od Josef Simon 23. 4. 2010 09:44
Tak jsem nakonec zvítězil nad veškerým SW. Aktualizace se nakonec povedla, vymazal jsem všechno co bylo od Nokie v pc a začal se vším znova, pro jistotu jsem si vzal i nový kabel co byl přímo k E72, jinak používám ten klasivký starý dlouhý. Nainstaloval jsem prve OVI, tam se nekonečně začaly stahuvat aktualizace a po hodině jsem to zarazil. Nainstaloval jsem teda daklší program a to Nokia Updater a světe div se, najednou to vše bez problémů šlo. Pak už jsem víc netestoval, bylo už dost pozdě, tak dneska doinataluji zbytek a uvidím, každopádně OVI jde pryč, na to si asi nezvyknu. Jinak co se týče poznatků s novým FW, tak si myslím, že to jde lehce rychleji, ale aby ne, když se to pročistilo, ale zatím ani jednou nenastala chyby při přepínání profilů mezi normálním a tichým pomocí tlačítka, třív to dost blblo a po přepnutí se to vždy vrátilo na profil normální.
Canon EOS 500D, Canon 18-55 IS, Canon 50mm f/1.8II, Canon 17-55 f/2.8 IS USM, Canon 70-300 IS USM, UV Hoya HD 77mm, Hoya PL-Cirkular HD 58mm