Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod korenisko 8. 11. 2009 20:31

dejvidek píše:Mnou známé změny.

Změny ve vestavěném prohlížeči, nyní Flash Lite verze 3 a Widgety (nezkoušeno blíže)
Blíže nespecifikované úpravy v FM Rádiu
Aplikace přímo napojená na Nokia Music Store
Přímé hledání v telefonu (netuším zda to tam bylo předtím, kdysi toto šlo i v novém fw do E51)
Nokia mapy ve verzi 3.01

A predtým tam bola FlashLite ver.2.1?
FM rádio: keď som ho počúval, tak to sem-tam urobilo pauzu, take prask, puk a hralo dalej par minut a potom znova... Takže asi to?
Hladanie tam bolo (myslim)

Telefon stale v servise, dufam, ze tento tyzden mi pride a pozriem sa mu znova na zubok :-)
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rose26 8. 11. 2009 22:17

Slender píše:
dejvidek píše:
No a jak s tím automatickým vyhledáváním připojení... může např mail automaticky zjišťovat nové zprávy? Příp. kde to vypnout? Stve mě to na displayi, vždycky po odemknutí kláves to musím zrušit. Díkes.
S.

Řešil jsem úplně stejný problém a nakonec jsem našel, že u jednoho email-účtu (přímo v jeho v nastavení ) bylo zaškrtnuto aktualizovat ručně jednou za hodinu. Tak jsem to zrušil a je pokoj. Tento účet se vytořil v telefonu sám (tel. je od Vodafonu).
E72
rose26
Junior

Odeslat příspěvekod bakada 9. 11. 2009 00:05

bakada píše:Mam skromny dotaz. Mam tez nainstalovany Handy Shell,ale vyhledavani T9 mi funguje nejak zmatene. Kdyz tuto aplikaci vypnu a volim primo z displaye je to v poradku. Nepostrehl jsem neco pri nastaveni? Diky za radu.

Btw. telefon mam uz pres mesic a jsem s nim uplne spokojeny. Snad to vydrzi.

Nemohl by mi nekdo prosim poradit jak na to vyhledavani u Handy Shell? Je to vyborna aplikace,ale to zmatene vyhledavani je docela zasadni problem. Diky.
bakada
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod saput 9. 11. 2009 08:29

Měl bych jeden dotaz na zdejší zkušené. Je normální že GPS v E52 na stejném místě ve stejnou dobu (tj. předpokládám stejná poloha družic) se chová pokaždý jinak? Tj. někdy najde 5 družic během 30vteřin a někdy ani jednu ani během půlhodinovýho hledání? A potom dále - na jakým principu funguje kompas?Je závislej na nalezených družicích,nebo funguje i bez nich? Nebo záleží i na poloze mobilu, tj. zda jej držím svisle, nebo vodorovně? Mám pocit, že to taky ukazuje pokaždé jinak a ne vždy se mi otáčí do směru jízdy? A poslední dotaz - nejsem schopen E52ku donutit aby při spuštěných mapách pořád svítil displej ať nastavuju co chci jak chci...!!! k čemu pak mapy jsou když pokaždý dřív nebo později stejně zhasne displej a není na něm nic vidět.
Díky všem!!!
saput
Junior

Odeslat příspěvekod RobertS 9. 11. 2009 10:26

@ saput: samozrejme GPS se na stejnem miste muze chovat pokazde jinak. Zavisi to napr. na tom zda navigaci zapnes tam, kde jsi naposledy vypnul nebo ji zapnes uplne jinde. Vliv muzou mit i jine faktory. Pokud ale ani za pul hodiny GPS nenajde satelity, je to prinejmensim na restart navigace, nebo i telefonu. Displej sam od sebe nezhasne, v nastavenich mas zvoleno aby zhasinal. Musis nastavit aby byl porad zapnuty.
RobertS
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 9. 11. 2009 10:50

dejvidek píše:Já už sem to psal asi 2x, žádné převratné změny se ve verzi 022.009 nekonají, dosud sem neobjevil na zásadní novou / upravenou funkci kvůli které bych musel nad novým fw jásat. HW problémy nový fw nevyřeší, ale to už sem taky psal.
dejv

Takze v podstate ked nemam problemy so stabilitou, strata moznosti hacku mi za update FW rozhodne nestoji
hanni
Junior

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 9. 11. 2009 11:31

k té navigaci, resp.rychlosti nalezení fixu... osvědčilo se mi souběžné zapnutí aplikace GPS data - - Poloha spolu s navigační aplikací (lhostejno, zda jde o Sygic, Garmin XT nebo cokoliv jiného), alespoň Sygic takto nalezne signál GPS družic nesrovnatelně rychleji...
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hrach.cz 9. 11. 2009 12:53

v ovi suite je ode dneška již dostupná oficiální aktualizace na nový firmware!
hrach.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 9. 11. 2009 13:03

A já jen doplním, ať někdo nezkouší instalovat verzi 022.008, je to verze pro německý a rakouský T-Mobile :-D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod fleggy 9. 11. 2009 13:55

Otázečka - plánuju update FW přes OVI Suite. Jsou nutné nějaké speciální kroky, než ten update pustím? Zatím jsem si udělal jenom zálohu pomocí OVI Suite. Ještě jsem to nikdy nedělal, tak bych nerad o něco přišel. Díky moc.
fleggy
Junior

Odeslat příspěvekod bucho311 9. 11. 2009 14:22

Je nový FW k dispozici pouze pro nebrandované telefony, nebo je k dispozici už i customizovaný FW? (jde mi o Vodafone...) Díky za odpověď
bucho311
Junior

Odeslat příspěvekod hanni 9. 11. 2009 14:27

fleggy: Ziadne specialne kroky nie su. Odporucam zalohovat si aj vsetko potrebne z karty a po prehrati FW zformatovat kartu, aby si sa vyhol pripadnym problemom s aplikaciami nainstalovanymi na karte a podobne.
hanni
Junior

Odeslat příspěvekod fleggy 9. 11. 2009 14:51

Jestli tomu dobře rozumím, tak tím formátem přijdu o aplikace nainstalované na kartu. Neměl bych je nejdřív standardně odinstalovat? Dík
fleggy
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 9. 11. 2009 14:51

Pre produkt kod mojej E52 0575063 to vypisuje starý fw.
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka