77. mobil - LG G3 16 GB
Petr H..
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 29. 11. 2012 11:12

nedávno jsem vytáhnul ze šuplíku starou E72ku, a kupodivu jsem pro ní našel ofiko update FW na verzi 091, v názvu vlákna zatím stále starší 081.. ;)
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bender1 1. 7. 2013 17:15

Poslední dobou se mi seká E72 víc než bych chtěl a mám v ní aktuální firmware. Po poslední instalaci mi připadalo, že mobil měl všechna data po instalaci a nemusel jsem nic obnovovat. Jakým způsobem nahraju pouze čistým firmware do mobilu? Jde to opravdu v Nokia Suite? Díky. Používám jako záložní ale právě bych na něm teď ocenil rychlost.
Bender1
Junior

Odeslat příspěvekod šulda 1. 7. 2013 17:35

Formát trojhmatem, ale pozor, smaže vše (samozřejmě mimo FW :) ). No a pokud po něm budeš obnovovat komplet data ze zálohy tak budeš tam kdes byl před ním :mrgreen: (na případnou otázku - co je to trojhmat, hned odpovím - Google)
šulda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bender1 1. 7. 2013 19:55

Díky. :D Už jsem chtěl jít začít luštit v Nokia Suite nějaké další možnosti... Právě, že jsem předtím neobnovoval ani a už to zase jelo na stará data.
Bender1
Junior

Předchozí stránka