Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fleggy 27. 10. 2009 08:29

Prosim vas, nevite nekdo, jestli je mozne ke kontaktu namluvit vlastni hlasovy "tag" (nebo jak to rict), pres ktery by se hlasove vytacelo? Zjistil jsem, ze v aute pri pripojeni na handsfree se hlasove vytaceni jmenem kontaku skoro vubec nechyta. Se starou Nokii 6230i, ktera dovolovala vlastni namluveni, s tim nebyl vubec zadny problem. Diky moc.
fleggy
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 27. 10. 2009 08:32

hanni píše:dejvidek: Zalezi iba na servise, ci budu zmenu PC budu povazovat za porusenie zarucnych podmienok. Takze nebral by som to na lahku vahu.

Bacha to asi nezáleží na servise, ale přímo na Nokii, protože po připojení telefonu do online systému se objeví hláška, zda je telefon v záruce či nikoliv a pokud by nebyl a servis by přesto závadu udělal jako záruční, tak mu to nikdo (= Nokia) neproplatí. Ať mě ale nějaký servisák vyvede z omylu. Měl sem telefon ve dvou servisech a bylo to v pořádku a to je tam přitom vidět jak sem PC měnil, kdy, jakou verzi, kolikrát sem přehrával fw a tak dále.
Neberu to na lehkou váhu, ale zároveň říkám že není rovnítko mezi změnou PC a ztrátou záruky.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod korenisko 27. 10. 2009 10:16

jolinar píše:tak telefon je v Cellentu (pry do konce tohoto tydne by melo byt hotovo), ale zapomnel jsem jim tam jeste nahlasit to, ze me druha strana spatne slysi a taky sem vlastne mohl podotknout ten signal, i kdyz nemyslim, ze by s tim neco delali (kdyz to tak čtu). Tak to treba reknu pri dalsi reklamaci, az se mi zase vypne (jak to uz udelalo par lidem hned po vyzvednuti :D)

A kedy si ho tam dával?
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jolinar 27. 10. 2009 12:49

korenisko: včera večer...přesněji pár hodin před napsaním mýho příspěvku.
jolinar
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 27. 10. 2009 13:17

Tak to dúfajme, že aj môj bude do konca týždňa.
Momentálne totiž používam staručkú 3100. :o)
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod a.baloo 27. 10. 2009 14:11

... nebol by som az taky optimista, ja ho mam v servise od 7.10. a stale nedorazili nahradne diely. reklamoval som volny ramik, "uvolnene" tlacidla 1,4 a 7 a presvitajuce svetlo pod klavesou menu a raz do tyzdna ked sa opytam ako to vyzera je odpoved stale rovnaka - "... este neprisli nahradne diely...v nokii su objednane od 9.10."
Naposledy upravil a.baloo dne 27. 10. 2009 14:13, celkově upraveno 1
E52, E66
a.baloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod topinka1 27. 10. 2009 14:11

Opakuji otázku má někdo koupenou E52 po 15.9. ? Jsou s ní problémy?
topinka1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a.baloo 27. 10. 2009 14:23

ja som ho kupoval 18.9., na slovensko prisiel 16.9. a uz je v servise ako pisem vyssie
E52, E66
a.baloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kabur 27. 10. 2009 14:45

Koupil jsem ho 16.10.Dosud zadny problem.Az dnes se vypnul.Sam.
kabur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Johny. 27. 10. 2009 15:19

ja kupoval 9.10. a v pohode, jen uvolnenej ramecek
Johny.
Junior

Odeslat příspěvekod Greg HOUSE 27. 10. 2009 17:27

Já jsem kupoval 20.10. Uvolněnej rámeček; odlišný stisk tlačítka "1" oproti ostatním; protější strana si zatím 4x stěžovala že mě slyší, jako bych měl telefon v kapse; zatím 1x samovolný restart.. :-\ .
Greg HOUSE
Junior

Odeslat příspěvekod Josef Simon 27. 10. 2009 19:13

Tak podle toho co píše Greg HOUSE to zrovna nevypadá na odladění toho zázraku, vypadá to, že nakonec ještě seženu E51. :-)
Canon EOS 500D, Canon 18-55 IS, Canon 50mm f/1.8II, Canon 17-55 f/2.8 IS USM, Canon 70-300 IS USM, UV Hoya HD 77mm, Hoya PL-Cirkular HD 58mm
Josef Simon
Junior

Odeslat příspěvekod tvalusek 27. 10. 2009 19:23

Já mám E52 od minulé středy, rámeček se hýbe jenom trošku, starý Siemens CX65 byl daleko rozhrkanější.

Jenom jedna zajímavost: Když si nechám poslat stav kreditu přes *101#, po příchodu odezvy a jejím odklepnutí se neobjeví pohotovostní displej, jenom horní stavová část, kontextové klávesy jsou mrtvé, "domeček" přepne na home screen, z něj ale červené sluchátko skočí zpátky do mrtvého brouka, ve kterém fungují jen dvojklávesy. Evidentně nějaký proces končí nekorektně, ale "dlouhý domeček" ho neukáže, asi si budu muset pořídit onačejší process manager - nebo přehrát firmware :-)
tvalusek
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 27. 10. 2009 19:24

a.baloo píše:... nebol by som az taky optimista, ja ho mam v servise od 7.10. a stale nedorazili nahradne diely. reklamoval som volny ramik, "uvolnene" tlacidla 1,4 a 7 a presvitajuce svetlo pod klavesou menu a raz do tyzdna ked sa opytam ako to vyzera je odpoved stale rovnaka - "... este neprisli nahradne diely...v nokii su objednane od 9.10."

a ktorý servis?
cms alebo mobilask? Prípadne nejaký ich zástupca? Dik
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod valdapa 27. 10. 2009 22:09

Chtel bych vedet jestli ma uzivatelske vyzvaneni pro SMS.Jestli ano, jak se nastavuje-neprisel jsem na to
Dekuji
valdapa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka