Nokia 5230: levný dotyk

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ivhanu 8. 2. 2010 21:55

to 1984now: koukám na to: 25 MB použitá, 58 MB volná, prostým součtem 83 :-). Ale na tom tak nezáleží, vždyť používáš paměťovou kartu, ne?

to Cheetah007: Myslela jsem, že 5230 máš taky, když jsi tak zasvěceně radil :-). Fakt je, že mně naprosto vyhovuje, reakce jsou rychlé (někdy až moc, když ťuknu kam nemám). Hodlám si koupit fólii, ale asi jen na displej, protože se mi nezdá, že by nějak mobil nedržel pohromadě. Zatím mám na displeji jen tu obyčejnou "přepravní", ale i tak reaguje suprově. Spíš jde o to poškrábání, to víš, ženská a náušnice. Ale nemůžu posoudit, jak moc dobře je vybavenej, přešla jsem na něj z hloupý Nokie a zatím se učím a tápu. Naštěstí má můj operátor teď akci s internetem zdarma, tak budu moct vyzkoušet i jak na něm frčí internet a jak dlouho vydrží baterka. S navigací taky počítám, tak budu asi průběžně na nabíječce ;-) . Jen nějak nemám moc času to všechno stihnout.
Naposledy upravil Kniter dne 8. 2. 2010 22:33, celkově upraveno 1
Důvod: prispevky zlucene, nabuduce edituj
ivhanu
Junior

Odeslat příspěvekod Cynka 8. 2. 2010 22:19

díky za odpověď ;-)
Cynka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod olmann 9. 2. 2010 02:42

olmann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cheetah007 9. 2. 2010 03:24

olmann píše:Tak černá už brzy viz. : http://www.obchod.nokia.cz/Nokia-5230-v-barve-Black-Red

Že by se konečně rozhoupali? mě už to tedy může bejt jedno mám za výbornou cenu HTC Diamond,ale fakt mi uniká proč jim to tak trvá a především,proč jako první nabízejí téměř dětské barvy když ta šedo/černá (nepřipomíná vám odstínem khaki obrněnce Siemens M75 ;-] ) varanta vypadá krásně a lidi by jim ruce utrhali....

Jo a jinak,text ze stránek nepotřebuje myslím komentář.....

:arrow: Toto barevné provedení je u zákazníků velmi žádané proto jsme potěšeni, že vám jej již brzy budeme moci nabídnout v našem internetovém obchodě :arrow:
Čekali snad že černou nikdo nebude kupovat nebo jen zastírají že chudáci maďaři :-] ;-) nestíhají pokrýt poptávku :?: a my jsme asi P světa když všude okolo se normálně prodává...ach jo....žiju asi v blbý zemi.

ivhanu
No víš krátce jsem zkoušel 5530XM a v OS se celkem vyznám.
Není to špatná mašina to vůbec,ale zkrátka mi moc nesedí ;-)
Cheetah007

Odeslat příspěvekod wop1 9. 2. 2010 07:39

Vypnutí A-GPS

menu-aplikace-umístění-GPS data-volby-nastavení polohy-metody zjištování polohy, nechat si zaplé jen Integrované GPS :-D
Naposledy upravil wop1 dne 9. 2. 2010 12:13, celkově upraveno 1
wop1
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 9. 2. 2010 09:16

Mam pocit ze uz na to prisla...
Cheetah007

Odeslat příspěvekod 1984now 9. 2. 2010 19:28

Cheetah007: Díky za vyjasnění. Plasťák neplasťák, když nemá výraznější konstrukční chyby, beru ho:-)

ivhanu: Díky za odpověď. Jasně že stačí. Ale pro případ, že vyndám kartu, tak jsem chtěl vědět, kolik se toho vejde přímo do telefonu.

Mám ještě jeden dotaz, ale obecně Symbianovský spíš než že by se týkal konkrétně tohoto modelu: Nakolik se dá základní plocha editovat? Třeba kdybych chtěl vyhodit lištu rychlých kontaktů a hudebního přehrávače a místo toho si na plochu dát kalendář, úkolovník, minutku a rss čtečku. Jde to?
1984now
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod psygma 10. 2. 2010 00:39

1984now píše:Cheetah007:
Mám ještě jeden dotaz, ale obecně Symbianovský spíš než že by se týkal konkrétně tohoto modelu: Nakolik se dá základní plocha editovat? Třeba kdybych chtěl vyhodit lištu rychlých kontaktů a hudebního přehrávače a místo toho si na plochu dát kalendář, úkolovník, minutku a rss čtečku. Jde to?

ano
psygma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod digiking 10. 2. 2010 01:26

v jedne diskusi jsem cetl, ze pry MP3 s promennym datovem tokem (VBR) to prehrava nejak zmrsene - je to vubec mozne?? nechce se mi to moc verit.
digiking
Junior

Odeslat příspěvekod psygma 10. 2. 2010 12:53

pár fotek, všechny nastavení byly tovární :
bez přiblížení:
Obrázek Obrázek Obrázek

s přiblížením:
Obrázek Obrázek
psygma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hudba 11. 2. 2010 04:56

Tak jsem si předobjednala černou variantu. Zatím ji na obchodnokia nemají. Prý dají vědět až příjde. Doufám že to nebude za měsíc.
hudba
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 11. 2. 2010 08:49

S garantovanou cenou 3.890,- ? Snad jsem u nich četl, že jí mají zlevněnou o 700,- jen do konce měsíce. Ale to jsou snad PR plky aby lidi nakupovali. Přeci v březnu nepůjdou s cenou nahoru. Ale i to se už stalo :oops:
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zdenek sport 11. 2. 2010 09:00

Tak že jsem se stal také majitelem tohoto kousku.Jelikoš jsem vlastnil 5800 tak mohu srovnávat a je to vlastně to samé jen očesané ,pro mě o nepodstatné věci:stilus nikdy jsem ho u 5800nepotřeboval trsátko je super a navíc zde díky kinetic. posunu a podstatně citlivějšímu displeji je práce pohádka,3g nepotřebuju u nás a vodafonu není,wifi nepotřebuji dnes je internet bez omezení u operátorů za babku,foťák je podobný sice jen 2mega ale fotí stejně jak v 5800 a to mizerně :D ,druhý reproduktor také nepotřebuji na co,ano chybý karta v balení a kabel ale to jsou prkotiny ,naopak co oceňuji je podstatně kvalitnější konsrtukce,lepší ovladatelnost a citlivost displeje,a i barva bílo modrá není vůbec ve zkutečnosti špatná.Telefon maká parádně neseká se navigace jede parádně tak že já mohu za ty prachy jen a jen doporučit ,momentálně používám ještě Samsung Stár 5230 a pokut bych se měl rozhodnout který je lepší tak tato nokie ale ani samsung není špatný :tleskani
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod Ka.cz 11. 2. 2010 11:54

Můžu poprosit nějakého majitele této Nokie - má to stylus nebo nemá? Na základě posledního příspěvku jsem pochopila že ne, jinde zas píšou že jo, tak by mne zajímalo, jak to ve skutečnosti je.
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod legopark 11. 2. 2010 12:05

zdenek sport píše:...naopak co oceňuji je podstatně kvalitnější konsrtukce,lepší ovladatelnost a citlivost displeje,...

Podtstane kvalitnejsia konstrukcia??? Lepsia citlivost displayia? Som myslel, ze konstrukcne to je to iste, ako 5800?! :shock:
Nokia 6150 -> Nokia 7110 -> Siemens S55 -> Nokia 3110c -> Nokia 9300 -> Samsung SGH i600
legopark
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka