Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ego42 22. 10. 2009 14:58

Je tu někdo, kdo používá s E52 nějaký A2DP headset? Prostě stereofonní bezdrátová sluchátka. U E51 trvalo odladění do současného uspokojivého stavu tak rok a půl, tak mě zajímá, jestli to u E52 funguje dobře už z krabice, nebo se zase bude čekat na 4. major verzi FW.
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod holkoun 22. 10. 2009 15:12

seterwohipikule píše:Slot má. Napadlo tě vůbec otevřít manuál, mrknout do recenze? Tohle už je silná káva...

v recenzi jsem to asi přehlid....a manual nemam k dispozici, jinak bych se tady neptal, ty silo....

nejsem tu poprve (jen mam jinej nick) a jestli mi nemas co rict, tak nepis proste nic... ptam se tech kteri vi, a kterym nevadi ze se treba "blbe" ptam...a misto toho, aby vetu o tom jak jsou oni chytri a ja blbej, tak napisou tri slova, kde to je...neprijde ti to prijatelnejsi?

Ale ona je to takova moda, ze...
Naposledy upravil holkoun dne 22. 10. 2009 15:21, celkově upraveno 1
holkoun
Junior

Odeslat příspěvekod holkoun 22. 10. 2009 15:19

Majkl vP. píše:Je pod krytem akumulátoru na boku - maličký, ale je tam. Nedovedu si představit, že by takový telefon bez podpory paměťových karet mohl vůbec existovat. :-]

diky...no ja prave taky ne:-) napadlo me ze to bude pod aku....ale zatim sem se dostal za tu minutu jen k povrchu a instalaci opery:-)
holkoun
Junior

Odeslat příspěvekod habis 22. 10. 2009 15:44

ta černý provedení se mi libí asi nejvíc..ale nikde sem ho ještě neviděl.. :-)
habis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oookoook 22. 10. 2009 16:00

primo na hlavni strance http://www.nokiastore.cz je ted upoutavka na akci, ze k E52 zakazunik zadarmo dostane HF.

Neni mne jasne, jaky to ma mit smysl, pokud je e52 opravdu tak poruchova, jak se zda, proc by jich Nokia chtela co nejvic prodat, kdyz ji to akorat pridelava dalsi nezanedbatelne naklady? Predpokladam, ze servis musi docela casto menit desku a telefon prekrytovat, navic s vedomim, ze to nepomuze. Nebo je to proste akce, jak se zbavit nepovedenych kusu a doufaji, ze dalsi dodavka uz bude lepsi? (asi nemistny optimismus)
Nokia Lumia 620
oookoook
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepino.t 22. 10. 2009 17:16

čus chlapi !! tak mi dorazila E52 z servisu..zatim ji trapim asi 7hodin a vypada to tak nějak OK !! Ale když čtu že jen přehrali firmware a nic jinyho .§.§.:!:!:§
Jedina změna že mi ted souhlasi product code na štitku pod baterkou i v telefonu, tak uvidim.....

Mam ale velikou prosbu už setu o tom psalo..
když si dam do founa jinou pamětovku jak na ni přesypat všechno
to co bylo na ty originalce ????
je tam toho cca 500MB..
pepino.t
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 10. 2009 17:35

holkoun píše:
v recenzi jsem to asi přehlid....a manual nemam k dispozici, jinak bych se tady neptal, ty silo....

nejsem tu poprve (jen mam jinej nick) a jestli mi nemas co rict, tak nepis proste nic...

Velký problém je taky vlézt prostě na pár minut k netu a zjstit to, píšou to všude.
Nebo si stáhnout manuál viewtopic.php?f=6&t=1040365
Hezký den ;-)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod crappy 22. 10. 2009 17:42

holkoune nedelej si z nas srandu :) - a priste zkus treba neco takoveho http://www.google.cz/search?hl=cs&rlz=1 ... =&aq=f&oq= :)
crappy
Junior

Odeslat příspěvekod Johny. 22. 10. 2009 17:58

Ahoj,
tak E52 mam 3týdny a ty samí problémy, rámeček měl vůli a odlupoval se, odlepovalo se vzadu písmeno N a byl pomalej, kupoval sem ho u T-mobilu. Odnesl sem ho do nokie a tam mi za tři dny vyměnili komplet kryt, udělali reinstal fw na záruku a bylo to. Doporučuju všem...
Johny.
Junior

Odeslat příspěvekod Josef Simon 22. 10. 2009 18:36

To Johny.
A co se tím tím všechno vyřešilo?
Canon EOS 500D, Canon 18-55 IS, Canon 50mm f/1.8II, Canon 17-55 f/2.8 IS USM, Canon 70-300 IS USM, UV Hoya HD 77mm, Hoya PL-Cirkular HD 58mm
Josef Simon
Junior

Odeslat příspěvekod Johny. 22. 10. 2009 19:05

vsechno s cim sem mel problem, aspon prozatim...kdyztak to tam odnesu znova
Johny.
Junior

Odeslat příspěvekod bakada 22. 10. 2009 20:41

handy Shell pouzivam a jsem docela spokojeny,akorat to vyhledavani rovnou z obrazovky jsem taky nepochopil. Vyhledava to podle nejakeho zvlastniho klice. Jinak je uplne bez problemu.
bakada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tvalusek 22. 10. 2009 20:50

Aplikacá Rádio nevidí wifi přístupový bod, chce tahat přes paketové přenosy. Jde to nějak ošetřit? Zkoušel jsem hledat, ale asi jsem hledal špatně ... Manuál pochopitelně mlčí
tvalusek
Junior

Odeslat příspěvekod pacizek 22. 10. 2009 21:04

Chci vás všechny varovat před koupí nokie E52. Po estetické stránce a našlapanosti funkcí je to špička. Ale od začátku to byl průserový telefon, neustále se zasekává, jediným lékem je vždy vytáhnout baterii a znovu zapnout. Hlas je mnohdy strašně špatně slyšet, vypadává GPS. Onehda se mi znovu sekl, vyndal jsem baterii a už jsem ho nenahodil vůbec. Reklamace neuznaná, údajně spadl, ohlá systémová deska, trhliny a já nevím na co všechno mě to neuznali. O průserovosti E52 se již ví a Nokia ČR drží pusu. Měl jsem ho 2 měsíce,...drahá hračka za 8000,- Kč. Ruce pryč od E52.
pacizek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Crozz 22. 10. 2009 21:52

pacizek píše:Chci vás všechny varovat před koupí nokie E52. Po estetické stránce a našlapanosti funkcí je to špička. Ale od začátku to byl průserový telefon, neustále se zasekává, jediným lékem je vždy vytáhnout baterii a znovu zapnout. Hlas je mnohdy strašně špatně slyšet, vypadává GPS. Onehda se mi znovu sekl, vyndal jsem baterii a už jsem ho nenahodil vůbec. Reklamace neuznaná, údajně spadl, ohlá systémová deska, trhliny a já nevím na co všechno mě to neuznali. O průserovosti E52 se již ví a Nokia ČR drží pusu. Měl jsem ho 2 měsíce,...drahá hračka za 8000,- Kč. Ruce pryč od E52.

tak to máš blbý, já sem sním naprosto spokojenej, žádný problémy nemám :-P
checht
Crozz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka