Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
CoolPoker píše:Si myslím, že na krabici bylo made in Korea. A jak je to s tím restartováním. To je tolik vadných kusů??, nebo jich je jen pár a ti co jim to šlape skvěle jsou zticha?? Jinak Šťastné a Veselé všem
kalich. píše:tak pánové dneska ráno jsem vzal N900 do ruky a byla vypnutá. Chtěl sem jí zapnout ale nic. Takže mám po mobilu. A na štědrej den docela na hov**.
marYan77 píše:k tym restarotm: aj ja si myslim, ze sem napise ten,kto s nimi ma problem. ja ju mam doma cca 3 tyzdne a ani jeden restart (nepisal som to tu, lebo nevidim dovod,naco o tom pisat)
N900 je vyrobena v Korei ale myslim, ze debaty typu "ked je to vyrobene tam, tak sa ani nedivim ze su s nou problemy" su podla mojho nazoru blbost. v zasade je Nokii uplne jedno,ci ten mobil vyrabaju Korejci, alebo ludia z Pobrezia Slonoviny - v dnesnom svete predsa ide o naklady. A na druhu stranu neverim tomu, zeby si Nokia (alebo hociaky iny znamy svetovy vyrobca) nepostrazil kvalitu (to si nikto nevezme na triko taky risk, aby pokazil dobre meno znacky). To nie su fake z Chiny, kde si kadekto vyrobi kadeco!
podla mna je skor problem v tom, ze N900 bola vydana na trh skor, ako bola uplne vyladena - to je dan za snahu stihnut vianocny trh. takze neostava len verit a cakan na novy FW...
inak, stastne a vesele
zemj6 píše:... 2) Mám 1. vážný problém: přišla sms s přáním a od té doby bliká na displeji, že je nedostatek místa na další sms. Restart nepomohl. Odmazání části "nepříliš důležitých sms" také nepomohl. Co s tím????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků