Nokia E52 - aktuální fw 091.003 z května 2012

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Qui1245 15. 6. 2012 14:50

Dobrý den. Potřebuji poradit s E52.
1. Nejde mi šifrování karty. Nastavím kartu jako šifrovanou. Uložím si klíč. Připojím MT k PC jako USB a normálně tam nahraji soubory dtto když vytvořím soubor v office v MT uložím ho a když se připojím k MT via USB je normálně čitelný. Kde dělám chybu?
2. Nemohu synchronizovat googlemail doručenou složku. Nastaven normálně IMAP 993 ostatní složky účku na googlu jsou vidět :- (
Děkuji.
Qui1245
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sachmar 20. 6. 2012 22:05

Kde se dá koupit foťák na Nokia E52?
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod Duhen 21. 6. 2012 17:30

Tak jsem si nahrál FW 091.003 a když si dám obrázek na plochu, tak mi ho divně jakokdyž zdvojí ten aktivní pruh s ikonama a spodní pruh. Taky vám to dělá, myslím že starší FW to zobrazoval normálně. Jinak to šlape.
TV SAMSUNG UE40D6000, TV SAMSUNG UE46F8000
Duhen
Junior

Odeslat příspěvekod jaklik 23. 6. 2012 08:54

Dobrý den. Chtěl bych si do telefonu nainstalovat novou květnovou aktualizaci mapy, ale nemůžu donutit instalátor k instalaci na kartu. Vše mi bez dotazu automaticky instaluje do paměti telefonu. Nevíte, co s tím, prosím. Pavel Jakl
jaklik
Junior

Odeslat příspěvekod Sachmar 25. 6. 2012 20:26

Sachmar píše:Kde se dá koupit foťák na Nokia E52?

Ne nedá foťák je přivařený!
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod Zavajda 28. 6. 2012 11:53

Mám stejný problém jako Duhen. Po instalaci nového FW na verzi 071.003, se mi na displeji "rozřízla" tapeta na dvě části. Je to v horní a spodní části. Včera jsem instaloval novou verzi FW 091.003 a je to pořád stejný. Nevíte co s tím?
Zavajda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sachmar 30. 6. 2012 11:06

Jak se vkládají suřednice GPS,myslím tím,že do mobilu nedám všechny ty čísla která jsou uvedena v navigaci do nějakého místa přikladně tohle: GPS : 49°28'17.40144"N, 17°59'10.6782"E
Sachmar
BAN

Odeslat příspěvekod ekscel 3. 7. 2012 09:38

GPS souřadnice se zadávají poměrně nelogicky mimo aplikaci Mapy. Položka, kterou bys měl spustit se jmenuje "Orient. body", najdeš ji v kategorii "Aplikace". Po spuštění "Orient. body" zvol levým tlačítkem "Volby" - "Nový orientační bod" - "zadat manuálně". Souřadnice se zadávají do 11. a 12. řádku shora "zeměpisná šířka" a "zeměpisná délka". Formát odpovídá tomu co jsi uvedl.
Formát souřadnic lze případně změnit pod položkou "GPS data". Tu najdeš rovněž v sekci "Aplikace" (a pak se volí "Volby" - "Nastavení polohy" - "Předvolby ozn. systému" - "Formát souřadnic")
ekscel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martin.fencl5 5. 7. 2012 19:18

Když je u E52 vyboulená baterka, tak to asi není dobrý, že? O:-)
Sony Ericssony Xperia Neo V a HTC Desire 310
martin.fencl5
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 5. 7. 2012 19:24

To je casto u Nokiackych baterii,takze tu uz vyhod.Navic cena originalnich baterii nokia je dnes smesna.Ja vyhazuji baterii preventivne po jednom roce,to uz zacina pomalu ztracet puvodni kapacitu.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod alliens 6. 7. 2012 16:50

Já kupuju baterie do mobilu u Sunnysoftu, např.: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/036PNO-11 ... 00mah.html
Originál je za 369,-Kč. Mají i levnější neoriginál.
LG G2 Flex
alliens
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alliens 7. 7. 2012 12:49

Sachmar: Já jsem ale z Brna, takže jezdit kupovat něco do Novýho Jičína a nebo si to nechat poslat, s poštovným je to dražší, než si to osobně vyzvednu v Sunnysoftu.
LG G2 Flex
alliens
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krokodeel 9. 7. 2012 12:27

Lidicky, obcas mi E52 blbne, kdyz ji mam v zadni kapse a sednu na ni, tak se vypne. Ale tentokrat uz nejde zapnout, jen vrzne a nejde, a to nedostala zadnou ranu. Nevite co s tim? Zkusit prehrat? Ale data jsou asi v riti coz? :(
krokodeel
Junior

Odeslat příspěvekod siol.a 9. 7. 2012 13:58

Sedas si na mobil a divis se, ze to jednoho krasnyho dne zabalil. Chapu spravne?
Dálniční predátor
siol.a
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka