5310 xm - problém

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dawe606 5. 7. 2009 15:06

Zdravím, mám problém se svou nokií 5310 xm. Když zapnu telefon, nějakou dobu funguje normálně, po chvíli se ale začne zasekávat až zamrzne úplně. Když ho restartuju, tak ani nejde zadat PIN, ale stačí chvilku počkat a je to bez problémů. Zhruba před čtvrt rokem mi to dělalo to samé, ale udělalo to jen jednou a přestalo to dělat samo, nevěnoval jsem tomu pozornost. Myslel jsem, že by to mohla být softwarová chyba, proto jsem aktualizoval firmware. Vypadalo to, že je po problému, nicméně teď už je to zase stejné, jako před aktualizací... nevíte, v čem by mohl být problém?
dawe606
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ARS 6. 7. 2009 09:53

Skus ho pouzivat bez pamatovej karty, ak pojde normalne, sformatuj kartu, ak nie znova aktualizovat FW.
Opravár mobilných telefónov už od roku 2000.
ARS
Servisák

Odeslat příspěvekod Carismatico 6. 7. 2009 15:07

Viděl bych to na HW poruchu, nový firmware většinou eliminuje předchozí chyby, příp. přidá zas jiné, ale že by problémy přetrvávaly ? to se mi moc nechce věřit :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Michal P 6. 7. 2009 21:53

Tak něco podobného se před pár dny stalo s 5310 mojí ženy. Došlo to do stadia kdy po zapnutí jsem mohl zadávat PIN ale potvrdit už nešel, dali se jen zadávat čísla. I s přehrátím FW pomocí NSU byl problém. Nakonec se to povedlo z vyplého stavu jsem ho při připojeném kabelu zapnul a aktualizace se chytla.
Od té doby je klid, zatím.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Deleted user 6. 7. 2009 21:59

Tak na to se těším. Má mi teď přijít od kamaráda jedna 5310 XM, která tak nějak podobně zlobí a já se budu pokoušet ji přes NSU dávat dohromady. Vzhledem k tomu, že se k ní ten hoch nechoval zrovna úplně slušně, je trošku rozsekaná, takže mám obavu, co s tím vůbec je a jestli ji ještě vůbec dám dohromady. :D

Odeslat příspěvekod muchacho 22. 7. 2009 22:04

Taky se mě po nějakém přísunu dat via BT začala hryzat 5310XM stejným způsobem, jak je tu popisováno (po zapnutí se zpomaloval až do totálního hryznutí, řešitelného vytáhnutím baterky, ani vypnout nešel...), už jsem se děsil a viděl ho v servisu, ale nakonec jsem zjistil, že je zaplněná paměť telefonu, tak jsem většinu souborů přesunul na kartu a už chodil jak děcka do školy... ;-)
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior