@Omira:1.)
Pripojenie- Ano, usb kabel bude stacit. V baleni od operatora som ho nemal. Pouzivam kabel z nokie n97mini (CA-101) Pripojit ide aj cez BT. volba PC suite, tlac, pamatova karta.
2.)
Volanie - Na volanie je super. Nezamrza ani mne ani kolegom narozdiel od tazkych symbianov.
3.)
Hudba - Ma hudobnu kniznicu, radio z RDS, stereo vystup, equalizer, ovladanie hlasitosti na headsete(z mojho n97 mini) Ale zvuk sa mi zda chrplavejsi a pisklavejsi ako na n97 mini, ale len trochu.
4.)
SMS - Na sms je tiez vyborna dobre tlacidla. Pod rozpisanym textom sms je na vyber vlozenie obrazka, videa, poznamky z kalendara, temy vizitka, jednoducha zmena na mms, ma grafickych smajlikov, Sms sa da nastavit aj vacsie pismo. SMSky pri redukovanej podpore neskracuje. zacina pocitat od 1000/1 999/1 998/1....
Riadkov pre sms je 9 (male pismo) 6 (Velke pismo) stredne som neskusal.Inak som s nim spokojny.
5.)
Ine +/- - Vydrz nemozem posudit lebo ho malo pouzivam a tak vydrzi tyzdne. Ma velke hodiny na pohotovostnom displeji. Aj ked je setric energie vypnuty displej po minute zhasne a je cierny. Na hry by som to nechcel.
6.)
Karta microSDHC 8GB - kartu som teraz skusal microSDHC 8GB a funguje normalne celkom rychlo (zaplnena na 6,6GB).
Skusal som pustit jednu pesnicku z galerie.Nokia 2700c-2 RM-561 (od t-mobile.sk verzia firmware 7.15)
epilepticfish píše:Ahoj,chci se zeptat: netuší někdo, jak zmenšit ty obří hodiny

na hlavní ploše
to asi nejde