Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cleric 20. 6. 2011 07:56

Mně ta citlivost v mé E52 nepřišla tak špatná se zapnutým A-GPS. Docela jsem si na to zvyknul.
Nokia 7110 -> Nokia 6230 -> Nokia E51 (odcizena) -> Nokia E52 (fw 091.003)
Cleric
Junior

Odeslat příspěvekod sejvi 21. 6. 2011 13:15

Obrázek

Existuje nejaky programek pro E52 na pripojeni k DROPBOXu (nahravani, stahovani atd.)?

Na dotykace je sikovny cuteBox - http://store.ovi.com/content/125293?clickSource=search

At hledam, jak hledam, tak na E52 nic podobneho nenachazim... :-|
● HP ProBook 470 (17.3"), Intel Core i5-4200M, 8GB DDR3, AMD Radeon HD 8750M/2GB, 750GB disk, Win10
● Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home
● Huawei P8
sejvi
Junior

Odeslat příspěvekod meme1255 21. 6. 2011 14:21

1. To setup your ‘Remote drive’ from the homescreen go to - Menu/Ctrl.Panel/Settings/Connection/Remote Drives
2. Click Options/New Drive
3. Name your drive, I called mine ‘iDisk’
4. Now add the settings
Address: http://idisk.mac.com/your mobile me username
Access Point: Pick your access point, I left mine to ‘Always Ask’
Username: your mobile me username
Password: your mobile me password
5. Now click back
6. Now click Options/Connect, if successful it will return back to the Remote drives screen without a warning, there is no connected indicator here.

modifikace tohoto návodu pro iDisk by mohla fungovat.....
meme1255
Junior

Odeslat příspěvekod shamanm 22. 6. 2011 07:55

je nejaka podobna aplikacia ako FS Caller?? ale ktora zerie menej RAM? dobre by bolo aby bola free. vecne bojujem s free RAM na E52...tak by som skusil daco ine a mozno aj lepsie ako FS Caller :hm
shamanm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vojta.r 22. 6. 2011 13:53

Mam nastaveno ukladani SMS na pametovou kartu. Cas od casu mi pri pokusu o cteni nove SMS tel. zahlasi, ze pametova karta neni pristupna a SMS bude ulozena do pameti telefonu a prenastavi ukladani SMS na pamet telefonu. Kdyz nastaveni vratim zpet, dalsich x-sms se pak na kartu normalne ulozi. Netusite nekdo, v cem by mohl byt problem ?
vojta.r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aiscis 22. 6. 2011 19:41

Nevim jestli uz se to tu resilo, ale casto se mi pri volani stava ze druha strana slysi neprijemne ozveny sveho hlasu, mam pomerne starou verzi firmwaru, tak pokud ma nekdo zkusenosti s verzi v ktere se toto nedeje budu velice rad za radu:-)
aiscis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod labanek 22. 6. 2011 22:49

vojta.r píše:Mam nastaveno ukladani SMS na pametovou kartu. Cas od casu mi pri pokusu o cteni nove SMS tel. zahlasi, ze pametova karta neni pristupna a SMS bude ulozena do pameti telefonu a prenastavi ukladani SMS na pamet telefonu. Kdyz nastaveni vratim zpet, dalsich x-sms se pak na kartu normalne ulozi. Netusite nekdo, v cem by mohl byt problem ?

Zkus ji vyjmout, a očistit kontakty a jaksepatří jí tam napchat zpět. Pravděpodobně se ti jakoby odpojí ( tel ji nenajde ) a v tu chvíli při příjmu nové SMS ji uloží tam kde to zna : pamět C :idea:
labanek
Junior

Odeslat příspěvekod slavekm 23. 6. 2011 14:17

Nemuze to souviset s tim, ze byl mobil predtim pripojen pres USB jako Velkokapac.uloziste? Pak se ztraci nastaveni pro ukladani zprav na kartu a hlasi to neco podobneho...
slavekm
Junior

Odeslat příspěvekod labanek 23. 6. 2011 15:52

To samozřejmě taky, ale o tom se nezmínil a psal něco, že tel. čas od času napíše - není přístup k pam. kartě (pokud ji připojuje k PC jako Mass storage, tak je to jasné) ...
labanek
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 23. 6. 2011 19:34

aiscis píše:Nevim jestli uz se to tu resilo, ale casto se mi pri volani stava ze druha strana slysi neprijemne ozveny sveho hlasu, mam pomerne starou verzi firmwaru, tak pokud ma nekdo zkusenosti s verzi v ktere se toto nedeje budu velice rad za radu:-)

Výměna repro, pokud je to fakt hrozné, ty nic jiného s tím neuděláš.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vojta.r 24. 6. 2011 20:46

slavekm píše:Nemuze to souviset s tim, ze byl mobil predtim pripojen pres USB jako Velkokapac.uloziste? Pak se ztraci nastaveni pro ukladani zprav na kartu a hlasi to neco podobneho...

Diky, je to ono. Opet jsem o neco malo chytrejsi ;-) . Sice tak uplne nechapu, proc pripojeni pres USB zmeni nastaveni ukladani SMS i kdyz v prubehu toto pripojeni zadna SMS neprijde, ale holt je to asi nutno brat jako axiom a pamatovat na to.
vojta.r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 24. 6. 2011 23:18

vpe
Junior

Odeslat příspěvekod sejvi 25. 6. 2011 17:47

vpe: Diky MOC, to je presne co jsem hledal. :tleskani

Dobry klient DROPBOXU v E52 (tedy Symbian S60 3rd) je Drops60.

Obrázek

Stahovat muzete i zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/19273/Drops60-0.9.910.sisx_89.8KB.html
http://ul.to/ay9p0nvj
http://www.multiupload.com/4JIHZEVVAD
http://share-rapid.cz/stahuj/2398727/drops60-0-9-910.sisx

Kdyby nekdo chtel zacit pouzivat DROPBOX a rovnou startovat s +250MB prostoru navic (zaroven dostanu 250MB i ja), muze vyuzit muj referral >>ODKAZ<<. ;-)

A nejake info, co je to vlastne DROPBOX: Dropbox: vy snad ještě používáte flashdisk? [video]
● HP ProBook 470 (17.3"), Intel Core i5-4200M, 8GB DDR3, AMD Radeon HD 8750M/2GB, 750GB disk, Win10
● Asus Eee 901 Black, 2GB DDR2 667MHz CL5, 4+8GB SSD, 16GB SDHC class 6, WinXP Home
● Huawei P8
sejvi
Junior

Odeslat příspěvekod macik 26. 6. 2011 20:59

Ahojte, potřeboval bych pomoc s 3 věcmi:

1) lze vypnout zvuk foťáku? jak?
2) lze použít blesk jako baterku? jak?
3) u E51 jsem mohl při hovoru nahrávat přes diktafon stisknutím 1 tlačítka na boku přístroje, které u E52 chybí. Jak to děláte, když si chcete hovor nahrát?? Dáváte mobil od ucha a lezete do menu?

Díky moc!!
macik
Junior

Odeslat příspěvekod slavekm 26. 6. 2011 21:29

2. Blesk jako baterka - aplikace PhoneTorch
slavekm
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka