korenisko píše:a ktorý servis?
cms alebo mobilask? Prípadne nejaký ich zástupca? Dik
cms
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
korenisko píše:a ktorý servis?
cms alebo mobilask? Prípadne nejaký ich zástupca? Dik
FrankNStein píše:Lidi, proboha, neřešte to tady, ale v servisech. Ať Nokia vidí kde jsou chyby a hlavně procentuálně jak často. Jinak si budou pořád říkat tu svojí, že je kritizuje jen pár ubožáčků, co nenávidí značku a prostě jen za každou cenu hledá chyby. Na druhou stranu, přesně tito kritici i zde mezi námi snižují naší důvěryhodnost. Přece, když mám pochybnost o nějaké značce, tak si její výrobek buď nekoupím, nebo mohu nadávat jen sám sobě, že jsem ho koupil a on má nějaké mnou očekávané problémy.
maaris1 píše:Johny. píše:Ahoj,
tak E52 mam 3týdny a ty samí problémy, rámeček měl vůli a odlupoval se, odlepovalo se vzadu písmeno N a byl pomalej, kupoval sem ho u T-mobilu. Odnesl sem ho do nokie a tam mi za tři dny vyměnili komplet kryt, udělali reinstal fw na záruku a bylo to. Doporučuju všem...
Ten nový rámeček už se nerozhýbal? Kde jsi reklamoval, jaký servis? Mně v servisu trčel celkem dloho se stejnou věcí a musí znovu. Proto mě zajímá, kde se to dá vyřešit rychleji a zda to opravdu pomohlo, alespoň tomu rámečku,i když tam mám spoustu dalších věcí (nefunkční GPS, druhá strana mě neslyší, já neslyším kvůli špatnému reproduktoru, podsvícení displeje nereaguje na vnější osvětlení, zatím tedy alespoň přestal samovolně restartovat). Díky
raduzza píše:Ahoj lidičky, poradí někdo, jak vypnu natvrdo WLAN a taky GPRS připojení? Skenování vypínám a furt to skenuje, nachází síťě apod. Vyskakuje mi tam také VOLBA PRIPOJENI --- > nalezená wifi síť a SLUZBY WAP, já to chci vypnout natvrdo, hlavně WAP a GPRS, to nikdy nebudu používat ani. No tak snad se mi to už povedlo.
ego42 píše:Zdá se, že nový FW je na světě!...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků