Nokia E72 - nový firmware 081.003 (listopad 2011)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 29. 3. 2010 08:10

marecex1511 píše:...ta druha, ta brown, tak ta vydrzi pri tej istej zatazi /denne 30sms, 2hod volania, web na wifi tak 2hodny, a cez 3g tak 4 hodiny,a taka hodka gps/ vydrzi kludne 6 dni..

tak to budeš asi první uživatel (nejen E72, ale jakéhokoli mobilního telefonu obecně), kterýmu vydrží na baterku dýl, než jsou uváděný laboratorní hodnoty... ;)
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 29. 3. 2010 12:21

já mám taky Brown verzi. 4-5dní a zdá se mi, delší asi o den než E71
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod Levapw 30. 3. 2010 15:08

Zdravím.Chci se optát jak je silné vyzvánění? Mám N86 a uvažuji o E72. ve stupnici 1až 5, bych u N86 dal klidně tu pětku.Jak je na tom E72,díky.
Lumia 620 + paměťová karta 16GB.Nokia
Levapw
Junior

Odeslat příspěvekod IceKiller 30. 3. 2010 22:24

dá se nějak nastavit u E72 jas a kontrast displeje nebo přepínání denní a noční režím? v noci to pálí do očí jak blázen a zbytečně žere baterku. nikde jsem nic nenašel. děkuji za info.
IceKiller
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 30. 3. 2010 22:59

IceKiller mozno takto
menu/nastavenia/telefon/displej/snimac osvetlenia
alebo menu/nastroje/nastavenie/vseobecne/displej
alebo aplikacia GreenPhone. viz moj podpis (Neskusal som).
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Josef Simon 31. 3. 2010 07:57

IceKiller : funguje ti světelné čidlo?
Canon EOS 500D, Canon 18-55 IS, Canon 50mm f/1.8II, Canon 17-55 f/2.8 IS USM, Canon 70-300 IS USM, UV Hoya HD 77mm, Hoya PL-Cirkular HD 58mm
Josef Simon
Junior

Odeslat příspěvekod pitak 31. 3. 2010 17:51

funguje ti světelné čidlo?

A to se pozna jak? :) Mam E72, chvili jsem mel i E52 (nez mi dosla trpelivost ;) a u obou se to chova stejne - tj. ze nastaveni "Svetelne cidlo" (nebo jak je to cesky - Light sensor) ve skutecnosti nastavuje jas za "svetla" - za "tmy" se pak malicko ztlumi (na fixni hodnotu). Ovsem kdyz si nastavim nizky vychozi jas (mam to na minimum, i tak je to naprosto dostacujici), cidlo timpadem nedela vubec nic.

Proc, ach proc jsi to Nokio neudelala tak jak by to bylo LOGICKE - tj. dve nezavisla nastaveni jasu pro "svetlo" a "tmu"... :-l
pitak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slawall 31. 3. 2010 19:16

Ten světelná senzor je asi na S60 3rd nějaký jiný, než na 5th edice...brácha měl N79, tam to fungovalo nějak pochybně, na 5800 to funguje plynule, reakce na světlo je okamžitá, na E52 to funguje stejně jako na N79.
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 31. 3. 2010 19:30

Mne to cidlo na N95 (3rd) reagovalo tiez pomalsie ako na N97 mini. Na obidvoch telefonoch mam jas nastveny na min. Ked s N95 vojdem zo slnky do tmavej chodby telefon sa az po chvili rozsvieti.

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slawall 31. 3. 2010 22:35

Spíše naopak ne? Když jdeš ze slunka do tmy, tak displej pohasne. :-)
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kniter 31. 3. 2010 22:45

Na N95 fw 21. original. Mam jas nastaveny minimalne a okrem rozsvietenia klaves v tme sa este trosku rozsvieti displej. Na slnku sa mi to mohlo zdat, ale skusal som zasvietit na cidlo lampou a potom ho od lampy odtiahnut. Niekolko krat. a vzdy som sa sustredil na displej. Bez lampy sa displej po chvily trochu rozsvietil.

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slawall 31. 3. 2010 22:53

To je nějaké divné, poněvadž na přímém světle je displej podsvětlován více, než ve tmě, kde nepotřebuješ takový jas.
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IceKiller 31. 3. 2010 22:55

vůbec nepozoruji rozdíly když je světlo nebo když to čidlo zakryji uplně. a našel jsem tam jen nastavení toho čidla na min střed a na max. bylo to dané na střed tak jsem dal minimum ale rád bych aby to čidlo nějak líp fungovalo nebo aby se to dalo nějak rychle a pohodl nastavit ručně.
IceKiller
Junior

Odeslat příspěvekod Louis.scorn 2. 4. 2010 14:19

jo tak teť sem to zkoušel na bílém pozadí emailu. a když sem pod lampičkou bez zakrytí čidla svítí displej - samozřejmě. Když sem pak čidlo zastínil, asi po 2sec se ztmavil, ale jen o trochu. taky bych chtěl, aby se ztmavoval víc v noci. mělo by to čidlo být citlivější, ale je stejně citlivé asi jako moje stará W890i. prostě v noci je dobrý přepnout si na úsporu energie. to svítí úplně nejmíň.
možná že se opakuju,možná že se opakuju,možná že se opakuju
Louis.scorn
Junior

Odeslat příspěvekod noproblemo 2. 4. 2010 19:12

paraada...
u noveho FW pro Vodafone soudruzi zapomneli na svitilnu - drzim mezernik a prdlacka
noproblemo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka