Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
seterwohipikule píše:Slot má. Napadlo tě vůbec otevřít manuál, mrknout do recenze? Tohle už je silná káva...
Majkl vP. píše:Je pod krytem akumulátoru na boku - maličký, ale je tam. Nedovedu si představit, že by takový telefon bez podpory paměťových karet mohl vůbec existovat.
holkoun píše:
v recenzi jsem to asi přehlid....a manual nemam k dispozici, jinak bych se tady neptal, ty silo....
nejsem tu poprve (jen mam jinej nick) a jestli mi nemas co rict, tak nepis proste nic...
pacizek píše:Chci vás všechny varovat před koupí nokie E52. Po estetické stránce a našlapanosti funkcí je to špička. Ale od začátku to byl průserový telefon, neustále se zasekává, jediným lékem je vždy vytáhnout baterii a znovu zapnout. Hlas je mnohdy strašně špatně slyšet, vypadává GPS. Onehda se mi znovu sekl, vyndal jsem baterii a už jsem ho nenahodil vůbec. Reklamace neuznaná, údajně spadl, ohlá systémová deska, trhliny a já nevím na co všechno mě to neuznali. O průserovosti E52 se již ví a Nokia ČR drží pusu. Měl jsem ho 2 měsíce,...drahá hračka za 8000,- Kč. Ruce pryč od E52.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků