Nokia naviguje zdarma

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LiberaleMiguel 11. 4. 2012 19:39

lucialagel: jasně, že to v obchodě nenajdeš, je to betavrze programu, takže to tam být ani nemůže. Ale funguje výžně skvěle, nemám si na co stěžvoat. Stahuj tady http://betalabs.nokia.com/
Siemens M35 -> SE T310 -> Nokia 3650 -> SE P800 -> Nokia 3310 -> Nokia 6600 -> Nokia N90 -> Nokia 9500 -> Nokia 9300 -> SE P990i -> Nokia N93 -> Nokia E71 -> Nokia N97 -> Nokia E7 -> Lumia 920
LiberaleMiguel
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 11. 4. 2012 21:56

dejvidek píše:Ta volba, aby tě to nevodilo polní cestou tam snad pořád je? Proto je pak dobré používat "rychlou trasu" ta nikdy nepovede přes tyhle silnice xté třídy.
dejv

Nezpevněný cesty jsem opravdu nevypnul, nicméně to byla asfaltka, jen prostě nesjízdná. Při vybrání "nejrychlejší trasy" se trasa zcela shodovala s optimální.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Gigík 19. 4. 2012 21:08

Zdravím lidi, mám nokii N8, dnes mi dorazila paměťová karta Sandisk Mobile Ultra 64GB MicroSDXC, po přeformátování na FAT32 (z exFat) mobil bezproblémově kartu přijal. Dříve jsem měl 16GB class 2, rozdíl v procházení galerie či hudební knihovny je výrazný (lepší).

Chci tak vyvrátit domněnky, že jsou podporovány karty pouze do velikosti 32GB.

Risknul jsem to, vyplatilo se. Rád odpovím na dotazy. pište případně na msokolik@seznam.cz
Gigík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lucialagel 22. 4. 2012 05:28

Tak vyborne sem zkusila ty lab mapy a od te doby mi nejde navigace vubec kdyz chci spustit navigaci pise to please dosconnect usb to use MAPs pritom mobil pipojeny neni,Fakt kram ,nevite zda existuji nejake djine navigace kteres e daji nainstalovat pod Symbian Belle ?? Ja uz mam tehle Nokia navigaci plne zuby ted uz mi proste nejde vubec
lucialagel
Junior

Odeslat příspěvekod elho_cid 22. 4. 2012 20:09

A co zkusit kontaktovat podporu? Není normální aby to nefungovalo. Já naopak jsem s Nokií jako navigací spokojenější než s Mio navigací, co jsem měl předtím.
Hoši, hoši, hoši, máte tu smrad jako v pekle.
elho_cid
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 22. 4. 2012 20:20

Přehrát firmware Phoenixem a následně nahrát mapy, pak to musí jít. Jinak je chyba mezi židlí a klávesnicí, mapy za to nemůžou.
dejv

-- 22. 4. 2012 20:26 --

Našel sem chybu v mapách, v pátek sem jel do Hodonína a mezi Břeclaví a Hodonínem je benzínka, v obou směrech mě to vedlo přes benzínku :lol: :lol:
dejv

Obrázek
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod uiqjirka 22. 4. 2012 20:32

To je jasný,vzdyt porad zapominas tankovat :D :lol:
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dejvidek 22. 4. 2012 20:35

To by asi čuměli, kdy sem jel do Hodonína, to je tam odsud asi 10km, pak sem jel zpátky, to bych tam toho dotankoval :-D Jel sem tam prvně, takže sem si říkal co ta kráva mele :-D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lucialagel 23. 4. 2012 02:55

TAkze bylo nutne prejmenovat slozku lock ve slozce maps(na cokoliv).POte uz se aplikace spoustia nehlas zadne nesmysli.o odpojeni USBJisty postup k lepsimu uz sem zaznamenala a sice kompas...Jiz jezdim ,kdyz teda mam presny gps signal ,tak jezdim presne po silnici.Predtim se jela a silnice co sem po ni jela byla indikovana cca 20 stupnu nez by skutecnosto byla
TAkze alspon,ze tak a jinak tou SDXC sem si to myslela a je to genialni!!
lucialagel
Junior

Odeslat příspěvekod heunka 12. 5. 2012 11:06

Nemáte někdo problém s mapamy na N8 - Belle. Při prohlížení map,se mi nezobrazuje čtverec 50x5O km - problém jsem našel ve Francii v okolí Marseille a v Polsku v okoláí Osvětimy. Mapy jsem již několikrát reinstaloval a v případě Francie i doinstaloval celý balíček map.Díky za rady
heunka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tecko 22. 5. 2012 22:37

Ahoj vsichni mam docela velkej problem a pri puldennim googlovani jsem nenasel nikoho, ze by se mu to stalo. Mam E52 s FW 091.003. Vse doted jelo bez problemu vcetne navigace verze 3.04. Bohuzel pred tydnem sednu do auta chci navigovat a ejhle ovi mapy nefunguji. kdyz dam mapy otevre se aplikace Ovi Maps, ale asi tak na 2-3 vteriny a vrati se me to do menu. Cokoliv v aplikaci stihnu udelat vzdycky to vyjede ven. Nevite kde by mohl byt zakopanej pes? Odinstalace Ovi Map probehla nasledne instalace. Dela to porad. Preinstalovani FW taky nepomohlo. Chci to vyresit protoze navigaci docela hojne pouzivam. Tak mi prosim poradte jinak jeste bude posledni pokus a to trojhmat a format telefonu....Diky Petr
Tecko
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 22. 5. 2012 22:38

Trojhmat nepomůže, smaž navigační data z paměťové karty a následně mapy stáhni znovu.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tecko 23. 5. 2012 09:56

Muzu se prosim zeptat, ktere soubory myslis? Nebo spis slozky? Diky
Tecko
Junior

Odeslat příspěvekod Oggi09 23. 5. 2012 13:27

Mám problém s navigací u nokie C5-03. Na volném prostranství se signál chytá si 10 minut, ale pak se nepustí dokud ji nevypnu. Jinak moje evo 3D se chytne (na tom stejném místě) asi po půl minutě. Je to u nokie normální nebo jde o chybný modul? Díky
Oggi09
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod šulda 23. 5. 2012 13:44

Tecko>> jedná se o složku cities (trojhmat a formát telefonu je stejná věc)
šulda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka