Nokia 6720 Classic

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod keruvaj 18. 10. 2009 16:44

Díky, ale mně se tam prostě skladby na kartě neobjevují, jen originální vyzvánění od nokie. Přitom ty moje skladby normálně poslouchám... není někde něco jako aktualizace?
keruvaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mimous 18. 10. 2009 16:59

Díky za odpovědi.
Já jsem zatím zkoušel se stereo repro jen 6233, která má krásný zvuk.
Už jsem se rozhodl, že do tohohle telefonu půjdu. ;-]
mimous
Junior

Odeslat příspěvekod x---x---x 18. 10. 2009 17:15

Tento telefon je opravdu dobrá volba :-)

Co se týče šedé verze ( tmavě šedé - Iron Grey ), žádné "zapatlávání" na ní nepozoruji. Proto jsem jí taky dal přednost pře "hnědou", na které je to vidět.

Občas poslouchám rádio přes zapnutý repráček, ale hlasitost je pro mě nedostačující ( když nastavím na max ). Poradí někdo, jak zvýšit hlasitost? Děkuji
x---x---x
Junior

Odeslat příspěvekod sicto 18. 10. 2009 18:57

Zdravím, přemýšlím o koupi tohoto mobilu. Zajímalo by mě, jestli se nějak negativně projevuje vyšší hmotnost telefonu a v porovnání s E 52 o trochu menší displej a také jestli v praxi chybí absence wifi. Jako druhého kandidáta mám právě E 52, u které mi nejvíce vadí častá ztráta signálu, jak jsem se dočetl, proto bych spíše volil tento telefon. Chtěl bych zkrátka telefon, který je po všech stránkách uživatelsky příjemný. Velice děkuji za odpovědi.
sicto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mimous 18. 10. 2009 19:31

Buď wifi využiješ nebo ne. Když ne, jako většina lidí, tak tento telefon postačí :D
mimous
Junior

Odeslat příspěvekod x---x---x 18. 10. 2009 19:40

Vyšší hmotnost telefonu? Myslím, že těch pár gramů je naprosto neznatelných, aspoň tedy pro mě :-)
Co se týče wi-fi, v telefonu nepoužívám, takže nechybí.
O E52 jsem také přemýšlel, ale co jsem pročítal fóra, lidé s ní mají samé problémy, takže jsem ji zavrhl. A jsem rád, 6720 mi plně vyhovuje.
x---x---x
Junior

Odeslat příspěvekod radek.novak 18. 10. 2009 20:21

sicto> těžko říct, to si musíš porovnat sám, co pro tebe bude lepší :-). s E52 je opravdu dost problémů a k tomu navíc ten špatný signál - já od ní dal ruce pryč, i když velký displej a velká baterka, opravdu lákavá kombinace.
radek.novak
Junior

Odeslat příspěvekod Drummer 19. 10. 2009 13:11

jirkausti píše:ne nejde to. Asi budeme muset trošku zatlačit na Nokii, aby to změnili v nové verzi softwaru, tak jak to má třeba E52. Tam se to nastavuje nezávisle. ;-)

By Mě docela zajímalo jestli existuje nějaké oficiální fórum pro Nokii, kde můžete psát jednotlivé chyby nebo případně přání k fw. telefonů?
Drummer
Junior

Odeslat příspěvekod sicto 19. 10. 2009 16:54

Dnes jsem mobil poprvé viděl naživo a musím říct ,že se mi opravdu líbí. Dobře se drží v ruce a zpracování vypadá kvalitně. Jediné, co mě vrtá hlavou je to, že mi prodejce říkal, že Nokie se Symbianem jsou pomalejší, než hloupé telefony. Myslel jsem, že je to přesně naopak. Můžete toto tvrzení nějak objasnit. Díky
sicto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radek.novak 19. 10. 2009 17:11

Tak už jsem přešel od teorie k praxi :-)

sicto> to je sice pravda, ale není symbian jako symbian. Moje E50 se symbianem je pomalá jak šnek zatímco 6270 je opravdu velmi rychlá :D
Přílohy
IMG_0690.JPG
IMG_0690.JPG (75.09 ) Zobrazeno 2826 krát
radek.novak
Junior

Odeslat příspěvekod mimous 19. 10. 2009 17:19

radek.novak píše:Tak už jsem přešel od teorie k praxi :-)

sicto> to je sice pravda, ale není symbian jako symbian. Moje E50 se symbianem je pomalá jak šnek zatímco 6270 je opravdu velmi rychlá :D

á krásný telefon sice se mi nechce čekat, ale zase třeba půjde s cenou dolů. :-)
mimous
Junior

Odeslat příspěvekod ivan55 19. 10. 2009 17:38

Já měl 4roky nokii 6021 a nemůžu říct,že by byl mezi nimi v rychlosti nějaký rozdíl! Čím víc si s 6720 hraju,tím víc se mi líbí! A mám ho v hnědě barvě a jak tu někde,někdo psal,že se upatlává a jde na ni všechno vidět,tak to teda není pravda. Vůbec jsem nic takového nezaznamenal.
ivan55
Junior

Odeslat příspěvekod jirkausti 19. 10. 2009 17:49

Nenašli jste už někdo funkční aplikaci na rozsvícení LED diod? (svítilna)
Zkoušel jsem aplikaci Besttorch a S60SpotOn.
BestTorch stále žádá výběr Hotkey klávesy, ale ať vyberu cokoli, píše to (Not allowed). S60SpotOn pro změnu místo bílých LED rozsvítí červenou, která se používá jako indikační při natáčení videa. :-D
jirkausti
Junior

Odeslat příspěvekod radek.novak 19. 10. 2009 18:11

nedá se nějak nahradit ten prohlížeč obrázků? rád bych na fotky koukal bez nutnosti otočení telefonu.
radek.novak
Junior

Odeslat příspěvekod ivan55 19. 10. 2009 18:13

Jakou paměťovku máte ve své 6720? (Značka,velikost).
ivan55
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka