Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod a.baloo 28. 10. 2009 12:36

korenisko píše:a ktorý servis?
cms alebo mobilask? Prípadne nejaký ich zástupca? Dik

cms
E52, E66
a.baloo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod korenisko 28. 10. 2009 12:41

FrankNStein píše:Lidi, proboha, neřešte to tady, ale v servisech. Ať Nokia vidí kde jsou chyby a hlavně procentuálně jak často. Jinak si budou pořád říkat tu svojí, že je kritizuje jen pár ubožáčků, co nenávidí značku a prostě jen za každou cenu hledá chyby. Na druhou stranu, přesně tito kritici i zde mezi námi snižují naší důvěryhodnost. Přece, když mám pochybnost o nějaké značce, tak si její výrobek buď nekoupím, nebo mohu nadávat jen sám sobě, že jsem ho koupil a on má nějaké mnou očekávané problémy.

Tu nieje taký, kto by nenávidel značku nokia, však nekúpi si značku, ktorú nenávidí. Forum je nato, aby sa o problémoch vedelo a aby sa riešili. A - aj na to aby noví (budúci) majitelia vedeli ako to je s týmto modelom.
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Johny. 28. 10. 2009 14:12

maaris1 píše:
Johny. píše:Ahoj,
tak E52 mam 3týdny a ty samí problémy, rámeček měl vůli a odlupoval se, odlepovalo se vzadu písmeno N a byl pomalej, kupoval sem ho u T-mobilu. Odnesl sem ho do nokie a tam mi za tři dny vyměnili komplet kryt, udělali reinstal fw na záruku a bylo to. Doporučuju všem...

Ten nový rámeček už se nerozhýbal? Kde jsi reklamoval, jaký servis? Mně v servisu trčel celkem dloho se stejnou věcí a musí znovu. Proto mě zajímá, kde se to dá vyřešit rychleji a zda to opravdu pomohlo, alespoň tomu rámečku,i když tam mám spoustu dalších věcí (nefunkční GPS, druhá strana mě neslyší, já neslyším kvůli špatnému reproduktoru, podsvícení displeje nereaguje na vnější osvětlení, zatím tedy alespoň přestal samovolně restartovat). Díky

Zatim se mi nevratil, ceka se na nahradnil dil ale jak ho budu mit tak sem dam zpravu jak to dopadlo...jinak, ohledne reklamaci nokii, vzdy jen v autorizovanym servisu nokie protoze u operatora to trva vzdycky mesic a stejne jen prehravaj fw
Johny.
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2009 14:19

Johny: a kam si myslíš, že to operátor pošle? Pokud jsou problémy s hw, tak se nepřehrává jen firmware, dělá se to, co je nutné. I servis na to má měsíc.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Johny. 28. 10. 2009 14:22

seterwohipikule: to jo jenze nokia, teda aspon tady v usti to dela na miste a nikam to neposila...a kdyz se jen prehrava fw tak je to na pockani a ne na mesic...
Johny.
Junior

Odeslat příspěvekod FrankNStein 28. 10. 2009 17:25

korenisko: Když tu čtu některé příspěvky, tak si tím nejsem zcela jist. Ale jinak s Tebou souhlasím.
FrankNStein
Junior

Odeslat příspěvekod jolinar 28. 10. 2009 17:55

ja mam taky osobně zkušenosti jako, že mě ve hluku lidi neslyší nebo když zapnu handsfree tak telefon začne filtrovat sám sebe, restarty (nakonec vypnutí a servis), trocha volnější rámeček, svitici dioda taktéž, prach pod displeyem taky a mirne poškrabaný displey (je to vidět jen proti světlu)

Ten prach je otřes, měl sem předtím sony ericsson K800i a neni tam stále ani smítko po 3 letech takže to je krize no...a to sem byl z E52 tak unešenej.
jolinar
Junior

Odeslat příspěvekod crappy 28. 10. 2009 19:08

ach jo kdyby tak E75 mela stejny procesor a baterku tak neni co resit... mozna jeste pockat na E72 ale od myslenky koupit E52 zacinam pomalu ale jiste upoustet :(
crappy
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2009 19:18

Crappy: ty jsi porovnával rychlost E52 a E75, nebo hledíš jen na papírovou hodnotu procesoru?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod crappy 28. 10. 2009 19:38

seterwohipikule:

no mel jsem v jednu chvili v ruce jak E75 tak E52 ani na jedne nebylo nic nainstalovanyho a ta 52ka se mi zdala sviznejsi... no a nebo se pletu? kazdopadne e75 s instalovanyma vecma byla takova jakasi vlacna kdyz jsem ji videl u kolegy... pokud to nekdo muze porovnat a rekne ze to je to samy tak bych byl vdecnej

a kdyz to vezmu kolem tak i kdybych se na to dival papirove tak E75 ma procesor stejny s E51 co uz je nejakej cas venku
crappy
Junior

Odeslat příspěvekod raduzza 28. 10. 2009 22:43

raduzza píše:Ahoj lidičky, poradí někdo, jak vypnu natvrdo WLAN a taky GPRS připojení? Skenování vypínám a furt to skenuje, nachází síťě apod. Vyskakuje mi tam také VOLBA PRIPOJENI --- > nalezená wifi síť a SLUZBY WAP, já to chci vypnout natvrdo, hlavně WAP a GPRS, to nikdy nebudu používat ani. No tak snad se mi to už povedlo.

Abych to upřesnil, v EMAILu, který mám nastavený, je třeba odškrknout v nabídce Kdy synchronizovat-Dny připojení ty dny, které jsou zatrhnuté, protože pak se chce připojovat na NET a proto vybízí k připojení.
raduzza
Junior

Odeslat příspěvekod hojko 28. 10. 2009 23:56

fido_cz: Co znamena neupravene? Myslis nekomprimovane?
hojko
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 29. 10. 2009 08:36

2Hojko: Ano
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod ego42 29. 10. 2009 10:31

Zdá se, že nový FW je na světě! Zatím zřejmě ještě ne oficiálně ale pouze pro servisy, ale předpokládám, že by neměl být problém dostat ho do telefonu přes Phoenix nebo NSS.
Viz např.
http://www.a2phone.com/e52-rm-469-caredp-2-0-europe
nebo
http://www.dm-nokiaflash.net/latest-fir ... urope.html
Vyšly i verze pro jiné regiony, ale ty tady asi nikoho moc nezajímají.
Tak zkoušejte, testujte... .)
Petr
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod michalpavlik 29. 10. 2009 12:24

ego42 píše:Zdá se, že nový FW je na světě!...

Mozes to niekde vyupnut ? Alebo niekdo kdo tam ma konto ?

Dik
E72 Silver - 8G MicroSD Kingston,
Old device`s: HTC Hero, E52 Silver, HTC TouchPro,Nokia E51, Nokia E50, and many many more
michalpavlik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka