Nokia 6720 Classic

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jirkausti 19. 10. 2009 18:45

radek.novak píše:nedá se nějak nahradit ten prohlížeč obrázků? rád bych na fotky koukal bez nutnosti otočení telefonu.

Nastav si automatické otáčení.
Menu >>> Nastavení >>> Nastavení >>> Aplikace >>> Foto-Video >>> Fotografie >>> Otočit snímek

...a nebo máš vypnuté polohové čidlo. Zapneš zde:
Menu >>>Nastavení >>> Nastavení >>> Obecné >>> Nastav.snímače (Vypnuto -> Zapnuto)

ivan55:
mám 8GB Apacer a zatím bez problémů ;-)

Jirka
jirkausti
Junior

Odeslat příspěvekod radek.novak 19. 10. 2009 19:36

jirka> díky díky, teď už to frčí :)

jirkausti píše:Nenašli jste už někdo funkční aplikaci na rozsvícení LED diod? (svítilna)

bohužel, buď mi to nefungovalo nebo to rozsvítilo pouze to červené světýlko. Snad se časem něco objeví :-)
radek.novak
Junior

Odeslat příspěvekod strib74 21. 10. 2009 20:01

zdravím, podařilo se už někomu z vás úspěšně vypnout zvuk při focení?
strib74
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirkausti 21. 10. 2009 20:40

Ano. Stáhni si aplikaci camerasoundoff.sis, nainstaluj, a v menu telefonu vypni Tóny výstrah.
Postup včetně podepsání aplikace je zde:
http://dejvidek.blog.mobilmania.cz/2009 ... -co-s-nim/

Já pro změnu hledám aplikaci na automatický záznam hovorů. Zkoušel jsem Best Call Recorder, ale ten každých 15s nepříjemně pípá. :-/
jirkausti
Junior

Odeslat příspěvekod x---x---x 22. 10. 2009 18:55

to strib74: kdyby jsi četl pořádně o nějaké stránky zpět jsem tu vystavil odkaz s návodem...

Pokouším se nějakým způsobem zvýšit hlasitost reproduktoru ( je pro mě na max. nedostačující ). Ale zatím se nedaří. Nemá někdo nějakou fintu?
x---x---x
Junior

Odeslat příspěvekod sicto 22. 10. 2009 19:25

Zdravím, jen se chci zeptat, zda jste zatím spokojeni s telefonem :) Dík
sicto
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirkausti 22. 10. 2009 19:29

x---x---x:
mě se zdá hlasitost celkem dobrá. (vzhledem k prťavosti repráčků) Mohl bys mi prosím poslat na mail nějakou mp3, která se ti zdá slabá? Rád bych to porovnal s mými.
Jirka

sicto:
Já spokojen jsem. ;-) Ještě sháním nějakou aplikaci na nahrávání hovorů bez pípání a něco na rozsvícení LED, pak budu spokojen maximálně :lol:
jirkausti
Junior

Odeslat příspěvekod ivan55 22. 10. 2009 20:04

prosím o radu,přítělkyně chce poslat z mé 6720na její 6300 melodii na budík alarm2.aac,ale nemůžeme to nikde najít. Ikdyž to najdem tak to zřejmě bude mít nokia chráněno autor.právy,co myslíte?!
ivan55
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 23. 10. 2009 14:11

Zkus aplikaci Xplore, ta to umí odeslat.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod ivan55 23. 10. 2009 17:12

Prosímtě trošku mi to upřesni, já mám tenhle telefon sotva týden :-/
ivan55
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 10. 2009 17:13

Stáhni a nainstaluj aplikaci X-Plore, spusť ho a najdi v některé složce ten zvuk a odešli ho pomocí bluetooth.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod radek.novak 24. 10. 2009 15:36

Nikdy jsem neměl mobil s GPS modulem a byl jsem k tomu vždy tak trochu skeptický, každopádně teď jsem svůj názor změnil :).

Navigace v 6720 funguje geniálně, signál vždy chytnu do 15-20 vteřin (s AGPS) a přesnost je opravdu slušná - úplně něco jiného než na bratrovo N95. Trochu mi mrzelo, že nebude fungovat Tomtom, ale poté co jsem zkusil Nokia mapy, bych se k tomtomu už nevrátil - jsou rychlé, aktuální a navigují mnohem logičštěji než Sygic. Sehnal jsem si na to doživotní licenci, ale to sem už moc nepatří... :-)

Jinak celkově jsem s tímto mobilem moc spokojený. Oproti E50 je znát velký pokrok.
radek.novak
Junior

Odeslat příspěvekod miroh 24. 10. 2009 20:20

Navigace v 6720 funguje geniálně, signál vždy chytnu do 15-20 vteřin (s AGPS) a přesnost je opravdu slušná - úplně něco jiného než na bratrovo N95. Trochu mi mrzelo, že nebude fungovat Tomtom, ale poté co jsem zkusil Nokia mapy, bych se k tomtomu už nevrátil - jsou rychlé, aktuální a navigují mnohem logičštěji než Sygic. Sehnal jsem si na to doživotní licenci, ale to sem už moc nepatří... :-)

Doživotnú licenciu na nokia maps? Odkial a za kolko? Môžes aj do Sukromnej správy.
Panasonic NV-GS 500
miroh
Junior

Odeslat příspěvekod x---x---x 25. 10. 2009 10:43

Nemá někdo tip, jaký používat v telefonu program s funkcí diktafon? Případně kde ho seženu? Sice tam je už zabudovaný, ale je omezený jen náhráváním 1 hodinou. Popřípadě, zda se to dá nějak obejít a nastavit nahrávání až do vyčerpání karty. Děkuji
x---x---x
Junior

Odeslat příspěvekod ivan55 27. 10. 2009 20:41

Jj...navigace je perfektní,ale štvou mě jiný věci...např baterka, nevím kde výrobce došel na ten blábol 500hod..... Vydrží mě tak slabý 3dny. Blbý je že to nemá třeba "zprávy přímo na displey",to jsem často používal. Indikátor ztracených událostí by vůbec nemusl "dýchat",ale jen blikat při něčem zmeškaném a ne jen tak:-( Dneska jsem objevil zevnitř na "sklíčku" fotoaparátu smítko prachu.Nechápu jak se tam dostalo.To bych u tohoto telefonu nečekal...
ivan55
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka