ad HTC HD2) Taky jsem byl z neustaleho cekani nastvany a chtel jsem si poridit HTC HD2 misto N900 ale bylo nekolik duvodu proc jsem to nakonec neudelal:
1) Skoro ta sama cena
2) Nemoznost Interent Bankingu (opera mini neumi certifikaty)
3) Kapacitni display (Male prvky na obrazovce se spatne prstem trefuji, a musíte treba i pulminuty mackat nez se trefite)
4) Kdyz chci video musím ho prekonvertovat - podpora málo formátu oproti N900(dokonce jsem slysel ze N900 umi prehravat video i s titulky!!!!)
5) WM6 - radsi mám opensource resení a treba si i budu chtit neco naprogramovat pro maemo

6) HD2 nema HW klávesnici
7) Nemene chyb nez v maemu - o maemu pisuou ze mu tam chybi to a to, a stejne jak jsem procital fora o HTC HD2, tak si stezovali ze jim treba chybi tyden v kalendari, nebo nejde napsat email a skonci to restartem atd. Takze chyb je tam taky dost

Jedine co je mozna lepsi na HTC se mi zda ze procesor
9) Smesnych 512MB pameti ktere sice jdou rozsirit pametovou kartou, ale to jde i u N900
- Ale zase na druhou stranu ma HTC HD2 Javu a to N900 chybi

A prave jsem se chtel zeptat, jestli tam nejde nejak pres software tretich stran tu Javu doinstalovat, protoze si planuji poridit internet do mobili, kde je ale bohuzel traffic omezen na 150MB, coz kdyz ma treba jedna stranka s obrazky 150MB, tak si moc dlouho neposurfuji a opera mini ma tu fajn funkci, ze tu stranku nejak oreze a dokonale zmensi na par KB, zajimalo by me jestli takovou podobnou funkci nema i ten prohlizec v N900.
Predem dekuji za odpoved