Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod obywan 13. 5. 2010 16:27

Taky jsem updatoval na 033.002. Zdá se, že něco udělali s gpskou, protože se mi teď nechce vůbec připojit, nebo to trvá šíleně dlouho :-\
Dá se to přehrát zpátky na starší fw?
:P
obywan
Junior

Odeslat příspěvekod ondraschoffka 13. 5. 2010 17:04

přehrát FW na starší verzi standardně nejde, a ani nedoporučuju, pokud nechcete telefon odepsat (velká většina podobných pokusů končí umrtvením telefonu)... :)
ondraschoffka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ego42 14. 5. 2010 00:45

Proč by to full flashem ve Phoenixu nemělo jít? Máš pro to tvrzení nějaký důvod, nebo jen tak plácáš?
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod michalkosmak 14. 5. 2010 10:44

Poslední dobou mně začalo nějak rezonovat sluchátko při hovoru. Volajícího slyším, ale je to hodně nečisté a drnčí ve sluchátku.
michalkosmak
Junior

Odeslat příspěvekod xanderovitch_1 14. 5. 2010 11:02

Mne se ve Phoenixu bez problemu podaril downgrade na 6300, samozrejme e52 je uplne neco jineho.. Krom toho fw 33. uz TMCZ a O2CZ nabizi dlouho..a ta gps mi zlobila uz na fw.. 22 a na 31.. taky
Naposledy upravil xanderovitch_1 dne 14. 5. 2010 14:35, celkově upraveno 1
xanderovitch_1
Junior

Odeslat příspěvekod guttata 14. 5. 2010 11:07

Zdravím. Občas mi nejdou synchronizovat kontakty přes Ovi. Kód chyby: 838c03ea. Nevíte někdo oč se jedná? Telefon jsem restartoval, PC taky a nepomohlo... Díky.
Martin
Samsung Galaxy Note 2
guttata
Junior

Odeslat příspěvekod jiri733 14. 5. 2010 12:23

Podívej se do nastavení synchronizace. Musíš mít nastaveno: aktivní profil: Ovi.com a nosič dat: Internet.
Já to musím občas nastavit ručně, protože mi to zmizí, když si třeba sesynchronizuju mapy.
jiri733
Junior

Odeslat příspěvekod tucnak 14. 5. 2010 12:53

Prisel jsem u novych fw na jednu novou (pro me ) vec.. Vzdycky kdyz sem nechal bezet na pozadi hudebni prehravac (pauza v prehravani) a nekdo mi volal/ja sem volal, tak vzdycky po ukonceni hovoru pri puvodnim fw hudba nezacala hrat. Ted ? vzdycky zacne hrat.. je to docela neprijemne kdyz na to stale zapominam a staci jen hovor zamacknout cervenym sluchatkem a hudba se azse rozjede coz napr na prednaskach jednanich atd je velice neprijemne az trapne.. Nevite co stim ?
Prožívejte, každý den tak, jako by byl poslední a neoddávejte se naději, že zítra bude všechno lepší.
Mail neexistuje
tucnak
Junior

Odeslat příspěvekod ego42 14. 5. 2010 14:16

To je bohužel starej známej problém, rozhodně by to neměla být vlastnost posledního FW, řešilo se to tady už bratru před půl rokem. Řešení obávám se není. Osobně je mi to celkem buřt, protože interní přehrávač je tak pitomej, že ho stejně prakticky nepoužívám.
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod michalcewr 14. 5. 2010 14:18

Taky vám E52 píská? Když je normálně v pohotovostním režimu a dám ji u uchu, tak jemně píská. Když mi někdo volá a jsem v tichém prostředí, slyším to taky a je to nepříjmný.
michalcewr
Junior

Odeslat příspěvekod tucnak 14. 5. 2010 15:23

A existuje nejakej free prehravac ??
Prožívejte, každý den tak, jako by byl poslední a neoddávejte se naději, že zítra bude všechno lepší.
Mail neexistuje
tucnak
Junior

Odeslat příspěvekod ego42 14. 5. 2010 15:47

Dobrá otázka. V kategorii free moc výběr není, můžeš zkusit třeba OggPlay. Já mám koupenej LCG Jukebox, kterej má skvělý ovládání, ale bohužel trochu problémy s kvalitou zvuku, k jejichž opravě se vývojáři moc nemají. Další placené možnosti jsou třeba PowerMP3 nebo CorePlayer.
ego42
Junior

Odeslat příspěvekod meme1255 14. 5. 2010 17:17

Má tu někdo zkušenost stou origo záložní baterkou od nokie nebo je lepší něco jiného?

díky
meme1255
Junior

Odeslat příspěvekod obywan 14. 5. 2010 20:40

Dá se verze FW 033.002 hacknout? Jak?
:P
obywan
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 5. 2010 21:21

obywan:
sleduj tuto stranku
http://www.helloox2.com/?page=news
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka