Ahoj, funguje prosím / daří se někomu / nastavit hledání vzdálených kontaktů? Na předchozí E52 mi (po nastavení Mail for Exchange) fungovalo hledání kontaktů tak, že když jsem v Kontaktech do vyhledávacího pole zadala řetězec, který nebyl v lokálním telefonním seznamu, Nokia mi automaticky nabídla Vzdálené vyhledávání a začala hledat na Exchangi. Tady to nefunguje - když se kontakt nenajde, Nokia vrátí "žádné shody" a já musím překlikat do Aplikace\Email\Adresář a zadat řetězec znovu - tam už hledá správně.
Jsem z toho zmatená - je to nepraktické, ale hlavně: myslím, že by to mělo fungovat, protože v Nápovědě se píše:
"Hledání vzdálených kontaktů:
Spusťte aplikaci Kontakty.
Chcete-li hledat kontakty ve vzdálené databázi, vyberte možnost Volby>Vzdálené vyhledávání. Zadejte jméno hledaného kontaktu a vyberte možnost Hledat. Přístroj vytvoří datové připojení ke vzdálené databázi.
Chcete-li hledat kontakty na domovské obrazovce, začněte psát písmena nebo číslice na domovské obrazovce a v seznamu navrhovaných shod vyberte vzdálenou databázi.
Chcete-li změnit vzdálenou databázi kontaktů, vyberte možnost Volby>Nastavení>Server vzd.vyhled. Toto nastavení platí pro databázi používanou v aplikacích Kontakty a Kalendář, nikoliv však pro databázi v aplikaci e-mailu."
Jenže já takovou volbu v telefonu vůbec nemám: V kontaktech pod Volbou sice najdu Nastavení, ale pak už jen jedinou obrazovku, kde se dají nastavit tři pole (Kontakty k zobrazení <Paměť telefonu>
Vých.pam pro ukládání <Paměť telefonu>
Zobrazení jména <Jméno Příjmení>), která můj problém vůbec neřeší

Ať hledám jak hledám, server vzdáleného vyhledávání prostě není kde nastavit. Kde dělám chybu? Díky.
Mám SW 061.005.227.01.