Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
CoolPoker píše:Jak je na tom kvalita repráčků---?? Mám 5800 tak jsem zvědavej jestli na ní v tomhle bude mít N900.. Jinak v ostatním je N900 samo lepší.. Už se těším na Jééžiška
PEPE86CZ píše:Ja nevim jestli ma folie cenu.Stejne je dyspej porad usmudlanej a nejaky maly skrabanecky nevadi.A kdyz uz tak to nenosim v kapse s klicema nebo mincema.Folii jsem mel jednou na HTC a stacilo mi to.Sice tady pisete o nejake zagg folii ,ze s tim je to parada ,ale porad je to folie.A podle me n900 si kupujou lide co ji uz za rok zase mit nebudou a za tak kratkou dobu se nestihne poskrabat.Jeste bych chtel poznamenat , ze v tomhle byla zlata E90, kde byl dysplej schovanej.Mrzi me ,ze Nokia odesla od tehle koncepce , i kdyz na n900 jsem si uz zvykl.
Je tady nekdo kdo nema na N900 folii? Mne prijde ,ze jsem jedinej
A mimochodem, videli jste na tube crash test N900.Tak tam to poskrabal jen kdyz do toho silne ryl klicema.
the.max píše:Tak jestli nekdo rika ze 5800 ma dobry zvuk, tak by mel vyhledat odbornou lekarskou pomoc. Cokoli, co neni v PEVNE reprobedne s alespon 10l obemu je crchlak a sumitko. Opravdu se to neda povazovat za 'kvalitni reprak'. Ja se naopak divim, PROC tam ty chrchlaky cpou, zabiraji tim zbytecne misto a zvysuji hmotnost. Kdo chce neco slyset, pripoji si sluchatka a aspon nebude tolik otravovat okoli.
Jak je na tom kvalita repráčků---??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků