Nokia 2700 classic (diskuze)

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 9. 8. 2010 16:33

Ano. Na N97 mini som stiahol java hru (subor.jar) a poslal cez BT do 2700classic. V telefone to islo priamo spustit kliknutim na priatu ikonku.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kycltov 10. 8. 2010 10:05

lukik: Doporučuji ti počkat si na Nokii C3, ta bude okolo 3500 Kč a bude mít mimo GPRS/EDGE i Wi-Fi a QWERTY klávesnici. Bude tu ale až tak okolo října. :hm
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr1968 10. 8. 2010 10:18

Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kycltov 10. 8. 2010 11:41

Já vím, to je předpokládaná cena, ale v Nokii na Smíchově mi tvrdili 3500 Kč, tak uvidíme. Za 2800 Kč by byla samozřejmě super. Na nokiamanii.cz byla také informace, že bude za 3500 Kč. Omlouvám se za offtopic.

http://nokiamania.cz:

"Nekonečné čekání na Nokii C3 bohužel pokračuje. Prodávat by se měla začít až začátkem října za cenu asi 3 500 Kč.''
iPhone 5S Space Gray
T-Mobile CZ
Kycltov
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukik 10. 8. 2010 16:28

Díky vám za informace, C3 vypadá dost dobře, ale tento telefon chci pro mladšího bráchu (11 let) a ten by wifi ani rychlejší datové přenosy neuplatnil. Jde mu o trochu slušnej foťák, paměťové karty a bezproblémovou instalaci a posílání JAVA her. Což si myslím, že 2700 splňuje docela dobře. Nevím, jestli je v podobné relaci lepší telefon, kdyžtak poraďte. Chtěl jsem Samsung S3310, ale ten právě umožňoval hry pouze stahovat z netu (wapu) rovnou do mobilu..

-- 10. 8. 2010 17:30 --

Jinak pokud byste měli někdo tip na bezproblémový e-shop, kde ji koupit, prosím poraďte. Mně se zatím zdá nejlepší nákup u T-Mobile za 1890,-
Chceš realizovat své sny? Probuď se!
lukik
Junior

Odeslat příspěvekod java22 16. 8. 2010 19:21

Zdravím! Dost mě štve u tohoto telefonu, že když chci poslat SMS na číslo neuložené v seznamu, musím složitě přepínat klávesnici. T9 nepoužívám.
Nevíte, jak na to?
java22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod epilepticfish 19. 11. 2010 16:50

Ahoj,chci se zeptat: netuší někdo, jak zmenšit ty obří hodiny :nenapadne na hlavní ploše viz obrázek ...
Obrázek
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kenobi 10. 2. 2011 20:39

Ahoj.
Když nastavím v upomínce signalizaci s tónem, tak v čase upomínky telefon jen bliká, ale žádný zvuk.Ani v galerii u zvukového souboru nejde ve vlastnostech nastavit soubor jako tón upomínky.U manželky nokie 6300 to jde.Ta je přitom starší a mam pocit že softwarově by na tom tedy měla být hůř.
Díky za radu.
Kenobi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 0mira 27. 3. 2011 19:58

Zdravím všechny,
chtěl bych se vás zeptat na pár otázek, telefon už na trhu nějakou dobu je, takže si myslím, že už je dobou prověřený.

Scháním nějaký telefon, čím nižší cena tím lépe. Telefon budu využívat primárně jako telefon, tzn. volání a SMS, sekundárně jako MP3 přehrávač. Když jsem si tady vyhledal podle parametrů (Nokia/MP3 přehrávač/3,5mm jack) telefony, tak se mi zalíbil konkrétně tento přístroj, už díky tomu, že má lepší displej než ty nejlevnější současné Nokie.

A teď se zeptám:
Má telefon nějaké zásadní mínus vzhledem k požadovaným funkcím? (volání/sms/mp3)
Plánuju do něj koupit pamětovou kartu, 4/8 GB SDHC karty podporuje, že? Dále na přenos souborů na paměťovku mi bude stačit dokoupit microUSB kabel?

To by bylo asi tak vše, za každou odpověď budu rád.

Mirek
0mira
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MarSad 27. 3. 2011 20:51

Ahoj, tak displej asi lepší než u ještě levnějších Nokií bude, ale na druhou stranu je displej kvalitově daleko horší než třeba u Nokie 6303, kterou mám.

Dále vzhledem k oficiálním údajům: http://www.nokia.cz/produkty/telefony/n ... pecifikace čtu, že mobil podporuje pouze microSD (ne microSDHC), takže by měl podporovat paměťové karty jen do 2 GB (jestli jsi ale někde četl, že opravdu zvládá microSDHC, tak se omlouvám), ale mohl bych si ho z okolí půjčit a vyzkoušet, zda tam jdou microSDHC.

V novém telefonu je 1GB karta a kabel pro přenos se musí dokoupit (s microUSB konektorem). Telefon by se při spojení s PC měl zeptat na typ připojení (PCSuite, fotoaparát, MassStorage). Další řešení je využít čtečku paměťovek, avšak nevím, zda je u této Nokie paměťová karta vyndavatelná bez vyndání baterie.

Jinak pro Tvé nároky bych dále doporučil třeba Nokia X2-00.
"Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl."

AUGUSTE RODIN
MarSad
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 27. 3. 2011 21:00

@Omira:

1.) Pripojenie- Ano, usb kabel bude stacit. V baleni od operatora som ho nemal. Pouzivam kabel z nokie n97mini (CA-101) Pripojit ide aj cez BT. volba PC suite, tlac, pamatova karta.

2.)Volanie - Na volanie je super. Nezamrza ani mne ani kolegom narozdiel od tazkych symbianov.

3.)Hudba - Ma hudobnu kniznicu, radio z RDS, stereo vystup, equalizer, ovladanie hlasitosti na headsete(z mojho n97 mini) Ale zvuk sa mi zda chrplavejsi a pisklavejsi ako na n97 mini, ale len trochu.

4.)SMS - Na sms je tiez vyborna dobre tlacidla. Pod rozpisanym textom sms je na vyber vlozenie obrazka, videa, poznamky z kalendara, temy vizitka, jednoducha zmena na mms, ma grafickych smajlikov, Sms sa da nastavit aj vacsie pismo. SMSky pri redukovanej podpore neskracuje. zacina pocitat od 1000/1 999/1 998/1....
Riadkov pre sms je 9 (male pismo) 6 (Velke pismo) stredne som neskusal.Inak som s nim spokojny.

5.) Ine +/- - Vydrz nemozem posudit lebo ho malo pouzivam a tak vydrzi tyzdne. Ma velke hodiny na pohotovostnom displeji. Aj ked je setric energie vypnuty displej po minute zhasne a je cierny. Na hry by som to nechcel.

6.) Karta microSDHC 8GB - kartu som teraz skusal microSDHC 8GB a funguje normalne celkom rychlo (zaplnena na 6,6GB). Skusal som pustit jednu pesnicku z galerie.

Nokia 2700c-2 RM-561 (od t-mobile.sk verzia firmware 7.15)

epilepticfish píše:Ahoj,chci se zeptat: netuší někdo, jak zmenšit ty obří hodiny :nenapadne na hlavní ploše
to asi nejde

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 0mira 27. 3. 2011 21:19

OK, díky za odpovědi. Hlavně Kniterovi, který je vlastníkem telefonu, že.

Jenom jsem nepochopil přesně co si myslel tím "nezkracováním" a "odpočítáváním" u těch SMSek, myslím, že rozumím, ale radši to napiš ještě "jednou" :-)

Jako přehrávač MP3 (zvuk bude jaký bude) má to pohodlné ovládání (samozřejmě nemyslím hudební tlačítka)?

Jinak jsem pro telefon rozhodnut, ale budu ho kupovat z druhý ruky. Viděl jsem několik inzerátů s pár měsíců starými telefony, které mají skoro plnou záruku a ceny se blíží tisíci korunám.

Jen se zeptám, spíše i obecně, na co si dát pozor (teď nemyslím kupování použité věci) při kupování použitého mobilu?
0mira
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 27. 3. 2011 21:37

nezkracovanie sms ze ak nastavis v nastaveni textovych sprav podporu znakov redukovanu, tak mozes napisat aj znaky z makcenom a dlznom čšžť.... a do jednej smsky sa vmesti 160 znakov. Ak das uplnu podporu znakov do sms sa vmesti len 70 znakov.
smsky mozes poslat aj zdvojene alebo mozno az 8. neskusal som. To odpocitavanie 1000/1 999/1 znamena ze kolko znakov uz ma napisana sms. Pre mna je lepsie keby to pisalo kolko znakov este mozem napisat. To zial nejde, kedze to pise 840/1 dalsi znak 839/2

Na co si dat pozor? cina asi take telefony moc nenapodobnuje, pozor na sedivku. ak budes prehravat soft tak prides o cestinu skontroluj produktkod pod baterkou. Dalej ci niesu doskrabane okraje padmi na zem. Potom biely pruzok nalepeny na plechu vedla simkarty pod baterkou ci nezmenil farbu. Dalej hranie reproduktoru, headset, volanie, odfotenie, poslanie cez BT.

Skontroluj imei podbaterkou musi byt rovnake ako na na krabici a v telefone po zadani *#06# a v zarucaku.

Doplnene: pamatovka sa da vybrat aj za chodu telefonu zboku. Teda nie ak prave prebieha prenos dat.
Displej citatelny aj na slnku. Porovnanie: n97 mini nieje dobre citatelna na slnku.

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bacardi99 6. 2. 2012 18:20

viete mi prosim vas poradit ako odblokujem tento telefon ?
bacardi99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 2. 2012 18:26

Ty nijak.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka