Nokia naviguje zdarma

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldasuk 21. 3. 2010 18:50

Podle mne nemáš povolené platby přes kartu na internetu. Já měl kartu také zablokovanou a chyba byla stejná. Aktivoval jsem si to a povedlo se to na poprvé. Ahoj Olda ;-]
Samsung S5610 firmware by Fíla CZ
oldasuk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SmartinS 21. 3. 2010 20:01

Poradíte mi teda?
SmartinS
Junior

Odeslat příspěvekod corsaczek 2. 4. 2010 17:07

Tak jsem nainstaloval grátis Ovi do E71 a měl bych 2 otázky:
- můžu jako cíl zadat souřadnice?
- jde někde na internetu naplánovat trasu (ideálně google) a importovat ji do telefonu?
Díky za odpovědi.
corsaczek
Junior

Odeslat příspěvekod Milan Š. 2. 4. 2010 17:45

A to jsi tam dostal ty grátis mapy? Vždyť E71 není mezi těmi cca 12 telefony, pro které je to komplet zdarma, ne? Nějaký tip, jak to dostat do 6220 Classic a mít to zdarma :-) ? M.
Naposledy upravil Fíla dne 2. 4. 2010 18:53, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
amd ryzen 5 3600 3,6 ghz | gigabyte x470 aorus ultra gaming | 16 gb 3333 mhz | samsung ssd 970 evo plus 500 gb | patriot scorch m 500 gb | gigabyte geforce gtx 1660 ti 6 gb | fractal design define c | be quiet! pure power 11 500 w | logitech g402
Milan Š.
Junior

Odeslat příspěvekod MMMC 2. 4. 2010 19:09

Gratis navigace pro E66 a E71 už je na webu Nokie, byť zatím skrytě. Podívej se do diskusních témat k těmto telefonům, dával jsem tam přímý link na stažení.
MMMC
Junior

Odeslat příspěvekod papluh 6. 4. 2010 11:17

corsaczek píše:Tak jsem nainstaloval grátis Ovi do E71 a měl bych 2 otázky:
- můžu jako cíl zadat souřadnice?
- jde někde na internetu naplánovat trasu (ideálně google) a importovat ji do telefonu?
Díky za odpovědi.

Naplanovat sa da v OVI maps http://maps.ovi.com/ a preniest cez OVI konto online.
papluh
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas-x 8. 4. 2010 14:23

možná blbá otázka,ale jak zjistím,jestli jsou nějaké novější mapy? mám N5800, instalované ovi maps, ale když putím map loader tak je tam jen možnost mapy stáhnout a v ovi suit zase pouze zobrazit nainstalované mapy. Chybí mi tam nějaká verze, nebo možnost zkontrolovat aktuálnost mapových podkladů.
Tomas-x
Junior

Odeslat příspěvekod Storky 8. 4. 2010 17:54

Vážení, sorry za hloupý dotaz, ale mluví vám Nokia navigace? Mám nastavenou Zdenu a přijde mi, že jsem ji nikdy neslyšel mluvit. A má někdo zkušenost s použitím přes těžkou HF v autě? Mluví pak "do auta", nebo stále jen "z telefonu"? Díky
Storky
Junior

Odeslat příspěvekod papluh 9. 4. 2010 13:28

Mam nastavenu anglictinu a tu pocut, najcastejsie hlasky o "speed limit" :) Co sa tyka navigacie, je to jedna z menej ukecanych.
Ale mam to len cez telefon, bez integracie do auta.
papluh
Junior

Odeslat příspěvekod digiking 14. 4. 2010 18:22

Nedavno se tu resilo ta nemoznost vymazani oblibene trasy v ovi maps 3.03. ono to nakonec jde! nasel jsem to v jednom foru:

- Under Favorites click the saved route
- At te bottom of the screen you will see an input field
- Click the input field, you get the keyboard
- Press backspace on the keybord
- Answer 'Yes' and the route is deleted
digiking
Junior

Odeslat příspěvekod D.Č. 15. 4. 2010 11:43

Storky píše:Vážení, sorry za hloupý dotaz, ale mluví vám Nokia navigace? Mám nastavenou Zdenu a přijde mi, že jsem ji nikdy neslyšel mluvit. A má někdo zkušenost s použitím přes těžkou HF v autě? Mluví pak "do auta", nebo stále jen "z telefonu"? Díky

S hlasem ti nepomůžu. Jen Ti chci odpovědět, že přes těžkou bluetooth HF by ti zvuk měl jet přes repro v autě. Mobil jen vysilá a sám nemluví.
D.Č.
D.Č.
Junior

Odeslat příspěvekod JNW 18. 4. 2010 17:19

Nokia.cz všude uvádí, že je to komplet zdarma ... odpoví mi někdo na dotaz:
kde se berou/stahují data o počasí? odkud a jak se stahují aktualizace map, satelitů apod?

Jinými slovy, pokud nemám aktivní GPRS/EDGE/3G datové přenosy u operátora (nechci platit, nevyužívám), jak se to bude stahovat (vycházím, že stahování takto funguje)? Pak ztrácí smysl pojem "navždy kompolet zdarma"

Vysvětlí někdo toto z praxe? Příklad - navigace autem, mapy stažené z netu
TomTom GO 720
iPhone 4 16GB iOS 4.1 VF
FSC Amilo Pi 2540
JNW
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 18. 4. 2010 17:30

Je to zdrama, tedy navigace, rozuměj hlasová navigace, počasí apod. jsou doplňkové služby, mapy is zadarmo aktualizuješ v PC.
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JNW 18. 4. 2010 17:38

Díky, takže pokud mám neaktivní data, nemělo by se to nikam samo připojit ani pak nic paltit? To je paráda
TomTom GO 720
iPhone 4 16GB iOS 4.1 VF
FSC Amilo Pi 2540
JNW
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 18. 4. 2010 17:52

Pokud máš nastavené vše ručně taky že se tě to při připojování ptá, nemusíš se ničeho bát..
Slawall
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka