Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bastien 7. 4. 2010 23:46

Dobrý den pánové, poradil by někdo neználkovi s následující věcí? Mám E52 a koupil jsem k tomu handset Nokia BH607. Spárováno, funguje, ale... Je-li blue v E52 vypnutý, tak po jeho zapnutí se automaticky nespáruje mobil s handsetem. Musím do záložky Spárované přístroje a tam vybrat BH607 a zadat Připojit k audio zařízení, což je zbytečně mnoho kroků. Přitom set mám nastavený jako Autorizovaný. Zkoušel jsem několikrát zařízení odebrat a přidat, ale nic se nezměnilo. Se starou Nokií nebo SE stačí spustit blue a mobil si bez dalšího sám najde a připojí se ke sluchátku. Umí prosím někdo poradit, aby se E52 při zapnutí blue sama hned připojila ke sluchátku? Moc díky za radu.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod jiri733 8. 4. 2010 10:28

Nejdřív si zapni BT na mobilu a pak si zapni HF. Měly by se hned najít. Aspoň mě to tak funguje. Pokud to udělám obráceně, tak se mi to nespojí.
jiri733
Junior

Odeslat příspěvekod Timberland 8. 4. 2010 16:20

Dobrý den všem, chtěl bych zeptat, jestli někdo nevíte, jak udělat aby se mi při otevření galerie neotočil displej? Raději bych to měl jako u staré E51 a pak si zvolil otočení, pokud bych chtěl... Díky moc za radu. Tim.
Timberland
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 8. 4. 2010 17:11

No tak máš 2 možnosti. Buď si zapni snímač v nastavení telefonu a nebo si otevři editor zpráv, zvol vložit obsah a obrázek nebo video. Co ti bude víc vyhovovat?
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mart22 8. 4. 2010 17:19

mart22 píše:galerie je nanic, zkus resco photo viewer

Ahoj, dnes jsem přišel na problém s gmailem, dřív se mi to nestávalo. Teď po každém připojení se hned odpojí, takže když si chci přečíst zprávu, tak se musí znova připojit, Nastavení jsem nijak neměnil

Prostě hned jak se ukáže připojeno se ukáže odpojeno. Taky teď experimentuji s nastavením a místo ikony zákaz zastavení to ukazuje šedé kolečko co toje

EDIT: vyřešeno, nevím jak, ale smazal jsem pár zpráv, od doby kdy to začlo blbnout a jde to.
NOKIA E52
Sony Cybershit DSC-HX100
mart22
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 8. 4. 2010 19:10

jiri733 píše:Nejdřív si zapni BT na mobilu a pak si zapni HF. Měly by se hned najít. Aspoň mě to tak funguje. Pokud to udělám obráceně, tak se mi to nespojí.

Díky, pomohl jsi, tvůj návod funguje. Škoda jen, že jiné mobily se připojí ke stejnému HF bez pořadí zanutí.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod mart22 8. 4. 2010 19:54

nedávno jsem zprovozňoval někomu taky HF a myslím, že tam bylo nastavení nějaké, aby ho to hned připojilo, už si to nepamatuje, ale byla do dokonce lowend nokia.
NOKIA E52
Sony Cybershit DSC-HX100
mart22
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 8. 4. 2010 20:18

To máš pravdu, mám také lowend Nokii a Ericssona a u obou se to připojuje ihned bez ohledu na pořadí zapnutí. Holt E52 je něco lepšího - složitějšího. Spíše bych to viděl na chybu FW u E52.
Naposledy upravil Snekac dne 8. 4. 2010 21:15, celkově upraveno 1
Důvod: Poslední příspěvek se necituje
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod jiri733 9. 4. 2010 09:25

Já už si na to zvykl. Prostě nejdřív zapnu BT na mobilu a pak HF a spojí se to vždycky
jiri733
Junior

Odeslat příspěvekod Timberland 9. 4. 2010 12:23

Agent píše:No tak máš 2 možnosti. Buď si zapni snímač v nastavení telefonu a nebo si otevři editor zpráv, zvol vložit obsah a obrázek nebo video. Co ti bude víc vyhovovat?

Díky moc, to je ono :-)
Timberland
Junior

Odeslat příspěvekod meme1255 11. 4. 2010 11:23

Trpí vodofonská E52 tím posunýtým rámečkem u displeye?
meme1255
Junior

Odeslat příspěvekod papluh 11. 4. 2010 12:20

Len pre informaciu. Ak by sa niekto snazil sparovat E52 s MAC OS X a neslo to ani cez plugin z oficialnej stranky Nokie, moze mat podobny problem ako ja. Ten mobil sa hlasi ako
Kód: Vybrat vše
gmi: "Nokia"
gmm: "Nokia E00"
cgmi: "Nokia"
cgmm: "Nokia E00"
Samozrejme plugin je nastaveny na E52(-1/-2).
Riesenie 1: Skusit updatnut firmware na nebrandovany najnovsi a mozno to pojde.
Riesenie 2: Ostavam v zaruke s TMobile fw, takze editnut plugin. Podstatny subor je /Library/PhonePlugins/Nokia_E52_isync_plugin_2v0.phoneplugin/Contents/Resources/MetaClasses.plist
kde na konci su data
Kód: Vybrat vše
            <key>com.apple.gmi+gmm</key>
            <array>
                <string>Nokia+Nokia E52</string>
                <string>Nokia+Nokia E52-1</string>
                <string>Nokia+Nokia E52-2</string>
                <string>Nokia+Nokia E00</string>
            </array>
Ten posledny riadok s E00 som tam pridal uz ja :) Po tomto by ho uz iSync mal najst. Pripadne ho treba odstranit zo znamych BT zariadeni a nanovo vyhladat.
papluh
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaCV555 11. 4. 2010 13:26

meme1255 píše:Trpí vodofonská E52 tím posunýtým rámečkem u displeye?

Moje ne.
JirkaCV555
Junior

Odeslat příspěvekod labus 12. 4. 2010 12:37

Chlapi, jakou nabíječku do auta? DC-6 prý není doporučená, ale funguje. Viz diskuze na http://www.obchod.nokia.cz/nokia-mobiln ... -micro-usb
labus
Junior

Odeslat příspěvekod henda 12. 4. 2010 19:44

to labus: Já používám tuhle: http://www.obchod.nokia.cz/nokia-samona ... -dc-10-usb

je to sice drážší luxus ale za to vymakaný a fakt rychle nabijí..necha se sehnat už kolem 600
henda
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka